Slonica i Tanija- WELCOME!

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Dobro jutro moje drage trudilice meni posao danas vec dojadio, imam osjecaj kao da mi se mozak svezao u cvor od silnog razmisljanja, pa da se malo opustim s vama
dobrodoesle Slonchica i Tanija i sto krace ostale
Tanija: tak mi je zao zbog tvog iskutsva, mada znam da nema tih rijeci koje bi tvoj bol ublazile! nadam se da si cvrsca izasla iz tog iskutsva i drzim fige da vjestica ne dodje jos dugo, dugo
Dobro jutro moje drage trudilicemeni posao danas vec dojadio, imam osjecaj kao da mi se mozak svezao u cvor od silnog razmisljanja, pa da se malo opustim s vama
dobrodoesle Slonchica i Tanija i sto krace ostale
Tanija: tak mi je zao zbog tvog iskutsva, mada znam da nema tih rijeci koje bi tvoj bol ublazile! nadam se da si cvrsca izasla iz tog iskutsva i drzim fige da vjestica ne dodje jos dugo, dugo
Hvala Schinin :*
Vec me jako pocelo zivcirati to sto testovi negativni a vjestice nema!!! Je da ni jedan nisam radila ujutro ali ako je hormon prisutan pokazalo bi se.
Po preporuki gin.otisla sam danas po uputnicu za hormone stitnjace (makar je tsh 2 dana prije spontanog bio u redu), i ja jos na svoju ruku trazila prolaktin, progesteron, estrogen, lh i fsh. 2007.mi je prolaktin bio duplo od dozvoljenog a lh i fsh su mi bili u inverziji (ovaj koji mora biti manji meni je bio 3puta veci od drugog). Odma sutra cu ici vaditi krv. Jel zna tko koliko se cekaju nalazi?
Hvala Schinin :*
Vec me jako zivcira to što testovi negativni a vjestice nema!!! Je da ni jedan nisam radila ujutro ali ako je hormon prisutan pokazalo bi se.
Po preporuki gin.otisla sam danas po uputnicu za hormone stitnjace (makar je tsh 2 dana prije spontanog bio u redu), i ja jos na svoju ruku trazila prolaktin, progesteron, estrogen, lh i fsh. 2007.mi je prolaktin bio duplo od dozvoljenog a lh i fsh su mi bili u inverziji (ovaj koji mora biti manji meni je bio 3puta veci od drugog). Odma sutra cu ici vaditi krv. Jel zna tko koliko se cekaju nalazi?

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji