Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    @Ina
    16. Studeni 2015. 23:09

Pozdrav svima! Malo vas citam i cini mi se da je tesko "upast" kao padobranac,ali nadam se da primate i nove! Zadnjih nekoliko postova ocrtava moje raspolozenje...i onda vidim dio o spontanima i shvatim po ne znam koji put da je lakse cekat i cekat,plakat nad svakom mengom nego prolazit takve gubitke i strahove. Divim se svakoj od vas koja nakon svega skupi snage za dalje

Veja
    17. Studeni 2015. 09:33

Jana, ja sam svoje trakice i testiće čekala cca.10 dana, baš su mi brzo stigli. Znači 50 trakica i 10 testića me je koštalo cca. 60-70 kn.

@Ina, dobro došla, kao što kaže Miska, svi smo mi bili jednom padobranci, tako da ti želim da padobraniraš i u temu ljetne bebice

Tina0110
    17. Studeni 2015. 10:16

Anchy30, nadam se skupa s tobom da neće doći M :)

Moja M gotova, sad par dana ništa, pa điha điha :D :D

Tina0110

Mallla
    17. Studeni 2015. 10:33

Anchy nadamo se s tobom :)
    Je vecka i jaca u pravu ste, proc ce taj blesavi osjecaj! Al nekad si jednostavno ne mogu pomoci!
    Laraimara nadam se da ce bit sve u redu za 8-9mj stize zdrava bebica!
    @Ina dobrodosla i sto krace ostala!
    Ja mislim da me potumbalo dobrim djelom svako par dana pitanje jesam li trudna...imam stomaka pa kao mislili su ito sve zene sve 50+.... a npr ja uvijek imam stomaka! Neznam nisam buca nego samo ima malo pupe 177cm 70kg. Napravit cu majicu s natpisom nisam trudna!

url=https://lilypie.com]

zabica25
    17. Studeni 2015. 11:07

Evo i mene nakon nekog vremena...MM i ja smo ipak odlučili svaki mjesec raditi na bebici bez obzira nas svadbe i sve ostalo...sigurna sam da smo donijeli pravu odluku  Ovulacija je bila jučer ili prekjučer (nisam sigurna jer je oba ta dana bio bjelanjkasti iscjedak). Uglavnom, sve dane smo pokrili i još budemo. Ove smo mjesece išli metodom: IDEMO JER HOĆEMO BEBU...a sad sve opušteno, s voljom, željom...baš posebno 
    Iskreno se nadam da je sad TO TO...imam inače bolne ovulacije, jajnici rade svoje kao i svaki mjesec. Ono što je novo je probadanje točno ispod prsiju u predjelu ošita. Ja se već nadam da se širi maternica i mrvica gura u nju :) Joj, što mi sve ne prođe kroz glavu. 
    MajaSokca, nasmijala si me idejom s natpisom majice...mislim da ih više trebamo..napuhnuta sam kao balon pa neki misle da sam T...nek misle, meni paše :) 

Sve nove cure, dobro došle..drago mi je što ćete vaša iskustva podijeliti s nama.

Gdje nam je Tina, Sanjarka i ostale trudnice?

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

Chichita
    17. Studeni 2015. 11:36

Evo i mene, jesam li vam falila....hahahahaha
    Danas sam super,super volje. Raspoloženje odlično. Jutros ja pijem folnu i skužim MM da ju je i on počeo piti. Inače glumi mačo mena, kao to njemu ne treba. (prijateljica koja ima dvoje djece preporučila mi je da i MM pije folnu).
    neki dan ste pisale o snovima, sinoć ja ili sam sanjala da me užasnooo bole cice ili su me stvarno toliko bolile jer spavam na trbuhu. koma....nisam o tome pisala ali ja jako često sanjam djecu ali nisu snovi uvjek lipi, uvijek ih (malu bebu)spašavam od nečega. snovi su jako čudni...

Anchy30
    17. Studeni 2015. 13:54

Tina0110 i MajaSocka hvala vam drage moje!!Ja se nadam i vašim plusićima i da se preselimo!!

Anchy30

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.