Tanija bas si se potrudila, svaka cast pa O je trebala biti jucer, ali sam u subotu imala bas obilan iscjedan, i jucer nista, a danas ujutro klasicna bol kako me hvata svaki mjesec, probadanje jajnika da sam jedva hodala..sad ne znam hoce li biti kasno pokriti to veceras s obzirom da mislim da mi je folikul ujutro pukao...sto mislis?
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
Tanija: bas si nas impredionirala, barem mene super si sve pohvatala !
Nove cure: izvinite da ne pisem po imenima, kratka memorija mi je kao cjediljka (nista zapamtit) tak da nekoga ne izostavim - u svakom slucaju dobro dosle i sto prije otisle a do tada se nadam dobrom druzenju!
MajaSocka: neznam dal sam ti vec pisala, al tako mi je zao da nista od T ovaj ciklus vec sam bila sigurna da je to to.... malo se opusti, pa se zajedno nadamo Bozicnom cudu
MayaLena: drzim fige da je + i da ce beta biti velika ko
Miska: super za UZ! a nek te ne brine, prije je cudo da se cuje u 6tj neg da ne, tak da.... sigurna sam da ga cujes na slijedecem UZ
ak sam koga zaboravila, ispricavam se... nisam tak super kao Tanija a i izgubljena sam u papirima
Anchy: spermici prezive i do 72h (rijetko i do 5 dana)! ali malo akcije nikad ne skodi
Sortiraj odgovore
Najstariji