Pozdrav Cure,
bome ste aktivne, baš to volim, pa sam si dala truda pročitati što ste pisale, premda mi je se već izmješalo, al pokušat ću što sam zapamtila
Prvo Ivanat, žao mi je da je vještica stigla, baš sam mislila da je to to, uff kako zna nekada iznenaditi
Larimara, super za srčeko, baš mi je drago da je sve super prošlo i vjerujem da će do kraja tako i ostati
Sjuskice, godišnji došao kao naručen, baš mi je drago da je sve ispalo kako si vjerojatno i priželjkivala
Jana, sad samo akcija
MajaSocka, kolika je jutros temp, pa kažeš da je u padu? Ja nekako vjerujem da ćeš ti preć još ovaj ciklus u ljetne bebice
Btw. Meni jučer LH trakica pokazala pik, danas je vjerojatno O, temp. jutros 36,1, jučer smo pokrili, još danas kad se vratim s posla, po mogućnosti kad bi i sutra, bilo bi odlično
Dan curke
iivanaat27 da taj ciklus sam vec bila luda ( pa sam za koji mj saznala da mi i stitnjaca nije u redu ) da ti samo kazem mojim roditeljima je trebalo 10 godina da me dobiju 10 ( naravno uz sve spontane od kojih je jedan bio u 6 mj trudnoce ) i tako mi je zao moje mame sto je sve prosla .. Ali eto dobili mene i brata i jos seku .. Draga NADA UMIRE POSLJEDNJA
miska-r hvala tiiii e da i nista nije gotovo dok vijestica ne dode i nadam se da ti i nece doc iducih 9 mj
Ostale trudilice kako Ste mi danas ?? Nista nije gotovo dok M nemaa !! Drzim palceve za jos plusicaa
Pticice ima li sanse za plusic kod tebe?
Miska-r pa da razumijem te u potpunosti....od tolike zelje cini mi se da mi jedan ciklus traje godinu dana i onda uocim da sam u iscekivanju puno visoko poletila pa se krenem spustat lagano tako da ako dodje M ne padnem s tolike visine!
I da slazem se za vrkutu i smirenost, bas sam i ja puno smirenija i stalozenija od kada je pijem samo sto nisam mrsavija vec pupastija, al tome je krivac zimska prehrana (pite, pizza, ustipci i slicne varijante brasna ;) )
url=https://lilypie.com]
E vecka ti si moja navijacica u prvom redu heheheh....Hvala ti na bodrenju! Temperatura 25dc -37, 26dc-36.8, 27dc- 36.6....pada za po 0.2 stupnja....sad je jedino pitanje oce nastavit padat il ce mozda skocit....jooojjj kako bi volila da skoci!
A tebi ovulacija....pa draga moja navijam za tebe....nemoj sad tipkat ode...nabaci nesto sexy i akcija :)
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji