Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LuKi5
    18. Studeni 2015. 11:53

Schinin, oprosti draga sto se tek sad javljam, bila sam sredivat papire za mirovanje godine na faksu I ovo je vec treca poruka koju pisem jer su mi se dvije kilometarske poruke se izbrisale. Mobitel steka. 

Ovako, hemoglobin je 130, zeljezo 11. 
    3 magnetske: kraljeznica (diskus hernija 3. I 4. kraljezak+skolioza) Odradila sam vjezbe I terapije strujom kroz nogu, nakon pola godine uspila sam dici stopalo)

glava ( ne znam tocno nalaz niti jedne magnetske jer su mi sve bile s 15 godina, samo nesto ofrlje sto su mi moji rekli, nisu mi htjeli govoriti da me "zastite")

Noga (uredan nalaz)

Ja sam sto se tice toga flegmatik teski, od 15. godine svaku godinu imam period kada sam od doktora do doktotora I nije mi tlaka). Uzimam terapiju, rutinski, jedino sto me zivcira je cinjenica da sam fizicki kao starica, inace sam hiperaktivna osoba, I ne mogu stajat na jednom mjestu bez da nesto ne radim. Takva sam. Trebala bi biti u godinama kada sam u naponu snage, a meni ne moze proci dan bez boli, umora, I to me ljuti. Nastojim sve raditi I maksimumdavati od sebe, ali me zivcira taj osjecaj da me nesto koci...Meni je to sve pocelo od stresa+genetika, I kako je krenulo tako se samo nizalo jednk na drugo...Sa tim prvim tumorom jajnika sam odradila vojnu obuku iako su mi rekli da ne cu izdrzati I da ce mi doci do torzije jajnika, jer je tad bio 8 cm. Ma da te ne pilam s tim. Uglavnom, ohashimotu znam jedino da stitnjaca unistava samu sebe. Koliko traje akutna faza? 

Stvarno ti od srca hvala za sve 

14.06.2014. L ♥

• Pticica2
    18. Studeni 2015. 12:05

Bon samo bih te savjetovala da paziš sta jedeš, posebno meso koje nije termički obrađeno ni slučajno. Lijep se provedi i čekamo plus.

darliv
    18. Studeni 2015. 13:26

Chicita neka ni ne dođe M...  Vidim da je i ImanX blizu termina za M, kako se osjećaš, ima li nade za ne doći :D

Ja '88., mm '78.
    2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
    9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
    4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
    3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
    ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
    8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
    6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.