Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Pticica2
    18. Studeni 2015. 17:03

Anchy30 žao mi je, znam kako je teško. Mislim da je najbolje za nekoliko dana opet ponoviti test, nije još gotovo. 

Ako i izgubimo po neku bitku nikada ne gubimo rat !

Anchy30
    18. Studeni 2015. 17:08

Pticica2

Anchy30 žao mi je, znam kako je teško. Mislim da je najbolje za nekoliko dana opet ponoviti test, nije još gotovo. 

Ako i izgubimo po neku bitku nikada ne gubimo rat !

Ako ne dobijem,za par dana ću tek opet!Bradavice me bole kad rukama pređem preko njih...nije mi tako nikad bilo!Nadam se da ni neće doći!trebala sam poslušati dragoga kad je rekao da u subotu hehe!

Anchy30

sjuskica30
    18. Studeni 2015. 17:37

Anchy draga....ma u subotu će nadam se biti jedan veliki + !!! Vjerojatno je još rano,a pogotovo sa kasnim popodnevnim urinom!!!! U subotu prvi jutarnji!!!!!!!!!!

Anchy30
    19. Studeni 2015. 10:32

sjuskica30

Anchy draga….ma u subotu će nadam se biti jedan veliki + !!! Vjerojatno je još rano,a pogotovo sa kasnim popodnevnim urinom!!!! U subotu prvi jutarnji!!!!!!!!!!

Hvala ti uzela sam test na kojem piše da može u bilo koje doba dana!Pa sad,pojma nemam...nema ni traga od M a nadam se da neće ni doći!

Anchy30

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI