Sretno drage moje ;) ......
Ja sutra zovem ginica jer je ovo za popi***** 41 dan kasni ( nikad tako ni kasnila najvise 2 tj) , a testovi negativni, nis me ne boli na srecu ....Samo me vise zivcira kad nit ona dolazi nit je pozitivan test ...neznam kaj bi mislila, vec je i druga trebala preč ....Mare imali sto novog kod tebe? Ostale trudilice? Puno poljubaca vam saljem :*
" Ako ne možeš letjeti, onda trči. Ako ne možeš trčati, onda hodaj. Ako ne možeš hodati, onda puži. Ali, bez obzira na sve, moraš nastaviti dalje. "
marincica nema ništa ,mislim da neču ponovit test,vjerujem da je to bila samo reakcija na kontracepciju...bacamo se na posao i čekam pregled 3.10.
M jos nema, ali test je negativan po starom. Ako u sljedecem ciklusu zacnem, rodit cu oko svog rodendana. Mozda bebac ceka idealan trenutak :)
Lidija drzimo fige naravno
Mare , nemas sta cekat brzo na muza
" Ako ne možeš letjeti, onda trči. Ako ne možeš trčati, onda hodaj. Ako ne možeš hodati, onda puži. Ali, bez obzira na sve, moraš nastaviti dalje. "
Dobar dan dame moja. Nova sam ovdje ali redovito pratim klokanicu i citam vase forume i iskreno uzivam u tome i napokon sam odlucila uclanit se u ovaj svijet.
Izabrala sam bas ovu temu jer planiram bebu. Vec godinu dana radimo na tome i nikako nam ne uspjeva. Samnom je sve u redu, ginekologa posjecujem redovito i svaki nalaz je bio i je uredan. Mozda je problem u njemu. Malo je stariji pa zbog toga ide teze. U svakom slucaju mi se i dalje trudimo i pokusavamo i uskoro se nadamo onom malom plusicu. A vama svima drzim fige i zelim da vam se ostvari sve sto planirate. :)
Život je čudo !
Sortiraj odgovore
Najstariji