Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sjuskica30
    02. Prosinac 2015. 22:43

Ajmeeeee koliko teksta....Da krenemo...
    VRKUTA-3 mj. piti,a jedan pauzirat
    FRIZURA-idem na depilaciju šećerom već godinama svaki mjesec....moja brazilka ponekad boli ko sam vrag....
    GINEKOLOG-prvo sam imala muškog;pa sam doselila u Istru i imala ginekologicu koju krivim zbog spontanog i otišla od nje opet kod muškog kojeg obožavam!!!
    GODINE-u srpnju sam napunila 27.g.
    NOVE CURKE dobro nam došle,a možete i produžiti i ako vam dođu ++++++!!!!
    Žao mi je cure što vam je stigla vještica....bit će prilika!!!

Mallla
    02. Prosinac 2015. 23:05

Nisam izdrzala jer me pogled na sise izluduje i izluduje me sto mi smetaju i bole i onda me sve to tjera da vjerujem u plus....pa sam onda kontala aj popiskit cu jedan pa mozda smanjim dozivljaj....al dozivljaj se ne smanjuje....

Moja pipi samo podnosi depilacijsku kremu...drugo me iziritira zestoko....nekad promjenim u sletnu pistu haha (Friz) A Rjetko skroz jer ne osjecam se ugodno tada!
    Imam ginekologicu :)

url=https://lilypie.com]

Mallla
    02. Prosinac 2015. 23:13

Ja isto gledam tv cekam seriju ;)

Rozica2810
    02. Prosinac 2015. 23:22

Vecer drage trudilicee 
    Maja pa kod tebe je sigurno T u pitanjuu  jedva cekam test kad pokaze plus velik ko  !!!
    E cure da Vas pitam, Vi koje imate problema sa stitnjacom ... Ima li veze koji se dan ciklusa vadi TSH ili moze bilo kada ?? I negdje sam bila procitala da nije dobro piti cajeve ( npr. vrkuta,stolisnik ...) s hormonskim tabletama (ja pijem za stitnjacu) ima li istine u tome ??

miska
    02. Prosinac 2015. 23:27

MajaSocka  imas jos do testica, kud zuris s tim kinezima, biti ce to plusis vidjet ces 

Moja frizura je kako kad, kad moram kod ginekologa sve ide dole, isto tako kad i je dragi doma, kad ga nema se koji put opustim pa stoji par dana onako prirodno haha. E sad kad kroz par mjeseci ne budem od trbuha mogla ne znam kako ce to izgledat i ko ce to dovodit u red 

Vecka je dobro rekla za godine, ja sam navrsila 26, tocno sam na svoj polurodendan izmedu 26 i 27 popiskila plusic hahah! I onako totalno mi se ta brojka 27 cini sokantna jer sam ja prekjucer imala 20, ne lazem!! 

Ginekolozi. E pa moja socijalna je zenska a privatnik kojem mogu zahvalit  za moj plusic je musko i to vec rekla bih pred mirovinu. Direktan, ne uljepsava, saslusa, u 10 minuta objasni sve vazne stvari i bas sam jako zadovoljna s njim jer je moj problem uspio rijesiti u dva mjeseca dok bi moja soc jos uvijek bila na rijecima pa di zuris, mlada si! Mislim zena inace nije losa, samo me smeta sto je kod nje sve ko na pokretnoj traci, jos ni ne udes vec si vani! I jos mi se ne svida sto svaki uz naplacuje 200 kn!

Mallla
    03. Prosinac 2015. 00:48

Eh da...po milijuniti put kazem daj Boze da bude! :) a neznam di zurim...kad su u ladici dovode me u napast!

Ovdje se prije pisalo da se vrkuta ne mjesa sa hormonalnom terapijom, pa sad neznam. Mozda ko ima dvojbu da pita dr-a!

Mallla
    03. Prosinac 2015. 08:06

Jutro cure.....evo da s uzbudenjem javim da je jutros temperatura 37....treci skok nakon ovulacije....ima nade za mene :)

Veja
    03. Prosinac 2015. 08:30

Jutro

Majo, taman jutros kad sam se probudila razmišljam kako moram prvo tebe pitat kakva je temp jutros, pa evo sad sam oduševljena da je skočilaaa, jeeee

Sad da se ja malo požalim, baš sam tužna i žalosna jutros, a sinoć sam se baš isplakala, ne znam kad sam tako. Kako već znate, mislila sam da je jučer bila ovulacija i tila sam da to pokrijemo i naravno kad ja nešto isplaniram to se izjalovi, MM čuo za jedan obiteljski problem i naravno nije mu bilo ni do čega, a kamoli do toga.Uglavnom, vidio je me da plačem, ne mogu vam objasnit njegovu tugu radi svega. Ali ohrabrilo me to što sam sinoć opet piškila trakicu i bila je još tamnija nego dan prije, jutros temp 35,9, tako da ima nade da je ipak danas O i da ćemo uspit pokrit.

Nego, kakvo je stanje danas kod vas? Ja se iskreno nadam da će ponovno početi plusići

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.