Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mallla
    02. Prosinac 2015. 21:20

MayaLena i Majasocka....pa valjda ce obe ili barem jedna ovaj put ulovit + 

url=https://lilypie.com]

JanaH.
    02. Prosinac 2015. 21:37

Meni M odkako pijem vrkutu traje samo tri dana, i puno manje obilna nego inace (minimalno 6 dana uz obilno krvarenje)... 

Marulju sam jednom probala i odustala, okus je grozan...

2006.
    2008.
    2010.
    10/2015 7+5

sjuskica30
    02. Prosinac 2015. 22:43

Ajmeeeee koliko teksta....Da krenemo...
    VRKUTA-3 mj. piti,a jedan pauzirat
    FRIZURA-idem na depilaciju šećerom već godinama svaki mjesec....moja brazilka ponekad boli ko sam vrag....
    GINEKOLOG-prvo sam imala muškog;pa sam doselila u Istru i imala ginekologicu koju krivim zbog spontanog i otišla od nje opet kod muškog kojeg obožavam!!!
    GODINE-u srpnju sam napunila 27.g.
    NOVE CURKE dobro nam došle,a možete i produžiti i ako vam dođu ++++++!!!!
    Žao mi je cure što vam je stigla vještica....bit će prilika!!!

Mallla
    02. Prosinac 2015. 23:05

Nisam izdrzala jer me pogled na sise izluduje i izluduje me sto mi smetaju i bole i onda me sve to tjera da vjerujem u plus....pa sam onda kontala aj popiskit cu jedan pa mozda smanjim dozivljaj....al dozivljaj se ne smanjuje....

Moja pipi samo podnosi depilacijsku kremu...drugo me iziritira zestoko....nekad promjenim u sletnu pistu haha (Friz) A Rjetko skroz jer ne osjecam se ugodno tada!
    Imam ginekologicu :)

Mallla
    02. Prosinac 2015. 23:13

Ja isto gledam tv cekam seriju ;)

Anchy30
    03. Prosinac 2015. 22:03

MajaSocka

Ja isto gledam tv cekam seriju ;)

Koju ti seriju gledaš/pratiš??
    Ja gledam Južnjačko srce i Divlju mačku...znam pogledati i Malu nevjestu(pukla definitivno kad to gledam)...volim pogledati i sve epizode NCIS i CIS...jučer sam vidjela najavu za seriju ARROW...serija je super...trebate je pogledati ako niste

Anchy30

Rozica2810
    02. Prosinac 2015. 23:22

Vecer drage trudilicee 
    Maja pa kod tebe je sigurno T u pitanjuu  jedva cekam test kad pokaze plus velik ko  !!!
    E cure da Vas pitam, Vi koje imate problema sa stitnjacom ... Ima li veze koji se dan ciklusa vadi TSH ili moze bilo kada ?? I negdje sam bila procitala da nije dobro piti cajeve ( npr. vrkuta,stolisnik ...) s hormonskim tabletama (ja pijem za stitnjacu) ima li istine u tome ??

miska
    02. Prosinac 2015. 23:34

Rozica2810

Vecer drage trudilicee Maja pa kod tebe je sigurno T u pitanjuu  jedva cekam test kad pokaze plus velik ko  !!!
    E cure da Vas pitam, Vi koje imate problema sa stitnjacom … Ima li veze koji se dan ciklusa vadi TSH ili moze bilo kada ?? I negdje sam bila procitala da nije dobro piti cajeve ( npr. vrkuta,stolisnik …) s hormonskim tabletama (ja pijem za stitnjacu) ima li istine u tome ??

Ja sam imala problema sa stitnjacom a da nisam ni znala! Kad sam isla vadit hormone tsh mi je bio 10.15, pocela sam pit orahovac i to domaci i nakon tjedan dana tsh pao na 7.89, onda sam isla na jedan tretman akumpukture i srusio se na 3 i sad je trenutno vec dva mjeseca takav! Bez jedne jedine tablete! 
    I nema ti veze kad se vadi tsh, u bilo kojem periodu mozes vadit! 
    A sto se tice vrkute to ti nebih znala, ja sam je pila ali nisam bila pod terapijom, prestala sam s vrkutom jedino prije klomifena jer se navodno ponistava ucinak!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI