MayaLena i Majasocka....pa valjda ce obe ili barem jedna ovaj put ulovit +

url=https://lilypie.com]
Meni M odkako pijem vrkutu traje samo tri dana, i puno manje obilna nego inace (minimalno 6 dana uz obilno krvarenje)...
Marulju sam jednom probala i odustala, okus je grozan...

2006.
2008.
2010.
10/2015 7+5
Ajmeeeee koliko teksta....Da krenemo...
VRKUTA-3 mj. piti,a jedan pauzirat
FRIZURA-idem na depilaciju šećerom već godinama svaki mjesec....moja brazilka ponekad boli ko sam vrag....
GINEKOLOG-prvo sam imala muškog;pa sam doselila u Istru i imala ginekologicu koju krivim zbog spontanog i otišla od nje opet kod muškog kojeg obožavam!!!
GODINE-u srpnju sam napunila 27.g.
NOVE CURKE dobro nam došle,a možete i produžiti i ako vam dođu ++++++!!!!
Žao mi je cure što vam je stigla vještica....bit će prilika!!!
Nisam izdrzala jer me pogled na sise izluduje i izluduje me sto mi smetaju i bole i onda me sve to tjera da vjerujem u plus....pa sam onda kontala aj popiskit cu jedan pa mozda smanjim dozivljaj....al dozivljaj se ne smanjuje....
Moja pipi samo podnosi depilacijsku kremu...drugo me iziritira zestoko....nekad promjenim u sletnu pistu haha (Friz) A Rjetko skroz jer ne osjecam se ugodno tada!
Imam ginekologicu :)

Ja isto gledam tv cekam seriju ;)
Ja isto gledam tv cekam seriju ;)
Koju ti seriju gledaš/pratiš??
Ja gledam Južnjačko srce i Divlju mačku...znam pogledati i Malu nevjestu(pukla definitivno kad to gledam)...volim pogledati i sve epizode NCIS i CIS...jučer sam vidjela najavu za seriju ARROW...serija je super...trebate je pogledati ako niste
Anchy30

Vecer drage trudilicee
Maja pa kod tebe je sigurno T u pitanjuu jedva cekam test kad pokaze plus velik ko !!!
E cure da Vas pitam, Vi koje imate problema sa stitnjacom ... Ima li veze koji se dan ciklusa vadi TSH ili moze bilo kada ?? I negdje sam bila procitala da nije dobro piti cajeve ( npr. vrkuta,stolisnik ...) s hormonskim tabletama (ja pijem za stitnjacu) ima li istine u tome ??
Vecer drage trudiliceeMaja pa kod tebe je sigurno T u pitanjuu
jedva cekam test kad pokaze plus velik ko !!!
E cure da Vas pitam, Vi koje imate problema sa stitnjacom … Ima li veze koji se dan ciklusa vadi TSH ili moze bilo kada ?? I negdje sam bila procitala da nije dobro piti cajeve ( npr. vrkuta,stolisnik …) s hormonskim tabletama (ja pijem za stitnjacu) ima li istine u tome ??
Ja sam imala problema sa stitnjacom a da nisam ni znala! Kad sam isla vadit hormone tsh mi je bio 10.15, pocela sam pit orahovac i to domaci i nakon tjedan dana tsh pao na 7.89, onda sam isla na jedan tretman akumpukture i srusio se na 3 i sad je trenutno vec dva mjeseca takav! Bez jedne jedine tablete!
I nema ti veze kad se vadi tsh, u bilo kojem periodu mozes vadit!
A sto se tice vrkute to ti nebih znala, ja sam je pila ali nisam bila pod terapijom, prestala sam s vrkutom jedino prije klomifena jer se navodno ponistava ucinak!

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji