Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mallla
    02. Prosinac 2015. 11:39

Pticice ima li sanse za plusic kod tebe?

Miska-r pa da razumijem te u potpunosti....od tolike zelje cini mi se da mi jedan ciklus traje godinu dana i onda uocim da sam u iscekivanju puno visoko poletila pa se krenem spustat lagano tako da ako dodje M ne padnem s tolike visine!
    I da slazem se za vrkutu i smirenost, bas sam i ja puno smirenija i stalozenija od kada je pijem samo sto nisam mrsavija vec pupastija, al tome je krivac zimska prehrana (pite, pizza, ustipci i slicne varijante brasna ;) )

Pticica2
    02. Prosinac 2015. 12:54

MajaSocka

Pticice ima li sanse za plusic kod tebe?

Miska-r pa da razumijem te u potpunosti….od tolike zelje cini mi se da mi jedan ciklus traje godinu dana i onda uocim da sam u iscekivanju puno visoko poletila pa se krenem spustat lagano tako da ako dodje M ne padnem s tolike visine!
    I da slazem se za vrkutu i smirenost, bas sam i ja puno smirenija i stalozenija od kada je pijem samo sto nisam mrsavija vec pupastija, al tome je krivac zimska prehrana (pite, pizza, ustipci i slicne varijante brasna ;) )

Mislim da su šanse manje od 1% a sad cu objasniti i zašto :
    27.09.sam imala menstruaciju nakon toga smo imali odnose zaista redovno i sve pokrili međutim ja sam ponovo dobila27.10.iako sam mislila da je to to. 
    Cak sam i poslije toga imala kao neke simptome trudnoće i radila sam test i nakon menstruacije ali naravno bio je negativan. Poslije toga vise odnose nismo imali nikako ni do dana današnjeg zbog onih briseva što sam radila i ocekivala sam menstruaciju 27.11. ali jos uvjek je nama a mislim da je za trudnoću prosto nemoguće.

url=https://lilypie.com]

Mallla
    02. Prosinac 2015. 11:44

E  vecka ti si moja navijacica u prvom redu heheheh....Hvala ti na bodrenju!  Temperatura 25dc -37, 26dc-36.8, 27dc- 36.6....pada za po 0.2 stupnja....sad je jedino pitanje oce nastavit padat il ce mozda skocit....jooojjj kako bi volila da skoci!
    A tebi ovulacija....pa draga moja navijam za tebe....nemoj sad tipkat ode...nabaci nesto sexy i akcija :)

Veja
    02. Prosinac 2015. 12:05

Miska, hvala ti  nadam se da ću vam se pridružiti i ovdje tipkati kao trudnica

Majo, znaš da jesam i držim figeeee da je ovo uspješno odrađen ciklus
    A što se tiče akcije bi rado, ali zatvorena sam u 4 zida, hahahhaha, na poslu sam, radim, a i MM isto, tako da tek iza 16h kad se vratim, ako budemo u stanju

url=https://lilypie.com]

iivanaat27
    02. Prosinac 2015. 12:48

MajaSocka drzim ti velikeeeee fige!! Da dodijes jedan velikiiii plusiccc 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI