Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Veja
    15. Studeni 2015. 22:11

Cure, bas vam hvala nisam izbedirana, jer sam sigurna da Onaj gore vjerojatno ima neki drugi plan za mene  a vama zelim svu srecu 😙

miska
    15. Studeni 2015. 22:33

Vecka sve znas ... ne znam zasto al tvoj me minus najvise izbedira (u biti znam, sjecas se svih nasih podudarnosti ) tako da skroz imam neki osjecaj da cemo i skupa docekat plus! 

Ja sam na cekanju jos tjedan dana i traje i traje i traje za poludit ovaj mjesec! U biti mislim da bi trebala i dva dana ranije (NE) doc jer je i O bila ranije od ocekivane. Jos prije 3 dana sam imala menstrualne grceve, jucer nista, danas me sve nesto probada malo u jednom malo u drugom jajniku, kao da me netko iglom bocka. I vec tri dana sam toliko napuhnuta da je to cudo, na wc normalno idem tako da crijeva nisu, jel moze biti od progesteronan (mada ne vjerujem jer ga uzimam vaginalno tako da mi ne moze tesko past na zeludac)? 
    I jos jedno pitanje, ukoliko se uzima progesteron da li mjesecnica dode normalno ili tek po prestanku uzimanja?

Veja
    15. Studeni 2015. 22:51

Miska, bas  mi je drago da si se javila, hvala ti draga 😙 znas, bas sam se pitala kakvo je kod tebe stanje, iskreno se nadam da ces ovaj mjesec ugledat plusic i da neces vise morat mozgat po kalendaricima hocete se uspit uskladit  nekako mislim akonti ugledas plusic da bi mogla i ja odma slijedeci mjesec, kad se vec pratimo, ne mogu te ostavit samu 

miska
    15. Studeni 2015. 22:59

Vecka

Miska, bas  mi je drago da si se javila, hvala ti draga 😙 znas, bas sam se pitala kakvo je kod tebe stanje, iskreno se nadam da ces ovaj mjesec ugledat plusic i da neces vise morat mozgat po kalendaricima hocete se uspit uskladit  nekako mislim akonti ugledas plusic da bi mogla i ja odma slijedeci mjesec, kad se vec pratimo, ne mogu te ostavit samu 

Ma ako ga ja ugledam ovaj ciklus i ti iduca 100% 
    A sto se tice kalendara i lovljenja, bilo bi vrijeme...popunila sam i isarala cijeli rokovnik (da imam rokovnik za to haha) tko bi to sve uspio pohvatat ... te kad su pregledi, kad jesmo kad nismo kad moramo, kad stize, kad putuje, kad ja mogu s njim, kad sam na klomifenu, kad na progesteronu, pa kad stitnjacu vadim itd.! Luda kuca 

JanaH.
    16. Studeni 2015. 09:03

Jutro! 
    Ja jučer navečer ipak napravila test, negativan je... 
    A od M ni traga... 
    Zadnja je bila 12.10.
    Luda sam više od čekanja ili M ili plusića....

2006.
    2008.
    2010.
    10/2015 7+5

Chichita
    16. Studeni 2015. 09:37

Što je sa Paulom5, jel se ona javila...sorry ako nisam vidjela post....

• Pticica2
    16. Studeni 2015. 10:24

Cure stigli su mi rezultati dva brisa cervikalni i vaginalni candida 30%.Cekam jos torch i ureaplazmu. 
    Ovaj mjesec uopće nismo radili na bebi, menstruaciju zadnju imala 27.10. ali meni se manta hocu da padnem na sred ulice, nemam pojma sta se desava.

Chichita
    16. Studeni 2015. 11:12

hm, sjedim sama u uredu pa imam vremena kopati po internetu i sebi dodatno nabijati stres i nervozu...malo sam kroz svoj kalendar gledala simptome PMS-a koje sam bilježila u aplikaciju i svaki mjesec su isti u dan..., tako da mislim da  i ovaj mjesec ništa od plusića..
    bolne i venama prošarane grudi, bolovi u jajnicima ( danas glupača obukla uske traperice pa me bole još više) bjelo žućkasti iscjedak....Sorry na detaljnom opisu ali već me polako nervoza i razdražljivost sustižu....

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI