Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mallla
    02. Prosinac 2015. 21:09

Bilo je puno situacija di je vise testova bilo - a na kraju postao +! Cak od cura koje su prije bile tu na forumu! 
    A ja sam jucer popodne popiskila kineza koji je naravno bio minus al eto jesam....samo sto mu ne vjerujem jer je i rano a i popodne uradeno....slijedeci radim 6.12 i tom cu vjerovat pa sta mi Bog da!

tanijatravan
    02. Prosinac 2015. 21:13

MajaSocka

Bilo je puno situacija di je vise testova bilo - a na kraju postao +! Cak od cura koje su prije bile tu na forumu! 
    A ja sam jucer popodne popiskila kineza koji je naravno bio minus al eto jesam….samo sto mu ne vjerujem jer je i rano a i popodne uradeno….slijedeci radim 6.12 i tom cu vjerovat pa sta mi Bog da!

Ajme ma si me nasmijala: "a ja sam jucer popodne popiskila kineza" :D ahahahahaha

Anchy30
    02. Prosinac 2015. 21:56

MajaSocka

A ja sam jucer popodne popiskila kineza koji je naravno bio minus al eto jesam….samo sto mu ne vjerujem jer je i rano a i popodne uradeno….slijedeci radim 6.12 i tom cu vjerovat pa sta mi Bog da!

Znači nisi izdržalaVjeruj u +

Anchy30

url=https://lilypie.com]

Segy
    02. Prosinac 2015. 21:13

Vecer cure 😘
    Uuhuuuu koliko ste pisale... Jel se kojoj da da mi ukratko napise novosti :))

Vidila sam da je prica o godinama, ja sam u devetom napunila 29 god..

Eijc i ila dobrodosle drage i brzo ugledale svoje +!!!!!

Danas su mi poceli plodni dani, a moj muz na putu, pa da covik poludi.. Al po kalendaru najvise ovuliram u petak i subotu, tad je doma :))

Kako ste mi vi?
    Sta radite?

Anchy30
    02. Prosinac 2015. 21:54

Segy

Vecer cure 😘
    Uuhuuuu koliko ste pisale… Jel se kojoj da da mi ukratko napise novosti :))

Vidila sam da je prica o godinama, ja sam u devetom napunila 29 god..

Eijc i ila dobrodosle drage i brzo ugledale svoje +!!!!!

Danas su mi poceli plodni dani, a moj muz na putu, pa da covik poludi.. Al po kalendaru najvise ovuliram u petak i subotu, tad je doma :))

Kako ste mi vi?
    Sta radite?

Gledaš plodne dane na Klokanici ili?Ja sam dobro,pomalo smotana...ali pripisujem to vremenu 
    Ja malo igram igrice na fb...što da radim ubijam vrijeme dok mi ne počne serija
    Kako si ti?Šta ti radiš?

Anchy30

Mallla
    02. Prosinac 2015. 21:18

Sad i ja kad citam vidim sta pise hahahahhahahahahaha....mislila sam na kineski test (sa ebaya) da nebi bilo nesporazuma ;)

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI