MajaSocka draga moja, ja se ipak nadam da se vraras sto se tice temperature i da ce bit jedan veeeliiikiii +
Miska-r nadam se i ja za obadvije! Al se isto malo spustam na zemlju da ne bude preveliko razocaranje!
Miska-r nadam se i ja za obadvije! Al se isto malo spustam na zemlju da ne bude preveliko razocaranje!
tako mi je i samoj i ja sam se sinoc smirila reko doce garant dok me malo zabolilo i jutros se malo napuhala, ali se opet malo nadam +...
Chichita kod mene je isto za vikend akcija ciscenja iako tako pred blagdane kad me uhvati to neko ludilo cistuckam svaki dan da mi nebi nesto promaklo, hh, sve mora bit tip top, a ovaj moj obavezno nesto namrvi, zalije, uhhh nesmjem ni pomisljat....
Imas pravo sto se toga tice totalno smo drugacije od njih, a sto se vrkute tice ja ju isto pijem ovaj mj i mogu ti rec da je i kod mene nekako bolje, ovako izgledom nisam ni smrsavila nit se udebljala, ali mi je nekako sto kazes probava bolja, i kao da sam smirenija od nje...

url=https://lilypie.com]
Jutro cure, vidim da ste i danas u dobrom raspoloženju.
Ja jos nisam dobila, nemam pojma sta se dešava. Imam zakazan ultrazvuk 09.12. te bi mi samo trebalo da dobijem pred pregled.
Vrkuta mi nije pomogla u pogledu vitke linije, čini mi se da sam sve deblja i deblja.
Znali li neka od vas neku normalnu dijetu da nije neka bas rigorozna?
Ja jos nisam dobila, nemam pojma sta se dešava. Imam zakazan ultrazvuk 09.12. te bi mi samo trebalo da dobijem pred pregled.
Vrkuta mi nije pomogla u pogledu vitke linije, čini mi se da sam sve deblja i deblja.
Ja muku mucim sa debljanjem a vi cure moje sa mrsavljenjem,... znam jednu curu koja je bila zbilja krupnija, i kaze nista, normalno jedi, 4,5,obroka dnevno ono da pojedes al da se ne prejedeš da nemos disat, uz koju jabuku ili neko voće, i puno vode, kretanja, vjezbanja, cura je sada smrsavila sa nekih 120 na 60kg u godinu dana.
Drzim fige da bude plusic veliiiiiikiii evo i ja pijem Vrkutu i meni isto se cini da mi nije nista bas posebno pomogla u mrsavljenju...a u vezi dijete mogu ti rec, svakakve sam probala i sve je to za bezveze..tako da ti mogu savjetovat da sve normalno jedes samo malo smanjis toliko da u mjesec dana smrsavis samo 2kg je dosta, i onda kad si te 2 kg izracunas koliko mozes tako u godini dana smrsaviti, mislim da je rezultat super...svaki mj.po 2kg je i najzdravija djeta heheh skines a ne dobijes jo-jo efekt... i ja eto jos sam znala piti svako jutro na prazan zeludac pola limuna iscijedeno sa 2dcl mlake vode :D eto to ti je moja preporuka..mislim da je taj nacin najsigurniji a i najzdraviji za tijelo, znaci samo polako :D
Ja sam ti već 2,5tjedna na mzk.zdravakrava.hr imas za 3mj za 147kn. Recepti su odlični i jednostavni. Cijela obitelj može jesti. Ja nikad u životu nisam više jela a kg idu dole, u 2 tjedna 2,4kg! A jedem 4-5 puta na dan!
Pozdrav Cure,
bome ste aktivne, baš to volim, pa sam si dala truda pročitati što ste pisale, premda mi je se već izmješalo, al pokušat ću što sam zapamtila
Prvo Ivanat, žao mi je da je vještica stigla, baš sam mislila da je to to, uff kako zna nekada iznenaditi
Larimara, super za srčeko, baš mi je drago da je sve super prošlo i vjerujem da će do kraja tako i ostati
Sjuskice, godišnji došao kao naručen, baš mi je drago da je sve ispalo kako si vjerojatno i priželjkivala
Jana, sad samo akcija
MajaSocka, kolika je jutros temp, pa kažeš da je u padu? Ja nekako vjerujem da ćeš ti preć još ovaj ciklus u ljetne bebice
Btw. Meni jučer LH trakica pokazala pik, danas je vjerojatno O, temp. jutros 36,1, jučer smo pokrili, još danas kad se vratim s posla, po mogućnosti kad bi i sutra, bilo bi odlično
Pozdrav Cure,
bome ste aktivne, baš to volim, pa sam si dala truda pročitati što ste pisale, premda mi je se već izmješalo, al pokušat ću što sam zapamtila
Prvo Ivanat, žao mi je da je vještica stigla, baš sam mislila da je to to, uff kako zna nekada iznenaditiLarimara, super za srčeko, baš mi je drago da je sve super prošlo i vjerujem da će do kraja tako i ostati
Sjuskice, godišnji došao kao naručen, baš mi je drago da je sve ispalo kako si vjerojatno i priželjkivala
Jana, sad samo akcija
MajaSocka, kolika je jutros temp, pa kažeš da je u padu? Ja nekako vjerujem da ćeš ti preć još ovaj ciklus u ljetne bebice
Btw. Meni jučer LH trakica pokazala pik, danas je vjerojatno O, temp. jutros 36,1, jučer smo pokrili, još danas kad se vratim s posla, po mogućnosti kad bi i sutra, bilo bi odlično
Sad samo akcija, akcija, akcija!!!!!!!!!!!!!
Pozdrav Cure,
Prvo Ivanat, žao mi je da je vještica stigla, baš sam mislila da je to to, uff kako zna nekada iznenaditiLarimara, super za srčeko, baš mi je drago da je sve super prošlo i vjerujem da će do kraja tako i ostati
Jana, sad samo akcija
Drzim palceve na najjace, znas da te cekam

Dan curke
iivanaat27 da taj ciklus sam vec bila luda ( pa sam za koji mj saznala da mi i stitnjaca nije u redu ) da ti samo kazem mojim roditeljima je trebalo 10 godina da me dobiju 10 ( naravno uz sve spontane od kojih je jedan bio u 6 mj trudnoce ) i tako mi je zao moje mame sto je sve prosla .. Ali eto dobili mene i brata i jos seku .. Draga NADA UMIRE POSLJEDNJA
miska-r hvala tiiii e da i nista nije gotovo dok vijestica ne dode i nadam se da ti i nece doc iducih 9 mj
Ostale trudilice kako Ste mi danas ?? Nista nije gotovo dok M nemaa !! Drzim palceve za jos plusicaa
Dan curkeiivanaat27 da taj ciklus sam vec bila luda ( pa sam za koji mj saznala da mi i stitnjaca nije u redu ) da ti samo kazem mojim roditeljima je trebalo 10 godina da me dobiju 10 ( naravno uz sve spontane od kojih je jedan bio u 6 mj trudnoce ) i tako mi je zao moje mame sto je sve prosla ..
Ali eto dobili mene i brata i jos seku .. Draga NADA UMIRE POSLJEDNJA
miska-r hvala tiiii
e da i nista nije gotovo dok vijestica ne dode i nadam se da ti i nece doc iducih 9 mj
Ostale trudilice kako Ste mi danas ?? Nista nije gotovo dok M nemaa !! Drzim palceve za jos plusicaa
uff, zao mi tvoje mame sto je morala to sve prolaziti svaka cast tvojoj mami sto je sve to izdrzala i izborila da vas evo sad ima troje... 10 godina je zaista puno za mucenje to, meni su ove 2 godine vec kobne,a kamoli 10g kako je tvoja majka trebala
ali da eto sada vas ima i to ne jedno nego troje, to je lijepo
e daa, i to sto kazes za stitnjacu, i to sam rekla da cu napraviti kada dodem u hr kod privatnika da mi vidi... a ovoga, kako si rijesila te probleme za stitnjacu? ni neznam sta onda se treba radit ako ti nije dobra, pijes nekakve tablete ili nesto ili?
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji