Evo mene, bila sam danas na svom prvom pregledu, gestacijska se lijepo vidi ali jos nismo culi srceko, dr kaze da je vjerojatno jos rano (danas je 6+2) i da dodem za tjedan dana opet...i tako da sam opet u cekanju! Nadam se da ce sve biti ok na drugom pregledu!
Ja sam si dala truda pa pročitala zadnjih 50ak stranica kako treba pa da krenemo...
mommy89, SuperVeki dobrodošle i još prije otišle mommy89 možda da sutra napraviš još jedan test sa prvim jutarnjim urinom, držim fige da bude + SuperVeki javi popodne/sutra kakva je situacija sa m. Kakvi su ti inače ciklusi?
Minions ako već nije + a 57dc je držim fige da M što prije dođe i da krene novi ciklus
ranja kakva je tvoja M n kraju? u petak je bila samo roskasta sluz je došla ili?
Schinin kako si? Kako mučnine i tegobe?
MayaLena odeš što priije izvaditi betu pa si na miru i znaš na čemu, ovako iščekivanje mene barem ubije u pojam.
Lia i ejic također dobrodošle, neznam dal sam zaželila već dobrodošlicu ili ne... ejic držim fige da je ipak planinski zrak urodio plodm i da će biti + u subotu
Vecka ovulacija 2/12 trebala biti? Nadamo se +
Obama2009 i ti kao i ja u isčekivanju plodnih dana meni je danas 14dc ali s obzirom da su mi ciklusi 29-42 još nema simpoma ovulacije po temp. i sluzi.
miska-r iščekujemo 21/12 da čujemo kako je bilo na pregledu
Rozica2810 sretno u idućem ciklusu
Segy nadam se da ste ulovili plodne dane kako treba, ovaj vikend su trebali biti ako se ne varam
zabica25 kako si? Podjeliti ću na svom face-u i nekim mojim stranicama tvoj profil na krpicama pa možda i tako pomognem
darliv kod tebe isto trebala biti O jučer?
sjuskica30 jako mi je žao da je ispalo tako sa Doris i S pitala sam za mjerenje bazalne jer sam negdje od nekog dr.čitala da može i pod pazuhom pa me zanimalo kako ti mjeriš. Ja sam prva 4 dana ciklus pod pazuhom a sad pod jezikom. Ali nije mi u isto vrijeme uvijek pa se neću puno na to oslanjati...vidjet ćemo dal će se O poklopiti sa sluzi. I držim fige za jedan veeeeliki + da se uhvatilo na putu
JanaH. javi ako si bila kod stričeka za trave, tj. čajeve. Šta je rekao za vrkutu? I tebi drim fige da se ulovilo početkom mj.
larimara kako si? Kad je slijedeći pregled?
Pticica2 imaš UZV 9/12? Oće proći M do tada?
iivanaat27 pitala si me za zdravukravu, dobiješ vježbe na videu, koje nisu preteške, ai ja nisam radila po njima jer idem 3xtjedno na funkcionalne treninge po sat vremena. Najjeftinije je 147kn, dobiješ cca 60ak menia (20 kontinentlnih, 20vegetarijaskih i 20mediteranskih) sa svim namirnicama i receptima. Obroci su jednostavni i mogu svi jesti, biraš si dane i u ta 3mj si sve možeš voditi na njihovim stranicam. Od unosa hrane, vode, vježbnja i svega. Ja sam prezadovoljna, jer napkon jedem se a mršavim1 I čokolada se jede, i keksi, i piva čak za večeru. Ja sam računala da cca. 500/600kn na tjedan ode na hranu, ali tu su svi obroci tokom dana, ručak i večera za dvoje.
MajaSocka još jednom baš mi je žao da je M došla
Ivyp pitala si za vaginalete?? Imaš nekih problema ili? Meni je rekla moja gin.privatno gdje idem da je sa vremena na vrijeme dobro ispiratirodnicu sa mliječnom kiselinom - kupi se u ljekarni, i irigator (spravica za ubrizgavanje tekućine u rodnicu), da obnavlja ph i svašta nešto. A za vaginalete sam 2 puta koristila neke na biljnoj bazi kad bi primjetila čudan iscjedak ili tako nešto, a sad d me ubiješš neznam od čega su bile...radili ih u ljekarni baš. Ako se sjetim javim
Anchy30 ja bi rekla da si imala O između 4/12 i 6/12, 4.si rekla da te bole jajnici a 6.da j temp.skočila za 0,5. Kažu cure da temp.skoči nakon O. Jeste pokrili plodne dane? Držim fige da jeste
chichita i tvoji plodni dani bili, ajme koliko čemo iščekivanja imati taj mjesec juhuuu baš se veselim
miska danas je tvoj pregled, javi se kako je prošlo
LuKi5 nadam se da su malome prošli zubići ja sam imala neke homeopatske kapi s okusom naranče, pa sad da li mu je to omoglo ili ne neznam, ali nismo imali nikad puno problema oko zubića, i uvijek su mu 2 u paru izbijala jel prošao bronhitis kako treba?
evo ženske moje ja se nadam da nisam nikoga izostavila, ako jesam ne zamjerajte
Sortiraj odgovore
Najstariji