6 dana...jučer sam radila test...sad si mislim pričekat još koji dan, pa onda ponovit...čitala sam sad o lazno negativnim testovima i ima ih dosta...tak da možda još ima nade za mene :)
mama10
Ivka Zeljela bih svima spomenut pojam biokemijske trudnoce. Ponekad se pitam jel moj prvi ciklus imao veze s time. Kazu da polovica zena zatrudni a da ni ne zna al tijelo odbaci plod u nekih tjedan il vise od ocekivane menstruacije. Dogada se u situacijama kad se embrio ne bi uspio pravilno razvijati pa se na vrijeme dogodi selekcija. Zene misle da su dobile menstruaciju te ni neznaju da je trudnoca bila u pitanju. To je u biti dobra stvar samo eto, tuzna. Ja sam u prvom ciklusu imala sve simptome, a kad je dosla menstruacija, bila je popracena komadicima iliti ugruscima.
Ja sam imala ugruske I komadice svaku menstruaciju od kad sam je dobila.(yad sam mogla zacet jedino po Duhu Svetom).Kasnila bi mi po 8 mjeseci pa kad bi je dobila bi trajala 2 mjeseca bez prestanka. Imam PCOS i tumor na lijevom jajniku koji sam operirala I sad kad sam rodila se opet vratio. Trebalo nam je dvije godine svakodnevnog "rada" da zatrudnim iako su nam ginekolozi rekli da bez terapije ne cu moci ostati trudna, I onda kad smo mislili da ce I biti tako iznenadila nas je trudnoca.
14.06.2014. L ♥
I ja imam svaki ciklus komadice, ugruske. Ali taj prvi ciklus pokusavanja sam imala i sve moguce simptome trudnoce. Samo na kraju nije nista bilo...
Uh, kad bar ne bi dosla M sljedecih 9mj. Danas 32.dan. Jajnik jos boli... :/ valjda nije neka upala..
Jezim se od tih upala. Nisam imala problema s njma sve do operacije. Nakon operacije dosla eserihija, a ja bila sva sretna da sam zatrudnila jer sam sve simptome imala trudnoce, kad ono bakterije... I nikako ih se rijesit. Kroz cijelu trudnocu sam ih imala, prode jedna upala, dode druga. Ja sam u biti uspjela zatrudniti kada sam morala biti na dijeti jer mi je otkriven dijabetes, posljedica hashimota, smrsala sam bila u mjesec ipo nekuh 15 kg I u potpunosti izbacila bilo kakav secer I ulje, masnoce iz prehrane. Sad ako je to I od toga. Drzim fige da nije upala.
14.06.2014. L ♥
Pozdrav mame i buduce mame...
Evo ja sam nova ovdje pa da vam se javim. Citam vas vec tjednima...
Vjestica treba doci 12.09., ali se nadam da nece. Vec tjedan dana trcim svakih pola sata na wc, osjecam se napuhnuto i stalno sam gladna, a uz to sve i umorna jako. Makar nisam od onih koje miruju nego sam stalno u pokretu. Nemam mira lezati cak ni kad sam jako bolesna i kad imam temperaturu. Uz to sve sam primjetila i da imam napadaje vrucine a isto tako i hladnoce. E sad neznam jesu to simptomi ili sam to sve umislila jer se nadam da jesu.
url=https://lilypie.com]
Pozdrav Neo, vecinu tih simptoma sam I ja imala kad sam bila trudna, osim sto se meni hrana doslovno gadila, nisam mogla nikakve mirise podnit, od svega mi se povracalo. Osjecala sam umor I bezvoljnost. Spavala bi po 16 sati u komadu I jos bi mi se spavalo. Pa bi imala napad hiperaktive. Muz bi trcao za mnom po kuci I zezao me da dam njemu toga sto sam uzela hehe, sibali su me hormoni kao ludi. Nadam se da su ti to simptomi trudnoce I zelim ti puno srece, isto vrijedi za sve trudilice, citam vas stalno I veseli me svaki plus kao da je moj. :)
14.06.2014. L ♥
lidija87 ti danas nebi trebala dobiti jel da??
Neo dobrodosla.. ja ti drzim fige da je trudnoca i da vidis plusic
Moji prvi simptomi trudnoce prije izostanka menge su bile.bolne grudi i leda
Znaći nisam sama :( Meni se prošli mjesec dogodila biokemijska trudnoća.. da, svi simptomi, pozitivan test i tjedan dana prije očekivane vještice dobijem... bez bolova, prvo nešto li-la da bi mi trajala četiri dana normalno kao i svaki ciklus napravim test - negativan. Bila sam na pregledu,biokemijska. Mislila sam u tim trenucima da sam luda jer sam se osječala drugačije to valjda znaju sve mamice koje jesu i one koje priželjkuju plusić :)
Bojim se samo da ne postanem opterećena tj. u strahu ako se i ovaj mjesec dogodi jer jako želimo bebicu... bude valjda sve ockej.... Svu sreću želim svima na forumu i puno plusića ovaj mjesec :)
"Prvo te ignoriraju,onda te ismijavaju,pa se bore protiv tebe,a onda ih pobjedis"
Sortiraj odgovore
Najstariji