Vece drage moje. Evo i mene opet. Bile ste bas vrijedne u pisanju. Cestita na plusicim, zalim zbog minusa...zelim dobrodoslicu novim trudilicama.
Razmisljala sam dal da pisem...sramota me.Svaki mjesec isto. Al moram vam reci..prosli vikend sam opet imala one bolove u dnu stomaka.Vjerovatno ovulacija. Imala sam iscjedka a i evo vec dvije sedmice se zelja za hmmm.... 😂 bas bas pojacala. Znaci za vikend je bilo veselo. Al su me i bradavice bolile Boze sacuvaj. Od jutros me stomak boli kao da cu dobiti i uhvatila me volja za ciscenjem. Al sam i prehladjena od vikenda. A pijem vode sto nikad.
Vece drage moje. Evo i mene opet. Bile ste bas vrijedne u pisanju. Cestita na plusicim, zalim zbog minusa…zelim dobrodoslicu novim trudilicama.
Razmisljala sam dal da pisem…sramota me.Svaki mjesec isto. Al moram vam reci..prosli vikend sam opet imala one bolove u dnu stomaka.Vjerovatno ovulacija. Imala sam iscjedka a i evo vec dvije sedmice se zelja za hmmm…. 😂 bas bas pojacala. Znaci za vikend je bilo veselo. Al su me i bradavice bolile Boze sacuvaj. Od jutros me stomak boli kao da cu dobiti i uhvatila me volja za ciscenjem. Al sam i prehladjena od vikenda. A pijem vode sto nikad.
Heeej draga nasa, pa moras nam pisati, kako cemo navijati za tvoj plusic ako te ne cujemo i ja sam sama sebi smjesna kad se ponavljam, no svi smo tu s istim patnjama i zeljama, i suosjecamo s onom drugom.. Pisi, pisi...
nadam se da je bol u stomaku zbog mrvice
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
I da dodam...ovih dana sam bila suha, nije bilo nikakvog iscjedka od pon. I evo danas se opet pojavilo.
Anchy30, hvala ti...i ja se nadam da će mi Božek dati najljepši božićni poklon :)
Sve nekako mislim da će ovaj mjesec biti pun pogodak, ali ne želim se rano veseliti...tj. prerano.
Znate ono kad vam se štuca da vas kao netko ogovara i kad pogodite tko, odmah prestane...ako ne znate, probajte, zaista djeluje...
Meni se tako malo prije štucalo i velim: misli na mene muž, ništa, štucanje se nastavilo...onda velim: Zar sam trudna? I odmah je prestalo...obožavam kisele krastavce i stalno mi se podriguje...
Orhideja, dobro došla natrag...tu smo jedna za drugu..
MajaSokca i ja već smo ovdje starosjedioci i svaki se mjesec veselimo našoj mrvici...Jel si ti negdje sa mnom što se tiče duljine ciklusa, odnosno datum dobitka M? Ili sam te zamijenila s Miskom...
Anchy30, hvala ti…i ja se nadam da će mi Božek dati najljepši božićni poklon :)
Sve nekako mislim da će ovaj mjesec biti pun pogodak, ali ne želim se rano veseliti…tj. prerano.
Znate ono kad vam se štuca da vas kao netko ogovara i kad pogodite tko, odmah prestane…ako ne znate, probajte, zaista djeluje…
Meni se tako malo prije štucalo i velim: misli na mene muž, ništa, štucanje se nastavilo…onda velim: Zar sam trudna? I odmah je prestalo…obožavam kisele krastavce i stalno mi se podriguje…
Orhideja, dobro došla natrag…tu smo jedna za drugu..
MajaSokca i ja već smo ovdje starosjedioci i svaki se mjesec veselimo našoj mrvici…Jel si ti negdje sa mnom što se tiče duljine ciklusa, odnosno datum dobitka M? Ili sam te zamijenila s Miskom…
Mislim da smo ja i ti bile tu negdje s ciklusima, al je mene prosli mjesec zeznula i kasnila 2 tjedna. Sad bi trebala ne dobit 24og po kalendaru ali ce biti prije jer je O bila dva dana ranije od ocekivane.
Prekopala sam cijeli internet i nigdje ne mogu naci dal je moguce od utrogestana imati menstrualne grceve. Pocela sam ih piti 16 dan ciklusa, to je bilo u pon i u petak su mi poceli ti grcevi i tako malo boli pa drugi dan ne pa dva dana opet da itd. Najranije bi trebala dobit u subotu, iako se uzima da se nebi trebalo dobit dok se koriste tablete, a mene vec tjedan dana probada!?

Anchy30, hvala ti…i ja se nadam da će mi Božek dati najljepši božićni poklon :)
Sve nekako mislim da će ovaj mjesec biti pun pogodak, ali ne želim se rano veseliti…tj. prerano.
Znate ono kad vam se štuca da vas kao netko ogovara i kad pogodite tko, odmah prestane…ako ne znate, probajte, zaista djeluje…
Meni se tako malo prije štucalo i velim: misli na mene muž, ništa, štucanje se nastavilo…onda velim: Zar sam trudna? I odmah je prestalo…obožavam kisele krastavce i stalno mi se podriguje…
Orhideja, dobro došla natrag…tu smo jedna za drugu..
MajaSokca i ja već smo ovdje starosjedioci i svaki se mjesec veselimo našoj mrvici…Jel si ti negdje sa mnom što se tiče duljine ciklusa, odnosno datum dobitka M? Ili sam te zamijenila s Miskom…
Draga,držim fige da je to to!!!!
Anchy30

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji