Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Veja
    07. Prosinac 2015. 13:32

Leona, napomenila sam da mi se javite ako vas nemaaa, ajde molim te samo ponovo javi datum kad ne trebaš dobiti !
    SuperVeki, dobrodošla!

• mommy89
    07. Prosinac 2015. 13:40

Pozdrav svima!

Čitam Vaše postove već dugo, a evo tek sam se sada odvažila i ja nešto napisati :).
    Imam dječaka od skoro 4 godine, i evo trenutno sam u slatkom iščekivanju plusića.
    Mengu išcekujem od subote, vrlo su mi bolne grudi tako da ne mogu ni spavati na trbuhu i to su jedini simptomi :). 
    Test rađen ujutro, iako ne s prvim urinom, i pokazuje negativno. Ne nalazim se u stresnim situacijama, niti sam koristila ikakve lijekove da bi od toga kasnila. Inače su mi ciklusi po školski, 28 dana, skoro pa i u sat točno dođu. 
    Mislite li da je možda test prerano urađen? 
    Puno pozdrava svima i nadam se da ćemo se lijepo družiti :)

Segy
    07. Prosinac 2015. 13:45

mommy89

Pozdrav svima!

Čitam Vaše postove već dugo, a evo tek sam se sada odvažila i ja nešto napisati :).
    Imam dječaka od skoro 4 godine, i evo trenutno sam u slatkom iščekivanju plusića.
    Mengu išcekujem od subote, vrlo su mi bolne grudi tako da ne mogu ni spavati na trbuhu i to su jedini simptomi :). 
    Test rađen ujutro, iako ne s prvim urinom, i pokazuje negativno. Ne nalazim se u stresnim situacijama, niti sam koristila ikakve lijekove da bi od toga kasnila. Inače su mi ciklusi po školski, 28 dana, skoro pa i u sat točno dođu. 
    Mislite li da je možda test prerano urađen? 
    Puno pozdrava svima i nadam se da ćemo se lijepo družiti :)

Dobrodosla, i brzo ugledala plusic👍
    Pa nije rano, ako ti kasni rano nije..

leonaaa
    07. Prosinac 2015. 13:49

Vecka, molim te, stavi me za ne dobit 26.12.! Hvalaa

miska
    07. Prosinac 2015. 14:11

Evo mene, bila sam danas na svom prvom pregledu, gestacijska se lijepo vidi ali jos nismo culi srceko, dr kaze da je vjerojatno jos rano (danas je 6+2) i da dodem za tjedan dana opet...i tako da sam opet u cekanju! Nadam se da ce sve biti ok na drugom pregledu!

Segy
    07. Prosinac 2015. 14:13

miska

Evo mene, bila sam danas na svom prvom pregledu, gestacijska se lijepo vidi ali jos nismo culi srceko, dr kaze da je vjerojatno jos rano (danas je 6+2) i da dodem za tjedan dana opet…i tako da sam opet u cekanju! Nadam se da ce sve biti ok na drugom pregledu!

Super miska.. Brzo ce to proci, samo opusteno :)

ejic
    07. Prosinac 2015. 14:27

miska

Evo mene, bila sam danas na svom prvom pregledu, gestacijska se lijepo vidi ali jos nismo culi srceko, dr kaze da je vjerojatno jos rano (danas je 6+2) i da dodem za tjedan dana opet…i tako da sam opet u cekanju! Nadam se da ce sve biti ok na drugom pregledu!

Ma samo smireno, naravno da ce biti sve ok i da ce  tuci ko veliko!
    Ah, bas ti zavidim  Nadam se da cu i ja uskoro imati to iskustvo vidjeti malu mravicu na toj crno-bijeloj slicici (ili ekranu) 

Oprostite cure, ali danas sam malo luda  Da li su to hormoni/pms/trudnoca ili sta vec, ali ja vec pocela razmisljati kako cu dragom i obitelji prenjeti vijest ukoliko se pokaze +

Jeste li vi vec razmisljale o tome? Koje su vase mastarije?

tanijatravan
    07. Prosinac 2015. 14:38

miska

Moguće da je još rano, tako je i meni bilo i na kraju cijela trudnoća mi je bila kao za 2.tj.manja nego po zadnjoj M, znači d je O bila kasnije. Ma sve će to biti ok :) ne brini i uživaj

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI