Evo gadure 36.dan ciklusa, da ubije svaku nadu nisam je se uopce zazeljela
A joj Lidija! Bit će,bit će nemoj se bedirat! Mislim da ću ti se sutra i ja pridružit!
Mislila sam da ce biti treca sreca, ali izgleda nista od te misli... a eto, ne valja kad se trudim, ne valja kad se ne trudim, nikako ne valja. valjda cu do godine dana zatrudnit ako bog da, ako neda, neda... mozda mi nije sudeno biti mama... malo sam depresivna danas... zanimljivo kako nema placljivog smjeska, samo tuznog haha
znam i to će te držat kratko vrijeme,a ti misli samo na idući ciklus i kak ćete se nanovo trudit i čekat plusić
Lidija, ma koja depresija, glavu gore i drži se! Koliko sam ulovila trudite se tri mjeseca, to je malo, nema razloga za brigu i depresiju!
Lidija, nije godina dana puno, to se nama tako čini, meni je za prvo trebalo skoro dvije, a sad za drugo da i ne pričam, pa evo još se ne dam, iako sam mislila da je nemoguće, vidiš da je ipak bilo moguće, evo je tu pokraj mene već pet godina. Ne daj se i u nove pobjede!
eh Lela da, ne trudimo se mnogo, ali u mojoj glavi je svaki taj mjesec dug kao godina... a neuspjeh za neuspjehom lose utjece na moju psihu pa mi dode da se pitam neke stvari i istrazim koje su mi mogucnosti. no ajde, valjda ce nesto napokon krenuti na bolje... hugs&kisses svima do sljedeceg javljanja
Sortiraj odgovore
Najstariji