Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Chichita
    19. Studeni 2015. 13:07

Bokić,
    ja upravo od svoje doktorice sa dijagnozom "akutna upala sinusa"...i hrpom antibiotika...koma

Anchy30
    19. Studeni 2015. 17:07

Chichita

Bokić,
    ja upravo od svoje doktorice sa dijagnozom "akutna upala sinusa"…i hrpom antibiotika…koma

Baš mi te žao!!Ozdravi što prije!!

Anchy30

Veja
    19. Studeni 2015. 13:24

Anchy, moguće je da je O bila kasnije i da ti radi toga ne može pokazati ... Testi ti može biti samo lažno negativan, ali ne i lažno pozitivan, stoga čekamo s tobom subotu i na prvi jutarnji urin, sretnooooo

Anchy30
    19. Studeni 2015. 17:04

Vecka

Anchy, moguće je da je O bila kasnije i da ti radi toga ne može pokazati … Testi ti može biti samo lažno negativan, ali ne i lažno pozitivan, stoga čekamo s tobom subotu i na prvi jutarnji urin, sretnooooo

A nemam pojma šta da više mislim...prošli mjesec je došla 19..računam 28 dana kao i uvijek toliko joj treba da dođe...znaći trebala sam dobiti 15 ovoga mj.Imam grčeve kao da ću dobiti MKad mi je to sve isto ili slično kao i kad dobivam..pa nemam pojma...ako i sutra ne dođe...kupit ću test opet!Hvala ti 

Anchy30

• Pticica2
    19. Studeni 2015. 14:07

Ako želiš biti 100% sigurna najbolje je da izvadis betu iz krvi, mozes kod soc. doktora tražiti uputnicu ili da ides privatno(ovdje u Bosni košta privatno 20KM)ja sam vadila jer kupim dva-tri testa i opet nisam siguran šta se dešava i to ti u novcu dođe na isto a ovako ćeš znati sigurno.

Anchy30
    19. Studeni 2015. 17:12

Pticica2

Ako želiš biti 100% sigurna najbolje je da izvadis betu iz krvi, mozes kod soc. doktora tražiti uputnicu ili da ides privatno(ovdje u Bosni košta privatno 20KM)ja sam vadila jer kupim dva-tri testa i opet nisam siguran šta se dešava i to ti u novcu dođe na isto a ovako ćeš znati sigurno.

Probat ću još u subotu(ako ne dođe M),ako ni tada nema + ,vidjet ću tek za 10-ak dana opet ili otići po uputnicu....hvala ti

Anchy30

zabica25
    19. Studeni 2015. 15:49

Anchy30, u subotu ujutro napravi test i javi nam plusić.. 
    Držim velike fige...
    ja sam totalno opuštena, 19 dc i 3 dpo i neki virus me hvata...samo idu oči skupa, trbuh boli kao da ću procuriti...pa sad ne znam što je to...
    znalo je boljeti samo po danu ovulacije i prije M....a ovo već traje sigurno 5 dana

Anchy30
    19. Studeni 2015. 17:05

zabica25

Anchy30, u subotu ujutro napravi test i javi nam plusić.. 
    Držim velike fige…
    ja sam totalno opuštena, 19 dc i 3 dpo i neki virus me hvata…samo idu oči skupa, trbuh boli kao da ću procuriti…pa sad ne znam što je to…
    znalo je boljeti samo po danu ovulacije i prije M….a ovo već traje sigurno 5 dana

Možda ćemo slaviti i tvoj plusić!Držim fige

Anchy30

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

Mallla
    19. Studeni 2015. 17:34

Anchy bilo je ode cura s minusima koji su se na kraju pretvorili u +.
    Bila je cura Bambola koja je radila cak mislim 2 testa i bili debeli minusi....proslo tjedan dana M nije i dalje bilo kad ono +! Tako da dok ne procuris nista nije gotovo!

Anchy30
    19. Studeni 2015. 19:51

MajaSocka

Anchy bilo je ode cura s minusima koji su se na kraju pretvorili u +.
    Bila je cura Bambola koja je radila cak mislim 2 testa i bili debeli minusi….proslo tjedan dana M nije i dalje bilo kad ono +! Tako da dok ne procuris nista nije gotovo!

Voljela bi više od svega da bude +,ali primjetila sam nekako blijedo crveno,jaaaako malooooi baš baš blijedo dok sam se prala.....ja mislim da to M dolazi i to uskoro....pa mogla je doći na vrijeme a ne me ovako zezati!!

Anchy30

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI