Drage moje citam vas sve i pratim ne javim se cesto nema pomaka kod mene , evo vec nekih 6 mj se trudimo znam da nije puno ali meni je svaki mj razočaranje , prva tudnoca vrlo brzo od 1 pokušaja ,druga koja je završila spontanim isto vrlo lako sam ostala trudna i od tada nikako... evo sad ovaj mj 18 NE trebam dobiti nadam se + stvarno sam se potrudila
Miki želim ti od srca svu sreću i da ne ugledaš vješticu nego jedan lipi lipi plusić
I mene zajebavala menga ovaj mjesec. dobila 3.9 i trajala samo dva dana al sam dosta jako krvarila i 5.9 stala ,nema je nigdje,nestala... i počeo me opet bolit lijevi jajnik toliko da navečer nisam mogla hodat, bolovi tajali oko 2 sata i prestali. danas opet boli i razmišljam da odem na hitnu. uf žene moje što se to događa??
Melly29 da,danas trebam dobiti ali jos je nema... Samo bol u stomaku...
Neo mislim da je rano za test, meni je ovulacija bila od 31.8 do 6.9 , užasno sam radoznala siptomi su tu, jajnici i grudi me bole piškim stalno, a isto tako bojim se da umišljam opet pa si sama stvorim te siptome, sretno i javi rezultat :) držim fige za +
Luna28 svakako napraviti pregled...
aha 2 dana prije , pa probaj , ja nekako uvijek cekam taj dan kad trebam dobiti pa radim test, joj sretno držim fige za + ko kuca!! ja cu cekati 19
Moze savjet za folnu? Dal ju pijete, od kojeg proizvodaca? Da ju pocnem odma piti ili da pricekam dok se ne pojavi plusic?
url=https://lilypie.com]
Ženske za test vam je najbolje na dan menge ili poslje.. znam da sam ja radila dva dana prije i bio veliki minus..i plakala ki rodna godina..uff ufff.. a na sam dan menge veeeliki plus znam da je tesko docekati to ali eto.. drzim vam fige i ljubim da bude plusica
Sortiraj odgovore
Najstariji