Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    zabica25
    23. Studeni 2015. 15:46

Slonica i Tanija- WELCOME! 

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

Schinin
    23. Studeni 2015. 16:53

Dobro jutro moje drage trudilice  meni posao danas vec dojadio, imam osjecaj kao da mi se mozak svezao u cvor od silnog razmisljanja, pa da se malo opustim s vama

dobrodoesle Slonchica i Tanija i sto krace ostale 

Tanija: tak mi je zao zbog tvog iskutsva, mada znam da nema tih rijeci koje bi tvoj bol ublazile! nadam se da si cvrsca izasla iz tog iskutsva i drzim fige da vjestica ne dodje jos dugo, dugo 

tanijatravan
    23. Studeni 2015. 19:19

Schinin

Dobro jutro moje drage trudilice  meni posao danas vec dojadio, imam osjecaj kao da mi se mozak svezao u cvor od silnog razmisljanja, pa da se malo opustim s vama

dobrodoesle Slonchica i Tanija i sto krace ostale 

Tanija: tak mi je zao zbog tvog iskutsva, mada znam da nema tih rijeci koje bi tvoj bol ublazile! nadam se da si cvrsca izasla iz tog iskutsva i drzim fige da vjestica ne dodje jos dugo, dugo 

Hvala Schinin :*
    Vec me jako pocelo zivcirati to sto testovi negativni a vjestice nema!!! Je da ni jedan nisam radila ujutro ali ako je hormon prisutan pokazalo bi se.

Po preporuki gin.otisla sam danas po uputnicu za hormone stitnjace (makar je tsh 2 dana prije spontanog bio u redu), i ja jos na svoju ruku trazila prolaktin, progesteron, estrogen, lh i fsh. 2007.mi je prolaktin bio duplo od dozvoljenog a lh i fsh su mi bili u inverziji (ovaj koji mora biti manji meni je bio 3puta veci od drugog). Odma sutra cu ici vaditi krv. Jel zna tko koliko se cekaju nalazi?
    tanijatravan
    23. Studeni 2015. 19:21

Hvala Schinin :*
    Vec me jako zivcira to što testovi negativni a vjestice nema!!! Je da ni jedan nisam radila ujutro ali ako je hormon prisutan pokazalo bi se.

Po preporuki gin.otisla sam danas po uputnicu za hormone stitnjace (makar je tsh 2 dana prije spontanog bio u redu), i ja jos na svoju ruku trazila prolaktin, progesteron, estrogen, lh i fsh. 2007.mi je prolaktin bio duplo od dozvoljenog a lh i fsh su mi bili u inverziji (ovaj koji mora biti manji meni je bio 3puta veci od drugog). Odma sutra cu ici vaditi krv. Jel zna tko koliko se cekaju nalazi?

Rozica2810
    23. Studeni 2015. 17:04

Gdje li nam je larimara ??
    Pitam se jeli sve u redu ?? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI