Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    darliv
    23. Studeni 2015. 14:44

Tanijatravan dobrodosla i kako kazu sto prije otisla :-) zao mi je zbog tvog gubitka, a sada drzim fige da se pokaze plusic.. 
    Meni je M dosla tri dana ranije, Vecka mozes me staviti na listu 20.12.? Inace uvijek imam tjedan dana prije tegobe i osjetim je kada ce doci, no ovaj puta me bas iznenadila, jucer navecer maleni iscjedak i odmah danas kao velika.. Danas idem po caj od vrkute, ili ako nadjem onu mjesavinu stolisnika, vrkute, nevena i jos nesto, mislim da se zove zenski caj, i odmah kupujem digitalni toplomjer za bazalnu.. Puse svima!

Ja '88., mm '78.
    2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
    9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
    4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
    3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
    ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
    8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
    6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻

• tanijatravan
    [UREĐENO] 10. Svibanj 2017. 15:11

Navijam da nam svima bude 12.mj. the one :)

i istina šta te ne ubije ojača te... uz probleme koje sam imala kao mala (ne zdravstvene hvala bogu), pa problemi 2007. (skoro umrla-voda u plućima i trbušnoj šupljini...), taj spontani, pa mjesec dana nakon spontanog saznamo da nam sin od 4,5godine počeo gubiti vid na desno oko zbog strabizma (niti 10% nije vidio) i tako... ali idemo dalje, jači i snažniji :) kažu da vrijeme liječi rane, ali ja ne vjerujem u to, ne liječi nego se mi samo naučimo nekako živjeti i nositi sa svim stvarima iz prošlosti

Rozica2810
    23. Studeni 2015. 15:44

tanijatravan

Navijam da nam svima bude 12.mj. the one :)

i istina šta te ne ubije ojača te… uz probleme koje sam imala kao mala (ne zdravstvene hvala bogu), pa problemi 2007. (skoro umrla-voda u plućima i trbušnoj šupljini…), taj spontani, pa mjesec dana nakon spontanog saznamo da nam sin od 4,5godine počeo gubiti vid na desno oko zbog strabizma (niti 10% nije vidio) i tako… ali idemo dalje, jači i snažniji :) kažu da vrijeme liječi rane, ali ja ne vjerujem u to, ne liječi nego se mi samo naučimo nekako živjeti i nositi sa svim stvarima iz prošlosti

Slazem se sa tobom ! Samo naprijed draga !!!! 

Anchy30
    [UREĐENO] 10. Svibanj 2017. 15:11

MajaSocka jesu ovo sastojci za tortu:
    [ul]
    [li]2 velikih jaja (ili 3 manja)[/li][li]2 kašike šećera[/li][li]1 kašika brašna[/li][li]2 kašike kakaa[/li][li]1/2 kesice praška za pecivo[/li][li]2 kašike čokoladnog likera (ili nekog drugog odgovarajućeg)[/li][li]100 g tamne čokolade[/li][li]100 g mliječne čokolade[/li][li]100 g bijele čokolade[/li][li]300 ml vrhnja za šlag[/li][li]mliječna čokolada za ukras[/li][/ul]

Anchy30

slonchica
    23. Studeni 2015. 15:06

Pozdrav svima!
    Nova sam tu, imam 30 g. i još nismo počeli raditi na bebi jer me prvo čeka jedan kirurški zahvat, pa čekamo da se od toga prvo oporavim kako bi počeli. Ono što me brine su moji jako neuredni ciklusi- znači ciklus mi traje od 20 do 60 dana. U prosjeku, godišnje imam 11 mjesečnica. Ovulacija  mi ponekad bude izuzetno bolna, a ponekad je uopće ne osjetim- pitam se dali ju tada uopće i imam. Osim toga sam jako osjetljiva i svako malo imam problema s upalama.Već sam vadila neke hormone i u okvirima normalnog su. Doktorica mi je preporučila da se bacimo na posao, pa ako nakon godine pokušavanja ne upali, da će me poslat na daljnje pretrage. U međuvremenu, kaže, neka pijem čaj od vrkute, i nekakve kapi mi je dala. Ima li još koja ovdje sa sličnim problemima da me utješi?

Anchy30
    23. Studeni 2015. 15:13

slonchica

Pozdrav svima!
    Nova sam tu, imam 30 g. i još nismo počeli raditi na bebi jer me prvo čeka jedan kirurški zahvat, pa čekamo da se od toga prvo oporavim kako bi počeli. Ono što me brine su moji jako neuredni ciklusi- znači ciklus mi traje od 20 do 60 dana. U prosjeku, godišnje imam 11 mjesečnica. Ovulacija  mi ponekad bude izuzetno bolna, a ponekad je uopće ne osjetim- pitam se dali ju tada uopće i imam. Osim toga sam jako osjetljiva i svako malo imam problema s upalama.Već sam vadila neke hormone i u okvirima normalnog su. Doktorica mi je preporučila da se bacimo na posao, pa ako nakon godine pokušavanja ne upali, da će me poslat na daljnje pretrage. U međuvremenu, kaže, neka pijem čaj od vrkute, i nekakve kapi mi je dala. Ima li još koja ovdje sa sličnim problemima da me utješi?

Dobro došla nam i što prije se odselila..takvih problema nemam ali i meni budu bolne a ponekad ni ne osjetim da sam je dobila....kako kada...mislim da i ovo vrijeme utječe na sve to...,nadam se da će se to sve srediti...a do tada draga bacite se vi na posao...Želim da što prije ugledaš svoj +!!

Anchy30

Rozica2810
    23. Studeni 2015. 15:41

slonchica

Pozdrav svima!

slonchica dobro nam dosla i sto prije osla  sto se tice ciklusa u potpunosti te razumijem, moj najduzi je bio oko 90 i nesto dana ... ovulacije ne osjetim niti ih mogu izracunati zbog sarolikih ciklusa ..uz to me jos i stitnjaca muci. Ja i mm takoder jos nismo poceli raditi na bebici jer bi u 12 trebala obaviti neke preglede i ako dobijem zeleno svijelo pocinjemo  upale sam takoder imala cesto, ali sad se to nekako smirilo .. Za vrkutu sam cula , pokusaj nista ne skodi i od srca ti zelim da uskoro ugledas svoj + !!! 

Schinin
    23. Studeni 2015. 17:02

slonchica

Pozdrav svima!

mali savjet sto se tice upala: trazi da ti izvade vitamin D i po potrebi ga podji uzimati. Ja sam prije nekih god. imala problema sa upalama za poludit, u prosjeku sam svaka   tjedna bila na antibioticima, vec su mi bili i  dopi***, cak sam i apoteku promjenila, jer su me one apotekarke vec pocele glupo ispitivati, dok moj pulmolog nije dosao na ideju da provjeri vit D (koji je vazan za odgovor immunosistema), kod mene ga nije bilo ni na vidiku, kad sam napunila rezerve i upale nestale.... a osim toga moja ginicka, koja je specijalist za infertilnost, kaze da je manjak vitamina D cesto prepreka zacecu, tak da.... provjeri, pa nam reci sta je ispalo!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI