Vecka zao mi je...izostat ce ona mora jednom!
Ja mjesam vrkutu i stolisnik, nekad popijem 500ml nekad 1l a nekad 200ml kako kad
url=https://lilypie.com]
Bok djevojke, žene...
Vecka zao mi je sto je vjestica dosla....slijedeci mjesec na posao...citala sam neki dan da je bozicno vrijeme idealno za zacece. Svi uzivaju nema stesa.
Ja jos muku mucim sa bolnim cicama i jajnicima. Probode me na sredini trbuha kad se nakasljem tocno izmedju jajnika i kad pritisnem malo rukom taj dio osjetim laganu bol...trebam dobit za tri cetri dana...😧
cure zao mi je zbog vjestice! "odbolujete", pa u nove pobjede kao sto Chichita rece, Bozic je pravo vrijeme za zacece
a svi bismo se radovali i plusicu ispod drvceta
Cure, bas vam hvala nisam izbedirana, jer sam sigurna da Onaj gore vjerojatno ima neki drugi plan za mene a vama zelim svu srecu 😙
Vecka sve znas ... ne znam zasto al tvoj me minus najvise izbedira (u biti znam, sjecas se svih nasih podudarnosti ) tako da skroz imam neki osjecaj da cemo i skupa docekat plus!
Ja sam na cekanju jos tjedan dana i traje i traje i traje za poludit ovaj mjesec! U biti mislim da bi trebala i dva dana ranije (NE) doc jer je i O bila ranije od ocekivane. Jos prije 3 dana sam imala menstrualne grceve, jucer nista, danas me sve nesto probada malo u jednom malo u drugom jajniku, kao da me netko iglom bocka. I vec tri dana sam toliko napuhnuta da je to cudo, na wc normalno idem tako da crijeva nisu, jel moze biti od progesteronan (mada ne vjerujem jer ga uzimam vaginalno tako da mi ne moze tesko past na zeludac)?
I jos jedno pitanje, ukoliko se uzima progesteron da li mjesecnica dode normalno ili tek po prestanku uzimanja?
Miska, bas mi je drago da si se javila, hvala ti draga 😙 znas, bas sam se pitala kakvo je kod tebe stanje, iskreno se nadam da ces ovaj mjesec ugledat plusic i da neces vise morat mozgat po kalendaricima hocete se uspit uskladit nekako mislim akonti ugledas plusic da bi mogla i ja odma slijedeci mjesec, kad se vec pratimo, ne mogu te ostavit samu
Jutro!
Ja jučer navečer ipak napravila test, negativan je...
A od M ni traga...
Zadnja je bila 12.10.
Luda sam više od čekanja ili M ili plusića....
2006.
2008.
2010.
10/2015 7+5
Sortiraj odgovore
Najstariji