Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mallla
    01. Prosinac 2015. 23:02

Mislim da razjasnim za sluz...meni je nekad ima u razlicitim djelovima ciklusa i npr kao danas hrpu na gacicama....a nekad ne....ali kada zavucem prstice jasno vidim razliku u toj sluzi a i dogodilo se to da na gacicama nije bilo nista a kad sam zavukla prst bila fina rastezljiva plodna sluz!

darliv
    01. Prosinac 2015. 23:15

MajaSocka

Mislim da razjasnim za sluz…meni je nekad ima u razlicitim djelovima ciklusa i npr kao danas hrpu na gacicama….a nekad ne….ali kada zavucem prstice jasno vidim razliku u toj sluzi a i dogodilo se to da na gacicama nije bilo nista a kad sam zavukla prst bila fina rastezljiva plodna sluz!

Hvala ti, pokusat cu vec sutra, u nedjelju bi po kalendaru trebala biti O, ali provjeravat cu svaki dan da mi ne promakne..

Ja '88., mm '78.
    2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
    9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
    4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
    3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
    ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
    8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
    6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻

url=https://lilypie.com]

Chichita
    02. Prosinac 2015. 08:28

Jutro moje vrijedne trudilice...
    kod mene za vikend kreće akcija čišćenja stana i akcija akcija.....hahahaha
    u fazi sam čekanja plodnih dana i nikako dočekati  vikend...čitam vaše postove i mislim se,  čovječe što mi žene sve proživljavamo svaki mjesec.Možda ne toliku fizičku bol (ima i toga) ali fakat imamo jaku psihu. 
    Baš smo dokaz dan nas je Bog sa posebnom pažnjom stvarao, dok su muški samo dokaz da i Bog ima smisla za humor....
    ja ovaj mjesec neću mužu govoriti kad su mi plodni dani, što manje stresa to bolje , bar sa jedne strane.
    vidim da opet spominjete vrkutu, ja ju pijem skoro mjesec dana i cure moje ja smršavila od nje. Trbuh mi se skroz izravnao, probava popravila, čudo jedno. to mi je čak i muž primjetio.

iivanaat27
    02. Prosinac 2015. 12:36

Chichita

Jutro moje vrijedne trudilice…
    kod mene za vikend kreće akcija čišćenja stana i akcija akcija…..hahahaha
    u fazi sam čekanja plodnih dana i nikako dočekati  vikend…čitam vaše postove i mislim se,  čovječe što mi žene sve proživljavamo svaki mjesec.Možda ne toliku fizičku bol (ima i toga) ali fakat imamo jaku psihu. 
    Baš smo dokaz dan nas je Bog sa posebnom pažnjom stvarao, dok su muški samo dokaz da i Bog ima smisla za humor….
    ja ovaj mjesec neću mužu govoriti kad su mi plodni dani, što manje stresa to bolje , bar sa jedne strane.
    vidim da opet spominjete vrkutu, ja ju pijem skoro mjesec dana i cure moje ja smršavila od nje. Trbuh mi se skroz izravnao, probava popravila, čudo jedno. to mi je čak i muž primjetio.

slazem se s tobom, mi zene sto sve moramo prolaziti,i psihicki i fizicki,znate i same sta sve, bas sam jucer mm pricala kak moze bit sretan sto je musko heheh :D

Obama2009
    02. Prosinac 2015. 12:41

Chichita

Jutro moje vrijedne trudilice…
    kod mene za vikend kreće akcija čišćenja stana i akcija akcija…..hahahaha
    u fazi sam čekanja plodnih dana i nikako dočekati  vikend…čitam vaše postove i mislim se,  čovječe što mi žene sve proživljavamo svaki mjesec.Možda ne toliku fizičku bol (ima i toga) ali fakat imamo jaku psihu. 
    Baš smo dokaz dan nas je Bog sa posebnom pažnjom stvarao, dok su muški samo dokaz da i Bog ima smisla za humor….

Chichita
    Kad NE trebas dobiti? Mislim da smo tu negdje.
    Kad Imas plodne?

Mallla
    02. Prosinac 2015. 09:43

Jutro cureee :)
    Darliv i moras svaki dan gledat sluz jer jedino tako ces jasno vidjeti razliku!

Ivaanat pa da najbolje sacekat pregled pa ces vidit sta dalje...a obzirom da jevproslo 2+ godine moguce da ces na pretrage raznorazne....bar su tako cure do sad pisale tu!

Chicita blago tebi sto ti je vrkuta dala mesavljenje hehehe :) Jos da rezultira i bebicom....e koja bi to sreca bila!

Ja vam drage moje mislim da mi se priblizava M jer moja temperatura lagano pada....al dobro ima jos vremena da kazem jess prevarila sam se ili da kazem vise srece drugi put!

Chichita
    02. Prosinac 2015. 09:51

A ljubice moja, dok ne dođe ima nade....samo bez panike i stresa, to je najveći neprijatelj....

iivanaat27
    02. Prosinac 2015. 12:39

MajaSocka

Jutro cureee :)
    Darliv i moras svaki dan gledat sluz jer jedino tako ces jasno vidjeti razliku!

Ivaanat pa da najbolje sacekat pregled pa ces vidit sta dalje…a obzirom da jevproslo 2+ godine moguce da ces na pretrage raznorazne….bar su tako cure do sad pisale tu!

Chicita blago tebi sto ti je vrkuta dala mesavljenje hehehe :) Jos da rezultira i bebicom….e koja bi to sreca bila!

Ja vam drage moje mislim da mi se priblizava M jer moja temperatura lagano pada….al dobro ima jos vremena da kazem jess prevarila sam se ili da kazem vise srece drugi put!

jojj e bas to, joj budem poludila ak ceme slat vamo pa tamo i natezanja sva ta...uff... :( al ak mu kazem da nisam pila komiflen, mozda mi da ipak samo to pa da probam 3mj.sa njim pa ako on nepomogne, onda sve te gnjavaze i pretrage..neznam, vidjet cemo da

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI