Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Chichita
    20. Studeni 2015. 11:34

Ja još nisam dobila...

Anchy30
    20. Studeni 2015. 11:36

Chichita

Ja još nisam dobila…

Draga moja držim ti fige da je to TO!!!!Imaš li kakvih promjena?

Anchy30

Mallla
    20. Studeni 2015. 11:37

Anchy...ja ipak polazem sve nade u to da ce ti se + pokazati :)

Sad cete mi se smijati....obuhvatila sam sve: pijem cajeve, mjerim temperaturu, piskim trakice, gledam sluz, pratim polozaj cerviksa....e sad ako ovaj put nista ne upali onda stvarno neznam. Onda mogu samo sve pustit pa kad bude bude!

Anchy30
    20. Studeni 2015. 11:42

MajaSocka

Anchy…ja ipak polazem sve nade u to da ce ti se + pokazati :)

Sad cete mi se smijati….obuhvatila sam sve: pijem cajeve, mjerim temperaturu, piskim trakice, gledam sluz, pratim polozaj cerviksa….e sad ako ovaj put nista ne upali onda stvarno neznam. Onda mogu samo sve pustit pa kad bude bude!

Hvala ti dragabit će kako mora biti!!Hehehe,pa čuj najbolje i najsigurnije imati sve pri ruci i probati...zašto ne!Jel dugo već pokušavate na bebaču?(možda si i napisala pa mi je promaknilo)

Anchy30

url=https://lilypie.com]

Mallla
    20. Studeni 2015. 11:48

U 6mj smo se prestali cuvati, a u 7 mj smo odlucno krenuli. Prakticki 5-6mj! Brzo to proleti!

Anchy30
    20. Studeni 2015. 17:35

MajaSocka

U 6mj smo se prestali cuvati, a u 7 mj smo odlucno krenuli. Prakticki 5-6mj! Brzo to proleti!

Brzo to proleti,istina!Mi smo se prestali čuvati u 9mj....nije dugo...dragi je rekao ako bude bude i kad bude...ali ja sam od prošlog mj.počela pratiti plodne dane!

Anchy30

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI