Leona, napomenila sam da mi se javite ako vas nemaaa, ajde molim te samo ponovo javi datum kad ne trebaš dobiti !
SuperVeki, dobrodošla!

Pozdrav svima!
Čitam Vaše postove već dugo, a evo tek sam se sada odvažila i ja nešto napisati :).
Imam dječaka od skoro 4 godine, i evo trenutno sam u slatkom iščekivanju plusića.
Mengu išcekujem od subote, vrlo su mi bolne grudi tako da ne mogu ni spavati na trbuhu i to su jedini simptomi :).
Test rađen ujutro, iako ne s prvim urinom, i pokazuje negativno. Ne nalazim se u stresnim situacijama, niti sam koristila ikakve lijekove da bi od toga kasnila. Inače su mi ciklusi po školski, 28 dana, skoro pa i u sat točno dođu.
Mislite li da je možda test prerano urađen?
Puno pozdrava svima i nadam se da ćemo se lijepo družiti :)
Pozdrav svima!
Čitam Vaše postove već dugo, a evo tek sam se sada odvažila i ja nešto napisati :).
Imam dječaka od skoro 4 godine, i evo trenutno sam u slatkom iščekivanju plusića.
Mengu išcekujem od subote, vrlo su mi bolne grudi tako da ne mogu ni spavati na trbuhu i to su jedini simptomi :).
Test rađen ujutro, iako ne s prvim urinom, i pokazuje negativno. Ne nalazim se u stresnim situacijama, niti sam koristila ikakve lijekove da bi od toga kasnila. Inače su mi ciklusi po školski, 28 dana, skoro pa i u sat točno dođu.
Mislite li da je možda test prerano urađen?
Puno pozdrava svima i nadam se da ćemo se lijepo družiti :)
Dobrodosla, i brzo ugledala plusic👍
Pa nije rano, ako ti kasni rano nije..
Evo mene, bila sam danas na svom prvom pregledu, gestacijska se lijepo vidi ali jos nismo culi srceko, dr kaze da je vjerojatno jos rano (danas je 6+2) i da dodem za tjedan dana opet...i tako da sam opet u cekanju! Nadam se da ce sve biti ok na drugom pregledu!
Evo mene, bila sam danas na svom prvom pregledu, gestacijska se lijepo vidi ali jos nismo culi srceko, dr kaze da je vjerojatno jos rano (danas je 6+2) i da dodem za tjedan dana opet…i tako da sam opet u cekanju! Nadam se da ce sve biti ok na drugom pregledu!
Super miska.. Brzo ce to proci, samo opusteno :)
Evo mene, bila sam danas na svom prvom pregledu, gestacijska se lijepo vidi ali jos nismo culi srceko, dr kaze da je vjerojatno jos rano (danas je 6+2) i da dodem za tjedan dana opet…i tako da sam opet u cekanju! Nadam se da ce sve biti ok na drugom pregledu!
Ma samo smireno, naravno da ce biti sve ok i da ce tuci ko veliko!
Ah, bas ti zavidim Nadam se da cu i ja uskoro imati to iskustvo vidjeti malu mravicu na toj crno-bijeloj slicici (ili ekranu)
Oprostite cure, ali danas sam malo luda Da li su to hormoni/pms/trudnoca ili sta vec, ali ja vec pocela razmisljati kako cu dragom i obitelji prenjeti vijest ukoliko se pokaze +
Jeste li vi vec razmisljale o tome? Koje su vase mastarije?

Moguće da je još rano, tako je i meni bilo i na kraju cijela trudnoća mi je bila kao za 2.tj.manja nego po zadnjoj M, znači d je O bila kasnije. Ma sve će to biti ok :) ne brini i uživaj

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji