Curke, mene sad i M počela zezati skroz... Naime, u utorak smeđkasti iscjedak, u srijedu M, nako crveno jel, međutim malo, i sad očekujem jučer krvarenje normalno koje mi se inače znalo povećati 2. dan, kad ono ništa, prazan uložak....
Tina0110
Stigla je;grudi stale boljeti tokom noći,bazalna jutros pala na 36,3 i više ne jurim piškiti od jučer popodne.... sad pauza tjedan dana,pa opet hopa cupa!!
Crnokosa tako je :) naime klomifen je hormonska terapija u obliku tableta, a vrkuta iako je biljka takoder je hormonska terapija, a hormonske terapije se ne smiju mjesati ...
sretno trudiliceee ;)
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Ja sam mog pitala dali smijem nastaviti piti čaj od vrkute uz Clomifene jer sam već pročitala da ste to tu pisali.Pijem ga već mjesecima (uz kratke pauze) zbog mojih želučanih problema i dijagnosticiranog GERB-a. vrkuta je naime biljka koja najbolje pomaže kod takvih tegoba!
S obzirom da su mi tegobe stavljene pod kontrolu i da čak već 3 tjedna ne konzumiram lijekove za njih,već sve rješavam pravilnom prehranom,poslušat ću vaš savjet i ne piti ga uopće ovaj ciklus! Tko zna....a ovaj mjesec otići ću privatno na folikulometriju!
Sjuskice, bas mi je zao a mislila sam da je to t, hmmm... sretno slijedeci ciklus
Meni je i jutros povisena temp, al ocekujem da ce sutra past, danas me bas bole jajnici, tako da M sigurno stize
sjuskica vrkuta je kraljica i biljka za svaku zenu bez obzira sta ju mucilo... drago mi je da ti je pomogla,pomogla je i meni u kombinaciji sa stolisnikom... u svakom slucaju drzim tifige da uskoro ugledas plusic ;)
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Podrzavam skroz pepitu. Ja sam isto uz Vrkutu uspjela. Nisam ju mijesala ni sa cim i pila sam redovito oko 2 mj.
Sretno trudilice.
Veliko luki.
Uvijek se najezim na tvoje ispovjesti. Sretno ti.
Sortiraj odgovore
Najstariji