Obama drzim fige na najjace!
Joooj sjuskica mogu ti samo rec da mi je super cut da ti graf ide po skolski....da vidite moj nebi imali rijeci...uzas teski i apsolutno nepredvidivo toliko da jedca cekam novo jutro da vidim sta ce bit. Mjerim svako jutro u 8:10 isti dig. Toplomjer oralno i sve prije toga je pokret rukom da uzmem toplomjer!

url=https://lilypie.com]
Djelim s vama taj osjecaj za odustajanjem....posebno zadnja dva dana. Malo sam potonila opcenito. Rekla sam sebi da cu slijedeci ciklus prestat mislit o icem. Al sutra je novi dan mozda promjenim misljenje!

url=https://lilypie.com]
Sjuskice i ja se nadam dogovorila sam s muzicem danas da necemo propustiti ni jedan dan kad krenu plodni, ovaj put nema sale
Majo, nemoj odustajat, sad ce Bozicni ugodjaj, kolacici, pripreme, zaboravit ces tijekom dana mjerenja, samo opusteno, ja sam tako odlucila

Majo potpuno te razumijem....ponekad stvarno izgubim nadu da će nešto biti i da ću ugledati toliko željeni +,ali opet kažem sve u Božje ruke,a šta ću ja sad,ne da mi se više plakati od muke kad vidim da svi oko mene zatrudnjuju ja još ništa....idemo od dana do dana,pa šta bude bude...ali u meni još postoji nada i vjera da će se desiti kad se budem najmanje nadala....kao što kaže Vecka ide Božić i ti blagdanski ugođaji,uživati u njima i pokušati pustiti mozak na pašu....
Majo potpuno te razumijem….ponekad stvarno izgubim nadu da će nešto biti i da ću ugledati toliko željeni +,ali opet kažem sve u Božje ruke,a šta ću ja sad,ne da mi se više plakati od muke kad vidim da svi oko mene zatrudnjuju ja još ništa….idemo od dana do dana,pa šta bude bude…ali u meni još postoji nada i vjera da će se desiti kad se budem najmanje nadala….kao što kaže Vecka ide Božić i ti blagdanski ugođaji,uživati u njima i pokušati pustiti mozak na pašu….
Draga Jaco!
Vec sm ti jednom pisala i kad tako citam sto pises...toliko me podsjeti na ono moje tugovanje jer svi oko mene zatrudnjuju bez problema i imaju parnere,muzeve itd...
Muskarca smo rijesili,ali s trudnocom nekako sepavo. 2 spontana,a strah od slijedeceg ubija volju i radost...
Danas sam bila kod doktora,kaze beta mi je previsoka (2970) s obzirom da se tek malo nazire neka tockica.., ttrebalo bi se vidjeti vise..Kaze; sumnja na vanmatenicnu trudnocu!!!! Posalje me svom kolegi nekoliko sati kasnije po drugo misljenje....ovaj nade neku manju zumanjcanu vrecu i kaze zasad sve OK, a definitivno se zdrava trudnoca potvrduje tek kad se vidi srce koje kuca...tako da moram jos cekati 1-2 tjedna.
Iako je "plusic" tu...strah i iscekivanje ne prestju ni nakon pozitivnog testa! time sam ti htjela ovo reci:
gore je biti trudan i izgubiti bebu nego da do trudnoce nije ni doslo! Tako sam ja to dozivjela..
Pokusavam i ja mozak na "pasu",ali ne ide...nece da se iskljuci kad treba..
Večer!
Tko čeka, dočeka, stigla M....
Ajde neka je više sam luda bila.....
Kolko ste čekale trakice s ebaya? i kola je cijena?
Ovaj moj digitalni test je 200kn (10 trakica i digitalni aparatić za očitavanje rezultata)...

2006.
2008.
2010.
10/2015 7+5
Pozdrav svima! Malo vas citam i cini mi se da je tesko "upast" kao padobranac,ali nadam se da primate i nove! Zadnjih nekoliko postova ocrtava moje raspolozenje...i onda vidim dio o spontanima i shvatim po ne znam koji put da je lakse cekat i cekat,plakat nad svakom mengom nego prolazit takve gubitke i strahove. Divim se svakoj od vas koja nakon svega skupi snage za dalje
Pozdrav svima! Malo vas citam i cini mi se da je tesko "upast" kao padobranac,ali nadam se da primate i nove! Zadnjih nekoliko postova ocrtava moje raspolozenje…i onda vidim dio o spontanima i shvatim po ne znam koji put da je lakse cekat i cekat,plakat nad svakom mengom nego prolazit takve gubitke i strahove. Divim se svakoj od vas koja nakon svega skupi snage za dalje
Sve smo mi jednom bile padobranci ovdje
Naravno da primamo, dobrodosla, i kao sto uvijek kazemo- sto krace ostala
Koliko god ponekad mislile da smo same i da nas nitko ne razumije i da je samo nama tako tesko, u krivu smo! Ovdje sve prolazimo kroz isto, i tugujemo i iscekujemo i ljutimo se i sretne smo, a najcesce se izludujemo( mislim svaka sebe ne medusobno :), ali se i tjesimo i ohrabrujemo i to je najbolje sto ovdje mozes dobiti. Dva tri posta lijepih rijeci i podrske i vec se ono crno boja u sivo, pa bijelo i ne izgleda tako strasno.

Pozdrav svima! Malo vas citam i cini mi se da je tesko "upast" kao padobranac,ali nadam se da primate i nove! Zadnjih nekoliko postova ocrtava moje raspolozenje…i onda vidim dio o spontanima i shvatim po ne znam koji put da je lakse cekat i cekat,plakat nad svakom mengom nego prolazit takve gubitke i strahove. Divim se svakoj od vas koja nakon svega skupi snage za dalje
DOBRODOŠLA I ŠTO BRŽE OTIŠLA SA OVE TEME
Jana, ja sam svoje trakice i testiće čekala cca.10 dana, baš su mi brzo stigli. Znači 50 trakica i 10 testića me je koštalo cca. 60-70 kn.
@Ina, dobro došla, kao što kaže Miska, svi smo mi bili jednom padobranci, tako da ti želim da padobraniraš i u temu ljetne bebice
Drage moje trudilice evo da se i ja javim vama...M nema još uvijek i nadam se da NEĆE ni doći...(imam takav osjećaj da neće i da je to to)Bradavice me bole na dodir(nikad mi nije tako bilo)...dragi i ja smo se dog.(on rekao,ja se složilla...ma da bi ja već sad odjurila u ljekarnu i uzela testić)ako se do petka ništa ne promijeni,pravimo test!!
Anchy30

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji