Zanima me koja je folna kiselina najbolja za uzmanje .. Par prijateljica mi je reklo da je natural wealth - ova najbolja, dok s druge strane jedna kolegica koja je rodila prije par tjedana rekla da joj je dietpharm B9 folna kiselina puno pomogla ..
Život je čudo !
Da, meni kasni drugi dan al nazire se da bi mogla danas sutra doci. Gadura :-/ mogla sam i bez nje 9 mj.
renata, ah draga, ja sam se nadala al danas mi dosta pala bazalna temp., a ona kad padne, dobijem a i jucer bio negativan test. neznam, mislim simptome trudnoce nemam, tak da ni ne vjerujem da ce biti ovaj mjesec, samo ne razumijem kako se vec ne primi, ajd da imamo odnos jednom u mjesecu ili da ne pazim na plodne i neplodne dane, polozaje itd, ali brate mili, ovo zaista zivcira, ko da pucamo u prazno. Eh da sam znala, ne bi tolike novce trosila na zastitu svih ovih godina hahaha
Lidija, to ti traje i traje, ja isto već ne znam što da mislim, na kalendaru sa non stop, već su mi se i dani pobrkali, više ni ne znam kad su plodni, već me lagano sve izluđuje. Jedan mjesec je 28, drugi 30, pa 29, pa 30, pa više ni ne znam kad su plodni dani, ono misliš si kad baš potrefit, kad se ni u jednom ne prima, pa si misliš stres, pa ovo pa ono, s prvom trudnoćom sam više bila u stresu i manje računala pa se desiilo, a sad...Već sam luda od račnunanja, već bi diplomirala metematiku koliko zbrajam i kalkuliram...
Al ne odustajem samo tako....
renata, pa da, i meni vise nije jasno kad su mi plodni dani a kad neplodni, pocela sam s ciklusom od 28 dana, pa mi se produzilo do 32 dana, sad mi je 34.a ja jos nemam mislim, samo mi produzuje agoniju i trosim na testove, a nista... rekla sam, iduci put radim test kad mi bude kasnilo tjedan dva. nije mi jasno jer sam 15.dana ciklusa bila kod ginicke i ona mi je rekla da mi je trenutno ovulacija, a ja ju ocekivala 17.-18. i na kraju po toj racunici i jednoj i drugoj vec mi je menga trebala doci, mislim neznam sta ceka. pod stresom sam bila ali ne bas tolikim, problem je kod mene sto mi tijelo na sve zivo reagira, kad se dogode promjene posla ili prestanak radnog odnosa ili pocetak radnog odnosa ili razgovori za posao ili problemi u obitelji ili problemi u kuci, bilo sto, kasniii i kasniii a ja uopce nemam dojam da sam bas pod tolikim stresom da ce mi se sve uzburkati. u biti sam izvana flegma a iznutra buktim hahaha
i to moram promijeniti, moram se malo opustiti, treba mi jedan dobar mjesec odmora, a i ne radim sada, da radim, shvatila bih stres
Sortiraj odgovore
Najstariji