Joooooj Anchy,pa kad će više doći taj tvoj muž?? Ja sam nestrpljiva,a mogu zamisliti kako je tek tebi!!!
Meni ne treba M stici 23.11
Ili mozda i kasnije posto sam ko malo vjezbala Pa Mi Se uvijek izgubi za dan, dva
Uglavnom, Sto Se stitnjace tice sad Mi je ok. Imala sam Jake m bolove i Tek u austriju Kad Sam Doselila onda du Mi ustanovili ubrzam Rad . Sad je hvala bogu dobra, a odmah sam i ja bolje. Jos uvijek nemam nikakvog promjena za ustanovit T Ali jos Se nadam.mada sam Kako osjetljiva i sve utjece na mene Ali izgleda Nisu Se mali zaljepili Ni Ovaj put.
Curke Koje ne trebate dobiti drzim fige. Ocekujemo jos novih ++++
Anchy30: ti rece, muz dolazi u 15h, po mom racunjanju vremena je vec 16h - uzasno sam nestrpljiva da cujem vjesti, a vjerujem i sve ostale zelim ti od jedan veeeeeeliki i debeli +
Chichita: draga, opusti se malo razumijem tvoje trcanje do wc-a potpuno, al ti zelim da je ne ugledas jos sljedecih 9 mjeseci!!!!
Anchy30: ti rece, muz dolazi u 15h, po mom racunjanju vremena je vec 16h - uzasno sam nestrpljiva da cujem vjesti, a vjerujem i sve ostalezelim ti od jedan veeeeeeliki i debeli +Chichita: draga, opusti se malo
razumijem tvoje trcanje do wc-a potpuno, al ti zelim da je ne ugledas jos sljedecih 9 mjeseci!!!!
Hvala ti draga,ali nema + Nemam pojma dali je rano ili samo samo kasni(s obzirom da je pr.mjesec M bila čudna,kratka i nešto malo curila)Ako ne dobijem do petka,u subotu ću opet probati ali s prvim jutarnjim!
Anchy30

Obama: po nalazima je stitnjaca savrseno ok, cajeve mozes piti bez bojazni zavisi od bolesti stitnjace (ubrzana funkcije moze biti posljedica razlicitih bolesti) moras biti oprezna sa drugim stvarima, kao npr. jesti sushi itd
Hvala ti puno. Pa mislila sam probati Sa tim cajom da vidim hoce li pomoci. Inace sam znala Imati strasne m bolove. Znala sam i na hitnoj zavrsavat paar puta. Doslovno bi problijedila i zima bi Se uvukla pod kozu. Stvarno Moram jesti dosta ribe i Pazim stvarno na prehranu. Sve Mi Se pomalo reguliralo Pa sam Se zato bacila na bebaca.
Kaze doktorica da nebi trebalo biti Problema Ali Evo jos nista Se ne ljepi

Drage moje,nema ništa od plusića!!Nemam pojma jel rano ili šta...baš sam tužna,suze mi idu i ne mogu prestati plakati!!Baš sam mislila da je to to!
Anchy30
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji