hvala, hvala!
Ukratko o meni; 29 godina, bez djece, trudimo se godinu dana, ništa... osijećam ovulaciju svaki mjesec, ali neke druge stvari su nam pomrsile račune... endometrioza i stres! Operirala sam se prije nekoliko godina, opet mi se pojavila nova cista, a o stresu da ne govorim, ponekad mislim da moram posjetit doktora zbog svoje nervoze i anksioznosti
uglavnom, zbog svoje povijesti bolesti vrijeme nam je za krenit od doktora do doktora, a mi se nikako pokretnit, dajemo si vremena, općenito nisam načisto sa potpomognutim i umjetnim oplodnjama, strah me
vjerujem da je,i ja se toga bojim da bez toga nebude plusića..nama je ovo 8 mj kak se trudimo ,neznam možda ipak u tih god dana uspijemo
evo prošlo i 10 dana od kad je trebala stic menga, ali ništa...nit menga nit plusić...stalno osjećam neke grčeve kao da će mi m doć svaki čas, al ništa...i sad više ne znam šta ću...rekla sam da ću pričekat još koji dan pa ako ne dođe idem giniću, ništa drugo mi ne preostaje...pa ćemo ako nisam trudna utvrdit koji je moj problem...nikad u životu mi nije kasnila više od 5 dana...
mama10
Mare nadam se i vjerujem da ćete uspit!!
Meni je jedna dr. rekla da ću zatrudnit prirodnim putem ako budem imala sreće, drugi dr. je bio optimističniji, ali eto, ništa se nije dogodilo, po njemu bi sad na jesen trebali krenuti sa pretragama i mogućim postupkom.
Muž mi je drugačiji nego ja, njemu se nigdi ne žuri, ima vremena za sve, niti malo se ne živcira, zato se ja snervam za oboje
šta nam se sad ti tu melly hvališ kak ne misliš... hehehh šala mala,da razbijem ovo jaukanje nas trudilica
Melly29 vidjet cemo jos do negdje petka hoce li doci, ako ne dode, uradit cu jos jedan testic
mama10 meni isto kasni par dana, isto minus, ne znam sto je s tim nasim mengama ovaj mjesec...
LuKi vjerujem da je bio poseban osjecaj ugledat plusic nakon tolikog truda, prekrasno je docekati svoje cudo
mare27 voljela bih da obje ove godine ugledamo plusic, i to sto prije
Lela da, stres je najgori, ja sam nekad cisti zivac, sve me ljuti, stalno se sekiram, nekad se pitam dal me to sprjecava u tome da zacnem
Sortiraj odgovore
Najstariji