Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sjuskica30
    18. Studeni 2015. 17:37

Anchy draga....ma u subotu će nadam se biti jedan veliki + !!! Vjerojatno je još rano,a pogotovo sa kasnim popodnevnim urinom!!!! U subotu prvi jutarnji!!!!!!!!!!

Mallla
    18. Studeni 2015. 19:33

Anchy... cekamo subotu....ma cekamo +, dok ne procuris ne razmisljamo o -! Svi cekamo s tobom! Glavu gore i hrabro naprijed!

url=https://lilypie.com]

Veja
    18. Studeni 2015. 21:09

Anchy, necu reci da mi je zao jer ima jos nade, sigurno je rana T , a  uz nisi radila na prvi jutarnji urin, stoga cekamo subotu 

ImanX
    19. Studeni 2015. 03:20

evo cure da se javim na brzinu, dobila sam danas :( dan ranije, to mi se jako retko dešava, nije jako obilna i sad su tek počeli bolovi, ali M je stigla... ništa, idemo dalje, vama ostalima želim više sreće :) sutra pročitam šta ste sve pisale u gužvi sam stalno nekoj... laku noć ;)

sjuskica30
    19. Studeni 2015. 09:02

I mi ćemo čekati sa vama!!!!! I nadati se i slati vam pozitivne vibriće Anchy i Chichita !!!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.