Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mallla
    19. Studeni 2015. 17:34

Anchy bilo je ode cura s minusima koji su se na kraju pretvorili u +.
    Bila je cura Bambola koja je radila cak mislim 2 testa i bili debeli minusi....proslo tjedan dana M nije i dalje bilo kad ono +! Tako da dok ne procuris nista nije gotovo!

url=https://lilypie.com]

• orhideja
    19. Studeni 2015. 18:25

Vece drage moje. Evo i mene opet. Bile ste bas vrijedne u pisanju. Cestita na plusicim, zalim zbog minusa...zelim dobrodoslicu novim trudilicama.
    Razmisljala sam dal da pisem...sramota me.Svaki mjesec isto. Al moram vam reci..prosli vikend sam opet imala one bolove u dnu stomaka.Vjerovatno ovulacija. Imala sam iscjedka a i evo vec dvije sedmice se zelja za hmmm.... 😂 bas bas pojacala. Znaci za vikend je bilo veselo. Al su me i bradavice bolile Boze sacuvaj. Od jutros me stomak boli kao da cu dobiti i uhvatila me volja za ciscenjem. Al sam i prehladjena od vikenda. A pijem vode sto nikad.

• orhideja
    19. Studeni 2015. 18:41

I da dodam...ovih dana sam bila suha, nije bilo nikakvog iscjedka od pon. I evo danas se opet pojavilo.

zabica25
    19. Studeni 2015. 19:23

Anchy30, hvala ti...i ja se nadam da će mi Božek dati najljepši božićni poklon :) 
    Sve nekako mislim da će ovaj mjesec biti pun pogodak, ali ne želim se rano veseliti...tj.  prerano.
    Znate ono kad vam se štuca da vas kao netko ogovara i kad pogodite tko, odmah prestane...ako ne znate, probajte, zaista djeluje...
    Meni se tako malo prije štucalo i velim: misli na mene muž, ništa, štucanje se nastavilo...onda velim: Zar sam trudna? I odmah je prestalo...obožavam kisele krastavce i stalno mi se podriguje...

Orhideja, dobro došla natrag...tu smo jedna za drugu..
    MajaSokca i ja već smo ovdje starosjedioci i svaki se mjesec veselimo našoj mrvici...Jel si ti negdje sa mnom što se tiče duljine ciklusa, odnosno datum dobitka M? Ili sam te zamijenila s Miskom...

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.