darliv, mene isto jajnici bole svakodnevno iako su već trebali prestati s obzirom da je 22. dan ciklusa. Isto i sa cicama i svrbe i bole, obično me ne bole toliko, bar ne do dan-dva pred M, sad me bole već nekih 5 dana, ako ne i duže, i to više nego inače, a M treba stići 19.
Htela sam početi i ja s vrkutom, i baš sam razmišljala o mešavini vrkute i stolisnika, mislim da je to super, dosta sam čitala o tome, a vidim da i neke od vas tako kombiniraju... Zanima me koliko čaja dnevno pijete, oko 500ml? i da li pijete kroz celi ciklus? Nisam htela još početi s maruljom, možda kasnije, za sada bih samo vrkutu i eventualno stolisnik.

Ja prijavljujem M, stigla danas al sta se mora, mora se, idemo dalje !! 😊
Curke, drzim fige da vama ne stigne !!
Ja prijavljujem M, stigla danasal sta se mora, mora se, idemo dalje !! 😊
Curke, drzim fige da vama ne stigne !!
Draga Vecka,baš mi je žao što je došla!!!Sljedeći je mjesec tvoj mjesec za +!
Anchy30

Lista za NE dobit:
Paula5 12.11
Anchy30 15.11.
Chichita 18.11.
ImanX 19.11.
Miska 24.11.
Leonaaa 24.11.
Obama2009 24.11.
Darliv 26.11.
Pticica2 27.11.
Orhideja 30.11.
Ivyp 01.12.
Miska-r 02.12.
Anchy, kakvo je kod tebe stanje??

Vecka zao mi je...izostat ce ona mora jednom!
Ja mjesam vrkutu i stolisnik, nekad popijem 500ml nekad 1l a nekad 200ml kako kad

url=https://lilypie.com]
Bok djevojke, žene...
Vecka zao mi je sto je vjestica dosla....slijedeci mjesec na posao...citala sam neki dan da je bozicno vrijeme idealno za zacece. Svi uzivaju nema stesa.
Ja jos muku mucim sa bolnim cicama i jajnicima. Probode me na sredini trbuha kad se nakasljem tocno izmedju jajnika i kad pritisnem malo rukom taj dio osjetim laganu bol...trebam dobit za tri cetri dana...😧
cure zao mi je zbog vjestice! "odbolujete", pa u nove pobjede kao sto Chichita rece, Bozic je pravo vrijeme za zacece
a svi bismo se radovali i plusicu ispod drvceta

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji