Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Obama2009
    18. Studeni 2015. 13:42

ovako pise
    fT4     0.88  ng/ dl (0.7-2.0)
    TSH.   1.78  mU/l (0.35-4.0)

Obama2009
    18. Studeni 2015. 13:44

fT4 ( freies thyroxin)
    TSH ( basal)

sjuskica30
    18. Studeni 2015. 14:31

Joooooj Anchy,pa kad će više doći taj tvoj muž??  Ja sam nestrpljiva,a mogu zamisliti kako je tek tebi!!!

Obama2009
    18. Studeni 2015. 14:55

Meni ne treba M stici 23.11 
    Ili mozda i kasnije posto sam ko malo vjezbala Pa Mi Se uvijek izgubi za dan, dva
    Uglavnom, Sto Se stitnjace tice sad Mi je ok. Imala sam Jake m bolove i Tek u austriju Kad Sam Doselila onda du Mi ustanovili ubrzam Rad . Sad je hvala bogu dobra, a odmah sam i ja bolje. Jos uvijek nemam nikakvog promjena za ustanovit T Ali jos Se nadam.mada sam Kako osjetljiva i sve utjece na mene Ali izgleda Nisu Se mali zaljepili Ni Ovaj put. 
    Curke Koje ne trebate dobiti drzim fige. Ocekujemo jos novih ++++

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.