Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lilianaa
    11. Rujan 2014. 07:16

Evo gadure 36.dan ciklusa, da ubije svaku nadu  nisam je se uopce zazeljela 

renata6
    11. Rujan 2014. 07:25

A joj Lidija! Bit će,bit će nemoj se bedirat! Mislim da ću ti se sutra i ja pridružit!

mare27
    11. Rujan 2014. 07:56

lidija87 odboluj je i dalje u sretnu akciju,nedamo se!!!!

lilianaa
    11. Rujan 2014. 08:08

Mislila sam da ce biti treca sreca, ali izgleda nista od te misli... a eto, ne valja kad se trudim, ne valja kad se ne trudim, nikako ne valja. valjda cu do godine dana zatrudnit ako bog da, ako neda, neda... mozda mi nije sudeno biti mama... malo sam depresivna danas...  zanimljivo kako nema placljivog smjeska, samo tuznog haha

mare27
    11. Rujan 2014. 08:11

znam i to će te držat kratko vrijeme,a ti misli samo na idući ciklus i kak ćete se nanovo trudit i čekat plusić

lilianaa
    11. Rujan 2014. 08:15

mare27 

Lela29
    11. Rujan 2014. 08:32

Lidija, ma koja depresija, glavu gore i drži se! Koliko sam ulovila trudite se tri mjeseca, to je malo, nema razloga za brigu i depresiju!

renata6
    11. Rujan 2014. 08:59

Lidija, nije godina dana puno, to se nama tako čini, meni je za prvo trebalo skoro dvije, a sad za drugo da i ne pričam, pa evo još se ne dam, iako sam mislila da je nemoguće, vidiš da je ipak bilo moguće, evo je tu pokraj mene već pet godina. Ne daj se i u nove pobjede!

lilianaa
    11. Rujan 2014. 09:01

eh Lela   da, ne trudimo se mnogo, ali u mojoj glavi je svaki taj mjesec dug kao godina... a neuspjeh za neuspjehom lose utjece na moju psihu pa mi dode da se pitam neke stvari i istrazim koje su mi mogucnosti. no ajde, valjda ce nesto napokon krenuti na bolje... hugs&kisses svima do sljedeceg javljanja 

lilianaa
    11. Rujan 2014. 09:03

hvala renata  da, nikad ne treba odustati!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.