Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Miki35
    07. Rujan 2014. 11:04

Drage moje citam vas sve i pratim ne javim se cesto nema pomaka kod mene , evo vec nekih 6 mj se trudimo  znam da nije puno ali meni je svaki mj razočaranje , prva tudnoca vrlo brzo od 1 pokušaja ,druga koja je završila spontanim  isto vrlo lako sam ostala trudna i od tada nikako... evo sad ovaj mj 18 NE trebam dobiti nadam se + stvarno sam se potrudila 

Mare2017
    07. Rujan 2014. 13:48

Miki želim ti od srca svu sreću i da ne ugledaš vješticu nego jedan lipi lipi plusić
    I mene zajebavala menga ovaj mjesec. dobila 3.9 i trajala samo dva dana al sam dosta jako krvarila i 5.9 stala ,nema je nigdje,nestala... i počeo me opet bolit lijevi jajnik toliko da navečer nisam mogla hodat, bolovi tajali oko 2 sata i prestali. danas opet boli i razmišljam da odem na hitnu. uf žene moje što se to događa??

lilianaa
    07. Rujan 2014. 14:52

Melly29 da,danas trebam dobiti ali jos je nema... Samo bol u stomaku...

Miki35
    07. Rujan 2014. 16:11

Neo mislim da je rano za test, meni je ovulacija bila od 31.8 do 6.9 , užasno sam radoznala siptomi su tu, jajnici i grudi me bole piškim stalno, a isto tako bojim se da umišljam opet pa si sama stvorim te siptome, sretno i javi rezultat :) držim fige za + 
    Luna28  svakako napraviti pregled...

Miki35
    07. Rujan 2014. 16:37

aha 2 dana prije , pa probaj , ja nekako uvijek cekam taj dan kad trebam dobiti pa radim test, joj sretno držim fige za + ko kuca!!  ja cu cekati 19 

neo
    07. Rujan 2014. 17:34

Moze savjet za folnu? Dal ju pijete, od kojeg proizvodaca? Da ju pocnem odma piti ili da pricekam dok se ne pojavi plusic?

url=https://lilypie.com]

Melly29
    07. Rujan 2014. 18:45

Ženske za test vam je najbolje na dan menge ili poslje.. znam da sam ja radila dva dana prije i bio veliki minus..i plakala ki rodna godina..uff ufff..  a na sam dan menge veeeliki plus  znam da je tesko docekati to ali eto.. drzim vam fige i ljubim da bude plusica 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.