Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ivyp
    19. Studeni 2015. 11:58

Ne znam za taj.. Ja sam radila clearblue onaj sa plusicem.. I to na 26 dc.. Bio je jaaako slabo pozitivan, neke ni ne bi skuzile.. Za 2 dana ponovila i onda se vec lijepo vidlo :)

https://lt1f.lilypie.com/iH35p2.png

Chichita
    19. Studeni 2015. 13:07

Bokić,
    ja upravo od svoje doktorice sa dijagnozom "akutna upala sinusa"...i hrpom antibiotika...koma

Veja
    19. Studeni 2015. 13:24

Anchy, moguće je da je O bila kasnije i da ti radi toga ne može pokazati ... Testi ti može biti samo lažno negativan, ali ne i lažno pozitivan, stoga čekamo s tobom subotu i na prvi jutarnji urin, sretnooooo

• Pticica2
    19. Studeni 2015. 14:07

Ako želiš biti 100% sigurna najbolje je da izvadis betu iz krvi, mozes kod soc. doktora tražiti uputnicu ili da ides privatno(ovdje u Bosni košta privatno 20KM)ja sam vadila jer kupim dva-tri testa i opet nisam siguran šta se dešava i to ti u novcu dođe na isto a ovako ćeš znati sigurno.

zabica25
    19. Studeni 2015. 15:49

Anchy30, u subotu ujutro napravi test i javi nam plusić.. 
    Držim velike fige...
    ja sam totalno opuštena, 19 dc i 3 dpo i neki virus me hvata...samo idu oči skupa, trbuh boli kao da ću procuriti...pa sad ne znam što je to...
    znalo je boljeti samo po danu ovulacije i prije M....a ovo već traje sigurno 5 dana

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.