Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Chichita
    02. Prosinac 2015. 08:28

Jutro moje vrijedne trudilice...
    kod mene za vikend kreće akcija čišćenja stana i akcija akcija.....hahahaha
    u fazi sam čekanja plodnih dana i nikako dočekati  vikend...čitam vaše postove i mislim se,  čovječe što mi žene sve proživljavamo svaki mjesec.Možda ne toliku fizičku bol (ima i toga) ali fakat imamo jaku psihu. 
    Baš smo dokaz dan nas je Bog sa posebnom pažnjom stvarao, dok su muški samo dokaz da i Bog ima smisla za humor....
    ja ovaj mjesec neću mužu govoriti kad su mi plodni dani, što manje stresa to bolje , bar sa jedne strane.
    vidim da opet spominjete vrkutu, ja ju pijem skoro mjesec dana i cure moje ja smršavila od nje. Trbuh mi se skroz izravnao, probava popravila, čudo jedno. to mi je čak i muž primjetio.

Mallla
    02. Prosinac 2015. 09:43

Jutro cureee :)
    Darliv i moras svaki dan gledat sluz jer jedino tako ces jasno vidjeti razliku!

Ivaanat pa da najbolje sacekat pregled pa ces vidit sta dalje...a obzirom da jevproslo 2+ godine moguce da ces na pretrage raznorazne....bar su tako cure do sad pisale tu!

Chicita blago tebi sto ti je vrkuta dala mesavljenje hehehe :) Jos da rezultira i bebicom....e koja bi to sreca bila!

Ja vam drage moje mislim da mi se priblizava M jer moja temperatura lagano pada....al dobro ima jos vremena da kazem jess prevarila sam se ili da kazem vise srece drugi put!

url=https://lilypie.com]

miska-r
    02. Prosinac 2015. 09:53

MajaSocka draga moja, ja se ipak nadam da se vraras sto se tice temperature i da ce bit jedan veeeliiikiii +    

Mallla
    02. Prosinac 2015. 10:00

Miska-r nadam se i ja za obadvije! Al se isto malo spustam na zemlju da ne bude preveliko razocaranje!

url=https://lilypie.com]

• Pticica2
    02. Prosinac 2015. 10:06

Jutro cure, vidim da ste i danas u dobrom raspoloženju. 
    Ja jos nisam dobila, nemam pojma sta se dešava. Imam zakazan ultrazvuk 09.12. te bi mi samo trebalo da dobijem pred pregled. 
    Vrkuta mi nije pomogla u pogledu vitke linije, čini mi se da sam sve deblja i deblja. 
    Znali li neka od vas neku normalnu dijetu da nije neka bas rigorozna?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.