Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Veja
    [UREĐENO] 10. Svibanj 2017. 15:11

Anchy, ako ti variraju ciklusi, onda vjerojatno ti nije pouzdan izračun sa klokanice.

Segy, ja mjerim bazalnu temp. već par mjeseci, mjerim je oralno, znači ispod jezika, bitno ti je da je izmjeriš kad se probudiš ujutro prije ikakvog kretanja, tako da je najbolje toplomjer imati negdje odmah pri ruci. Bazalnu upisujem u Fertility Friend aplikaciju i dosad mi nije nikako falila kad je O, samo eto mi nismo imali sreće

Anchy30
    30. Studeni 2015. 15:58

Vecka

Anchy, ako ti variraju ciklusi, onda vjerojatno ti nije pouzdan izračun sa klokanice.

Segy, ja mjerim bazalnu temp. već par mjeseci, mjerim je oralno, znači ispod jezika, bitno ti je da je izmjeriš kad se probudiš ujutro prije ikakvog kretanja, tako da je najbolje toplomjer imati negdje odmah pri ruci. Bazalnu upisujem u Fertility Friend aplikaciju i dosad mi nije nikako falila kad je O, samo eto mi nismo imali sreće

Samo ovaj mj.kad je kasnila...inače svakih 28dana dođe...ako ništa od ovoga ciklusa,vidjet ću slj.mjesec koliko će joj trebati da dođe!Eto a baš sam se ponadala da će ovaj mjesec biti nešto!

Anchy30

Segy
    [UREĐENO] 10. Svibanj 2017. 15:11

Vecka

Hvala vecka 😘
    Jel to samo za O ili za trudnocu?
    Jojj ja doma imam onaj za uho.. 
    Sta mislis jel s njim isto ok?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI