Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • IVKA17
    09. Rujan 2014. 12:49

lidija87, renata i mare27  jeste probale s testovima za plodne dane? mislim da to nije loša ideja. ima ih za kupiti u svakoj ljekarni, njih 5 100 kn.

mare27
    09. Rujan 2014. 13:09

nisam i neču sve dok 3.10 ne prođe pregled da vidim kaj ginićka veli e onda krećemo nekud nešt poduzimat... a kak stoje stvari kod tebe?

Melly29
    09. Rujan 2014. 15:20

Curke bas mi je zao  mare27 ma najbolje ginicu i onda dalje...  
    Ako se radi na bebi najbolje je ne misliti na to .. znam da je tesko  jer je i meni tako bilo.. ali kada sam drugi put probali uopce od 7 plodnih dana sam samo 2 iskoristila i rekla muzu sta bude bude... jednostavno se opustila.. i eto... uspjela  
    Ljubim vas i dalje vam drzim fige 

mare27
    10. Rujan 2014. 08:10

lilianaa
    10. Rujan 2014. 09:24

Danas mi je 35.dan ciklusa, M jos nema... 33.dan ciklusa test je bio negativan. Sto je sada? 
    Ciklus mi inace trajao 28-32 dana, u zadnje vrijeme 32. Najduze mi bio 36 dana i to mozda dva puta u zivotu. Nikada nije izostala M. Jos sam bila prije tri tjedna kod ginicke i rekla mi da je sve super, da nema cista ni icega. Ne razumijem nista, ne vjerujem da sam trudna zbog testa i jer nemam simptoma. Ako misli M doci nek dode sto prije da se mogu posvetiti novom ciklusu. 

Lela29
    10. Rujan 2014. 09:48

Pozdrav drage cure, primate me u društvo trudilica?  ;)

mare27
    10. Rujan 2014. 09:52

heheh primamp primamo lela

lilianaa
    10. Rujan 2014. 10:02

Lela dobrodosla 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.