Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sjuskica30
    07. Prosinac 2015. 12:09

Dobrodošla nam SuperVeki....držim fige da i ti brzo ugledaš svoj + pa da odseliš.
    Meni vrkuta primjerice nije ništa poremetila osim što mi je menstruacija manje obilna i bolna...što je u biti jako dobro u mom slučaju!

leonaaa
    07. Prosinac 2015. 13:06

Meni za sad vrkuta pomaže u regulaciji c, od kad sam ju počela pit, dan ciklusa mi se smanjuju.  Može bit da to nije do nje, ali ja nekak vjerujem da je! 
    Vecka, bila sam na listi za NE dobit, sad me više nema.. ne kuzim zakaj?...

ejic
    07. Prosinac 2015. 13:16

Cure da se i ja (opet) malo javim. Vidim, bile ste vrijednje tipkanjem
    Pocela sam i ja odbrojavati dane pa cemo vidjeti hoce li doci li ne.
    Ne ocekujem je u cetvrtak, ali ako (najkasnije) do subote ne dode, radim testic
    Od simptoma nista, 0. Niti klasicni grcevi ko pred svaku mengu, nista. Ok, neki simptomi poput cestog jurcanja na wc i sl su kod mene normalni u svako doba ciklusa pa to ni ne smatram simptomima, a ne zelim ih ni toliko osluskivati da se opet ne razocaram. Ali koliko sad naknadno vidim prema racunanju plodnih dana na klokanici, oni najplodniji dani su nam se doista poklopili s nasim kratkim dopustom i mojim bolnim jajnikom (za koji nisam znala da li je od saune ili doista ovulacija), tako da cekam kraj tjedna da vidimo hoce li doci zakasnjeli poklon od Sv.Nikole ili ipak od krampusa

Nadam se da ce ovaj mjesec ovdje opet sve prstiti od +++++

Veja
    07. Prosinac 2015. 13:32

Leona, napomenila sam da mi se javite ako vas nemaaa, ajde molim te samo ponovo javi datum kad ne trebaš dobiti !
    SuperVeki, dobrodošla!

• mommy89
    07. Prosinac 2015. 13:40

Pozdrav svima!

Čitam Vaše postove već dugo, a evo tek sam se sada odvažila i ja nešto napisati :).
    Imam dječaka od skoro 4 godine, i evo trenutno sam u slatkom iščekivanju plusića.
    Mengu išcekujem od subote, vrlo su mi bolne grudi tako da ne mogu ni spavati na trbuhu i to su jedini simptomi :). 
    Test rađen ujutro, iako ne s prvim urinom, i pokazuje negativno. Ne nalazim se u stresnim situacijama, niti sam koristila ikakve lijekove da bi od toga kasnila. Inače su mi ciklusi po školski, 28 dana, skoro pa i u sat točno dođu. 
    Mislite li da je možda test prerano urađen? 
    Puno pozdrava svima i nadam se da ćemo se lijepo družiti :)

leonaaa
    07. Prosinac 2015. 13:49

Vecka, molim te, stavi me za ne dobit 26.12.! Hvalaa

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.