Što je sa Paulom5, jel se ona javila...sorry ako nisam vidjela post....
Cure stigli su mi rezultati dva brisa cervikalni i vaginalni candida 30%.Cekam jos torch i ureaplazmu.
Ovaj mjesec uopće nismo radili na bebi, menstruaciju zadnju imala 27.10. ali meni se manta hocu da padnem na sred ulice, nemam pojma sta se desava.
hm, sjedim sama u uredu pa imam vremena kopati po internetu i sebi dodatno nabijati stres i nervozu...malo sam kroz svoj kalendar gledala simptome PMS-a koje sam bilježila u aplikaciju i svaki mjesec su isti u dan..., tako da mislim da i ovaj mjesec ništa od plusića..
bolne i venama prošarane grudi, bolovi u jajnicima ( danas glupača obukla uske traperice pa me bole još više) bjelo žućkasti iscjedak....Sorry na detaljnom opisu ali već me polako nervoza i razdražljivost sustižu....
Da,od silne želje za tim našim plusićem,stalno vrtimo po tom internetu i tim našim simptomima...a u biti ti naši simptomi PMS-a su toliko slični simptomima trudnoće da je gotovo nemoguće razaznati na čemu smo pokoji mjesec....kad bi barem od nekud izvukli snage da se jednostavno opustimo i ne pratimo plodne dane;ne mjerimo temperaturu,skačemo na simptome...nego da jednostavno sačekamo da vještica zakasni,napravimo test i veselimo se narednih devet mjeseci....
Evo i mene
Da Se javim. Lude trakice Mi sve od proslog pon jos pokazuju roze obe crtice. Ne znam Dali to treba tako ili ja ludim.pocinjem biti daltonista lagano od tih silnih boja
Malo su Mi Se cicke nabubrile i imam osjecaj kao da sam neka pospana sva.
I Imam neki filing da Nema nista od toga
Pozdrav drage moje nisam vas dugo citala.. Puno ste pisale, prosla sam sad na brzinu.. Prvo cestitam na novim plusicima :*
Zao mi je svih kojima je M stigla, znam kako vam je.. Al dobit cete vi svoje plusice brzo ( prije neg ja sigurno)
Pisala je jedna od vas za ovulacijske bolove. Ja ih imam uvijek. Svaki mj na drugoj strani.. Traju po par dana a zna mi se javit i ovulacijsko krvarenje..
Ja sam nekad koristila lh trakice i lijepo su mi pokazale kad ce O, al ni to nije pomoglo..
Prije par mj sam odlucila ne ih vise koristit jer sam tocno znala kad je o i bez njih..
Eee sad. Ovaj mj ih koristim opet od 10dc do 14.dc(danas) i dva puta na dan i trakica mi opce ne tamni!!!:(( a bolio me jajnik i sluz je bila.. Pa sam zbunjena.. Dal je opce bila O???? Imala sam i ovulacijsko krvarenje jucet jako lagano koje se pojavilo nakon odnosa...
Skroz sam zbunjena.. Sve mi to izgleda ko neki hormonalni poremecaj..
Dragaa Obama. Tvoja lh trakica ne prestaje tamnit a moja ne tamni nii malo
Ima li koja iskustva sa tim?
https://lt1f.lilypie.com/iH35p2.png
Ako ne tamni neznam jel jos nije O il su zastekale trakice. A kad su non stop dvi roze to je znalo ukazivat na trudnocu. To se znalo dogodit od kad sam ja na ovom forumu!
url=https://lilypie.com]
Bas se ne kuzim u mjerenje bazalne tem.ali kolkia on mora biti ako je T. u pitanju ..ja ju sad isla mjerit onako bez veze i imam 36.8.
Opet ujutro cu probat....luda ja...nemojte zamjerit...
Sortiraj odgovore
Najstariji