Meni je radila uzv šesti dan krvarenja kod spontanog, i već je tada sve bilo ok, čisto i endometrij 2mm kako i treba biti..
17.11. sam dobila prvu M nakon spontanog (35dana) i sad na uzv-u isto sve ok, endometrij kako treba biti za te dane ciklusa, i još k tome veli da imam O..
Pa kako bih čekala? Mislim da nećemo, jer će mi najbolji oporavak biti upravo trudnoća...
2006.
2008.
2010.
10/2015 7+5
Tanijatravan,možda se i znamo....vidiš kako je svijet mali....čekaj ti si ona koja je napisala da je radi ljubavi došla iz metropole u Višnjan???
Maja,daaaaa skoro pa ću na odbrojavanje....
Draga moja larimara,smireno dalje....stres nije za mrvicu
Vidim da komentirate kad nakon spontanog ponovo početi raditi na bebici. Meni su 3 različita doktora rekla bez obzira dali je prirodno čišćenje ili kiretaža,obavezno čekati 3 mjeseca...preporučljivo i 5-6 mjeseci....Tijelu su to šokovi...u par tjedana ide iz jednog stanja u drugo....Mi smo čekali 5 mj.
Kod vanmaterične je pak obavezno minimalno 6 mj. (Bez obzira dali se uklanja injekcijom ili laporaskopski)+pretrage!
Jana onda akcija....natjeraj ga na livu stranu hehehe sala mala :)
Ivanaat ja ti zelim da ti na tom pregledu da opet klomifene da ih ti lipo popijes i da bude bebica tu....do tad vrkutu i vjerujem ako nista drugo moze pomoc cisticama na jajnicima! Ima tu cura sto su s klomifenom uspjele!
Darliv...ja fino cucnem zavucem prst i na njemu izvucem sluz...onda se jasno vidi boja, gustoca, rastezljivost....s tim da ces skuzit i promjene na cerviksu...nekad je nisko i po opipu kao vrh nosa a nekada ga uopce nemozes napipat ima po netu clanaka i o tome! I Da kad zavuces prst malo ga usmjeris prema pupku....ja to radim predvecer!
url=https://lilypie.com]
Mislim da razjasnim za sluz...meni je nekad ima u razlicitim djelovima ciklusa i npr kao danas hrpu na gacicama....a nekad ne....ali kada zavucem prstice jasno vidim razliku u toj sluzi a i dogodilo se to da na gacicama nije bilo nista a kad sam zavukla prst bila fina rastezljiva plodna sluz!
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji