renata, pa da, i meni vise nije jasno kad su mi plodni dani a kad neplodni, pocela sam s ciklusom od 28 dana, pa mi se produzilo do 32 dana, sad mi je 34.a ja jos nemam mislim, samo mi produzuje agoniju i trosim na testove, a nista... rekla sam, iduci put radim test kad mi bude kasnilo tjedan dva. nije mi jasno jer sam 15.dana ciklusa bila kod ginicke i ona mi je rekla da mi je trenutno ovulacija, a ja ju ocekivala 17.-18. i na kraju po toj racunici i jednoj i drugoj vec mi je menga trebala doci, mislim neznam sta ceka. pod stresom sam bila ali ne bas tolikim, problem je kod mene sto mi tijelo na sve zivo reagira, kad se dogode promjene posla ili prestanak radnog odnosa ili pocetak radnog odnosa ili razgovori za posao ili problemi u obitelji ili problemi u kuci, bilo sto, kasniii i kasniii a ja uopce nemam dojam da sam bas pod tolikim stresom da ce mi se sve uzburkati. u biti sam izvana flegma a iznutra buktim hahaha
i to moram promijeniti, moram se malo opustiti, treba mi jedan dobar mjesec odmora, a i ne radim sada, da radim, shvatila bih stres
lidija87, renata i mare27 jeste probale s testovima za plodne dane? mislim da to nije loša ideja. ima ih za kupiti u svakoj ljekarni, njih 5 100 kn.
nisam i neču sve dok 3.10 ne prođe pregled da vidim kaj ginićka veli e onda krećemo nekud nešt poduzimat... a kak stoje stvari kod tebe?

Curke bas mi je zao mare27 ma najbolje ginicu i onda dalje...
Ako se radi na bebi najbolje je ne misliti na to .. znam da je tesko jer je i meni tako bilo.. ali kada sam drugi put probali uopce od 7 plodnih dana sam samo 2 iskoristila i rekla muzu sta bude bude... jednostavno se opustila.. i eto... uspjela
Ljubim vas i dalje vam drzim fige
Danas mi je 35.dan ciklusa, M jos nema... 33.dan ciklusa test je bio negativan. Sto je sada?
Ciklus mi inace trajao 28-32 dana, u zadnje vrijeme 32. Najduze mi bio 36 dana i to mozda dva puta u zivotu. Nikada nije izostala M. Jos sam bila prije tri tjedna kod ginicke i rekla mi da je sve super, da nema cista ni icega. Ne razumijem nista, ne vjerujem da sam trudna zbog testa i jer nemam simptoma. Ako misli M doci nek dode sto prije da se mogu posvetiti novom ciklusu.
Danas mi je 35.dan ciklusa, M jos nema… 33.dan ciklusa test je bio negativan. Sto je sada?
Ciklus mi inace trajao 28-32 dana, u zadnje vrijeme 32. Najduze mi bio 36 dana i to mozda dva puta u zivotu. Nikada nije izostala M. Jos sam bila prije tri tjedna kod ginicke i rekla mi da je sve super, da nema cista ni icega. Ne razumijem nista, ne vjerujem da sam trudna zbog testa i jer nemam simptoma. Ako misli M doci nek dode sto prije da se mogu posvetiti novom ciklusu.
Ej draga probaj s jos jednim testom!!! Ako je - onda ti kasni od stresa i previse razmisljanja..
Meni je ciklus uvijek bio 28 dana i kada sam pocela razmisljati o bebi onda poceo kasnit... i do 5 dana... i kada sam prestala razmisljati.. trudna
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji