Ja nemam pojma vise nista. Sve ne ovo Sa trakicama zbunjuje. Vec danima du Te crtice
Ja nemam pojma vise nista. Sve ne ovo Sa trakicama zbunjuje. Vec danima du Te crtice roze i odnosi du bogami upravo zbog toga bili cesti.
Nemam nikakve promjene Osim koji pristic tu i tamo izbacio Ali isto kao pred m.
Cicke malo vise nadosle i mozda blaga bol u jajnicima tu i tamo. Vidjet cemo, Imam jos Fore cekat Do 23.11
Bit ce Kako Bude. Guramo dalje
Obama drzim fige na najjace!
Joooj sjuskica mogu ti samo rec da mi je super cut da ti graf ide po skolski....da vidite moj nebi imali rijeci...uzas teski i apsolutno nepredvidivo toliko da jedca cekam novo jutro da vidim sta ce bit. Mjerim svako jutro u 8:10 isti dig. Toplomjer oralno i sve prije toga je pokret rukom da uzmem toplomjer!
url=https://lilypie.com]
Djelim s vama taj osjecaj za odustajanjem....posebno zadnja dva dana. Malo sam potonila opcenito. Rekla sam sebi da cu slijedeci ciklus prestat mislit o icem. Al sutra je novi dan mozda promjenim misljenje!
url=https://lilypie.com]
Sjuskice i ja se nadam dogovorila sam s muzicem danas da necemo propustiti ni jedan dan kad krenu plodni, ovaj put nema sale
Majo, nemoj odustajat, sad ce Bozicni ugodjaj, kolacici, pripreme, zaboravit ces tijekom dana mjerenja, samo opusteno, ja sam tako odlucila
Majo potpuno te razumijem....ponekad stvarno izgubim nadu da će nešto biti i da ću ugledati toliko željeni +,ali opet kažem sve u Božje ruke,a šta ću ja sad,ne da mi se više plakati od muke kad vidim da svi oko mene zatrudnjuju ja još ništa....idemo od dana do dana,pa šta bude bude...ali u meni još postoji nada i vjera da će se desiti kad se budem najmanje nadala....kao što kaže Vecka ide Božić i ti blagdanski ugođaji,uživati u njima i pokušati pustiti mozak na pašu....
Večer!
Tko čeka, dočeka, stigla M....
Ajde neka je više sam luda bila.....
Kolko ste čekale trakice s ebaya? i kola je cijena?
Ovaj moj digitalni test je 200kn (10 trakica i digitalni aparatić za očitavanje rezultata)...
2006.
2008.
2010.
10/2015 7+5
Sortiraj odgovore
Najstariji