Anchy... cekamo subotu....ma cekamo +, dok ne procuris ne razmisljamo o -! Svi cekamo s tobom! Glavu gore i hrabro naprijed!
Anchy… cekamo subotu….ma cekamo +, dok ne procuris ne razmisljamo o -! Svi cekamo s tobom! Glavu gore i hrabro naprijed!
MajaSocka,hvtala ti!Čekamo…ja ipak mislim da je rano..inače je točna u dan ili dan poslije dobijem od računanja!
Anchy30

url=https://lilypie.com]
Anchy, necu reci da mi je zao jer ima jos nade, sigurno je rana T , a uz nisi radila na prvi jutarnji urin, stoga cekamo subotu
Anchy, necu reci da mi je zao jer ima jos nade, sigurno je rana T , a uz nisi radila na prvi jutarnji urin, stoga cekamo subotu
Hvala ti draga VeckaPa jel moguće da ima trudnoće a test ti pokaže da nema??Koji je najbolji?Dobar je i onaj za prvi jutarnji urin i po 15kn?Ili da ja uzmem onaj skuplji?Pa koliko rana T da ne pokaže-kao tjedan dva -tri?Jedna poznanica je trudna 2-3 tjedna i pokazao joj test +
Anchy30

evo cure da se javim na brzinu, dobila sam danas :( dan ranije, to mi se jako retko dešava, nije jako obilna i sad su tek počeli bolovi, ali M je stigla... ništa, idemo dalje, vama ostalima želim više sreće :) sutra pročitam šta ste sve pisale u gužvi sam stalno nekoj... laku noć ;)

I mi ćemo čekati sa vama!!!!! I nadati se i slati vam pozitivne vibriće Anchy i Chichita !!!
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji