Bokić,
ja upravo od svoje doktorice sa dijagnozom "akutna upala sinusa"...i hrpom antibiotika...koma
Bokić,
ja upravo od svoje doktorice sa dijagnozom "akutna upala sinusa"…i hrpom antibiotika…koma
Baš mi te žao!!Ozdravi što prije!!
Anchy30
Anchy, moguće je da je O bila kasnije i da ti radi toga ne može pokazati ... Testi ti može biti samo lažno negativan, ali ne i lažno pozitivan, stoga čekamo s tobom subotu i na prvi jutarnji urin, sretnooooo
Anchy, moguće je da je O bila kasnije i da ti radi toga ne može pokazati … Testi ti može biti samo lažno negativan, ali ne i lažno pozitivan, stoga čekamo s tobom subotu i na prvi jutarnji urin, sretnooooo
A nemam pojma šta da više mislim...prošli mjesec je došla 19..računam 28 dana kao i uvijek toliko joj treba da dođe...znaći trebala sam dobiti 15 ovoga mj.Imam grčeve kao da ću dobiti MKad mi je to sve isto ili slično kao i kad dobivam..pa nemam pojma...ako i sutra ne dođe...kupit ću test opet!Hvala ti
Anchy30

Ako želiš biti 100% sigurna najbolje je da izvadis betu iz krvi, mozes kod soc. doktora tražiti uputnicu ili da ides privatno(ovdje u Bosni košta privatno 20KM)ja sam vadila jer kupim dva-tri testa i opet nisam siguran šta se dešava i to ti u novcu dođe na isto a ovako ćeš znati sigurno.
Ako želiš biti 100% sigurna najbolje je da izvadis betu iz krvi, mozes kod soc. doktora tražiti uputnicu ili da ides privatno(ovdje u Bosni košta privatno 20KM)ja sam vadila jer kupim dva-tri testa i opet nisam siguran šta se dešava i to ti u novcu dođe na isto a ovako ćeš znati sigurno.
Probat ću još u subotu(ako ne dođe M),ako ni tada nema + ,vidjet ću tek za 10-ak dana opet ili otići po uputnicu....hvala ti
Anchy30
Anchy30, u subotu ujutro napravi test i javi nam plusić..
Držim velike fige...
ja sam totalno opuštena, 19 dc i 3 dpo i neki virus me hvata...samo idu oči skupa, trbuh boli kao da ću procuriti...pa sad ne znam što je to...
znalo je boljeti samo po danu ovulacije i prije M....a ovo već traje sigurno 5 dana
Anchy30, u subotu ujutro napravi test i javi nam plusić..
Držim velike fige…
ja sam totalno opuštena, 19 dc i 3 dpo i neki virus me hvata…samo idu oči skupa, trbuh boli kao da ću procuriti…pa sad ne znam što je to…
znalo je boljeti samo po danu ovulacije i prije M….a ovo već traje sigurno 5 dana
Možda ćemo slaviti i tvoj plusić!Držim fige
Anchy30

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Anchy bilo je ode cura s minusima koji su se na kraju pretvorili u +.
Bila je cura Bambola koja je radila cak mislim 2 testa i bili debeli minusi....proslo tjedan dana M nije i dalje bilo kad ono +! Tako da dok ne procuris nista nije gotovo!
Anchy bilo je ode cura s minusima koji su se na kraju pretvorili u +.
Bila je cura Bambola koja je radila cak mislim 2 testa i bili debeli minusi….proslo tjedan dana M nije i dalje bilo kad ono +! Tako da dok ne procuris nista nije gotovo!
Voljela bi više od svega da bude +,ali primjetila sam nekako blijedo crveno,jaaaako malooooi baš baš blijedo dok sam se prala.....ja mislim da to M dolazi i to uskoro....pa mogla je doći na vrijeme a ne me ovako zezati!!
Anchy30

url=https://lilypie.com]
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji