Bok cure!
Čitam vas već sigurno mjesec dana, ali do sad još ništa nisam komentirala. Lijepo vas je čitati kako si međusobno dajete podršku jer je nekad lakše nekom nepoznatom ispričat probleme, nego poznatom.
Još nisam upoznata s vašim kraticama, mislim da sam dobar dio pohvatala.
Moj muž i ja pokušavamo biti trudni od 6. mj., ali ne uspijeva. Da ubrzam stvari počela sam piti vrkutu, nekih 2 mjeseca (2 ciklusa), priznajem ne redovito, ali moglo bi se reći svaki dan. Prvi ciklus pijenja vrkute menstruacija mi je kasnila 5 dana iako nikad do tad nije kasnila (eventualno +/- dan), sljedeći ciklus je uranila 3 dana. Odlučila sam ju prestat piti jer mislim da mi je poremetila cikluse. Ovaj ciklus sam imala kao simptom bolne grudi (nikad me nisu toliko boljele), ništa od grčeva, bolova u jajnicima i sl. i ti simptomi su naglo prestali i nisam osjećala ništa, očekivala sam mengu u petak i ništa od nje, test sam radila u subotu ujutro i naravno -, da bi na kraju dobila u nedjelju na večer, ali samo kod brisanja. Danas ujutro je nekakva slaba, ali je ima.
Zelim napomenut da vrkuta povećava sise pa može to biti zbunjujući simptom.
Lijepi pozdrav svima!
Dobrodošla nam SuperVeki....držim fige da i ti brzo ugledaš svoj + pa da odseliš.
Meni vrkuta primjerice nije ništa poremetila osim što mi je menstruacija manje obilna i bolna...što je u biti jako dobro u mom slučaju!
Meni za sad vrkuta pomaže u regulaciji c, od kad sam ju počela pit, dan ciklusa mi se smanjuju. Može bit da to nije do nje, ali ja nekak vjerujem da je!
Vecka, bila sam na listi za NE dobit, sad me više nema.. ne kuzim zakaj?...
Cure da se i ja (opet) malo javim. Vidim, bile ste vrijednje tipkanjem
Pocela sam i ja odbrojavati dane pa cemo vidjeti hoce li doci li ne.
Ne ocekujem je u cetvrtak, ali ako (najkasnije) do subote ne dode, radim testic
Od simptoma nista, 0. Niti klasicni grcevi ko pred svaku mengu, nista. Ok, neki simptomi poput cestog jurcanja na wc i sl su kod mene normalni u svako doba ciklusa pa to ni ne smatram simptomima, a ne zelim ih ni toliko osluskivati da se opet ne razocaram. Ali koliko sad naknadno vidim prema racunanju plodnih dana na klokanici, oni najplodniji dani su nam se doista poklopili s nasim kratkim dopustom i mojim bolnim jajnikom (za koji nisam znala da li je od saune ili doista ovulacija), tako da cekam kraj tjedna da vidimo hoce li doci zakasnjeli poklon od Sv.Nikole ili ipak od krampusa
Nadam se da ce ovaj mjesec ovdje opet sve prstiti od +++++
Cure da se i ja (opet) malo javim. Vidim, bile ste vrijednje tipkanjem
Pocela sam i ja odbrojavati dane pa cemo vidjeti hoce li doci li ne.
Ne ocekujem je u cetvrtak, ali ako (najkasnije) do subote ne dode, radim testic
Od simptoma nista, 0. Niti klasicni grcevi ko pred svaku mengu, nista. Ok, neki simptomi poput cestog jurcanja na wc i sl su kod mene normalni u svako doba ciklusa pa to ni ne smatram simptomima, a ne zelim ih ni toliko osluskivati da se opet ne razocaram. Ali koliko sad naknadno vidim prema racunanju plodnih dana na klokanici, oni najplodniji dani su nam se doista poklopili s nasim kratkim dopustom i mojim bolnim jajnikom (za koji nisam znala da li je od saune ili doista ovulacija), tako da cekam kraj tjedna da vidimo hoce li doci zakasnjeli poklon od Sv.Nikole ili ipak od krampusa
Nadam se da ce ovaj mjesec ovdje opet sve prstiti od +++++
Drzim fige da ti bude veliki +!!!!

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji