Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Schinin
    23. Studeni 2015. 16:53

Dobro jutro moje drage trudilice  meni posao danas vec dojadio, imam osjecaj kao da mi se mozak svezao u cvor od silnog razmisljanja, pa da se malo opustim s vama

dobrodoesle Slonchica i Tanija i sto krace ostale 

Tanija: tak mi je zao zbog tvog iskutsva, mada znam da nema tih rijeci koje bi tvoj bol ublazile! nadam se da si cvrsca izasla iz tog iskutsva i drzim fige da vjestica ne dodje jos dugo, dugo 

Rozica2810
    23. Studeni 2015. 17:04

Gdje li nam je larimara ??
    Pitam se jeli sve u redu ?? 

zabica25
    23. Studeni 2015. 19:47

Ja vam moram reći da mi tijelo govori da jesam T...barem dok ne dođe M....
    Pojela sam pola frižidera sa kiselim krastavcima..baš su mi pasali...
    bradavice bole..užas...23 dc i 8 dpo....
    Anchy, jel i tebi tako bilo?

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

Schinin
    23. Studeni 2015. 21:47

zabice vibriram da je to  pojela ti nama jos puno, puno kiselih krastavcica (ja ih obozavam sa medom ili nutelom - iako od t ni traga ni glasa- probaj, mozda ti se svidi)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.