MajaSocka drzim ti velikeeeee fige!! Da dodijes jedan velikiiii plusiccc
iivanaat27, hihi samo neka on tebi laze, ovaj kaze kako stvari stoje. Iskreno se nadam da ti je sad s jajnicima sve ok I da je to bio samo prolazni disbalans hormona koji je uzrokovao mikrocisticnost jajnika. Nadam se da si danas vec bolje volje I smirenija. Zao mi je sto se toliko morate patiti za ostvarivanje trudnoce, stvarno, pobijesnim kad vidim kako olako ubijaju te male nevine bebice, a koliko se neki muce da ostvare trudnocu, stvarno nije u redu. Ja sam strogo protiv abortusa, I mislim da nema opravdanja nikakvog za taj cin. Ako se mogla hebat, I dovoljno je "zrela" za to, onda neka prihvati odgovornost. Ovako jadna beba ni kriva ni duzna nastrada I oduzme joj se pravo na zivot prije nego je I imala priliku. Uff kako to mene ljuti. Zelim ti svu srecu kao I svim trudilicama ovdje da napokon ugledate I osjetite radost I car trudnoce, te naposlijetku I radost drzanja malenog voljenog klupka.
zabice, nadam se da ce ti se svidjeti, tko god ga je kusao trazio je repete I stalno me zicaju da ga radim. :)))
Majo, vibram da M zakasni s jako dobrim razlogom I da temp skoci
miska, joj to iscekivanje pregleda, ja sam se prije svakog pregleda tresla ko sibica hoce li sve biti u redu s bebacem. Blizi se datum pregleda, a vjerujem da I ovaj pdf pomogne malo skratiti vrijeme. Zelim ti od srcada stitnjaca bude u redu I da se ne moras jos muciti s terapijom
14.06.2014. L ♥
Ivanaat ako je rezultat hodanja tamo vamo i svih natezanja i potezanja bebica...onda samo hrabro...sve ce to biti vrijedno truda! Najbolje ces znati u dogovoru s doktorom!
Vecka onda mozda se veceras posreci....al polako bolje da je opusteno nego na silu!
Obama, tu si nam....kako si?
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji