Miss_Valery dobrodošla!
Je, svi se borimo i nadamo plusiću, drago mi je da si se učlanila jer svako iskustvo je dobrodošlo!
Držim fige da se i ti ubrzo razveseliš i dobiješ +!
Drage djevojke, majke, žene i kraljice!!!
Pratim Vaše postove već jakoooo dugo, čestitam svima koje ste uspjele dobiti taj toliko željeni +++, a ostale se toliko trudimo da ga što prije ugledamo.
Ja se toplo nadam da ću ja svoj ugledati kroz kojih tjedan dana, naime možda si ja to sve umišljam, no nekako imam neki filing da je to to. Menga mi treba po planu i programu doci za tjedan dana, no kao da imam neke rane simptome, grudi su mi naotecene i bolne već punih tjedan dana, inace prije menge me pocnu boliti 3-4 dana prije, jakoo povećan apetit, temperatura mi je malo poveca, dosta sam cesto vruca, učestalo mokrenje, eh sad...ni sama ne znam što da mislim, moram cekati vrijeme za test. Mucnina ama bas nikakvih nemam, jedino malo vise umor i kao da imam grčeve u trbuhu kao da trebam dobiti, ali to vec tako zadnjih 8 dana, a kao što sam napisala tek 13.9 trebam dobiti. Da li je koja od Vas tako nešto imala? Koje su šanse da je to to?
Držim svim curkama palčeve da ugledaju svoj + već ovaj mjesec.
Čitam Vas, uživajte.
Veliki pozdrav svimaaaaa. <3
Što me ne ubije, to me ojača...
draga ally1985 želim ti taj plusić naravno i možda je stvarno to to ,al eto moje iskustvo je bilo jaaako slično tvom čak je i kasnila dva dana i opet ništa
... al naravno razlika od žene do žene je velika i držim palčeve .... sretno javiš rezultat
ally1985 i Neo zelim vam svu srecu ovoga svijeta da ugledate plusic
" Ako ne možeš letjeti, onda trči. Ako ne možeš trčati, onda hodaj. Ako ne možeš hodati, onda puži. Ali, bez obzira na sve, moraš nastaviti dalje. "
hehhe...moj je od mene mlađi 4 god pa nam ne ide...hehehhe kao što pijesma kaže godine nisu važne...
Sortiraj odgovore
Najstariji