E da i cice su mi se povecale, ocvrsnile... Neznam jel to ima veze s vrkutom....al nema sta bas biti 9dc!?
E da i cice su mi se povecale, ocvrsnile… Neznam jel to ima veze s vrkutom….al nema sta bas biti 9dc!?
Tako su se i meni kad sam pila...i recimo osjecala sam ful jacu bol u cicama za vrijeme pmsa, doslovno se nisam mogla taknut i kad sam prestala piti vratilo se na isto

url=https://lilypie.com]
Onda je definitivno vrkuta! Bar se sad necu misliti zasto je tako! Vidit cemo kakav ce biti PMS....iako se ja nadam plusicu

url=https://lilypie.com]
mam@
Schinin, ovdje u HR bas stede
na svim pretragama, a o trajanju pregleda da ni ne govorim. Bas sam otisla privatno radi UZV stitnjace, nacekala se da bi mi nabrzaka napravila UZV ispisala ofrlje nalaz, bez objasnjenja I bez da mi je uzela kompletnu anamnezu, imala sam osjecaj da sam tih 300 kn bacila u vjetar.
Meni je taj TSH od dijagnoze hashimota stalno povisen, kad sam zatrudnila isto je bio, I onda je tokom trudnoce dosao na 1, I drzao se tako cijelu trudnocu, tada sam pila euthyrox od 50. 3 mjeseca nakon poroda TSH mi je skocio na 11, 56, pa mi je povecana terapija na 75, onda na kontroli prije operacije mi je 6, 23 (operacija mi je bila 6 mjeseci nakon poroda), povecana mi je doza lijeka na 75-100, nakon mjeseca TSH je dosao na 3, 9 I sljedeca kontrola 6 mjeseci od tada TSH mi je bio 0, 033, FT4 17, 7, smanjen euthyrox na 50...15 dana nakon toga TSH 5, 34, FT4 17, 4, povecan euthyrox na 75...20 dana nakon toga TSH 5, 59, FT4 16, 4, tada sam otisla na UZV; oba reznja povecana, policiklicna straznjih kontura, istimus zadebljan, ispod donjih polova nekoliko reaktivnih limfonoda, zile pojacanog protoka....Jos nesto pise na nalazu, uglavnom ja to nista nevkuzim sto je, a kad sam pitala samo mi je rekla da jednom godisnje moram raditi UZV I povecala terapiju, tako da bi sad pocetkom 12. opet morala ici kontrolirati hormone.
Sto se tice nalaza krvne slike, glukoza mi je na svakom mjerenju blago snizena, UIBC povisen, K-SE blago povisen I limfociti isto tako blago poviseni. Meni taj secer uopce ne kontroliraju redovito, tek na moj zahtjev, a u ZG-u su mi redovito radili GUK profil. Moram ici sad u skorije vrijeme opet kod ginekologinje jer od kako sam ispila antibiotik za bronhitis opet sam sva pristicava, napuhana I imam obilan menzis I bolan pa cu je bas pitati za te tablete jer izgleda da mi ove kontr. vise ne odgovaraju.
Svima id doktora je bilo bas cudno sto imam taj tlak, jrr kad mi je dijagnosticiran imala sam 58 kila I 175 sam visoka, sad sam evo se malo vratula u normalu id kad sam na ormidolu I kako suse te tahikardije primirile, sad imam 60 kg.
Volila bi makar jedan dan provest u miru, bez ikakvih tegoba, promjena raspolozenja, bez tamnih podocnjaka, umora...
mam@
Schinin, ovdje u HR bas stede
na svim pretragama, a o trajanju pregleda da ni ne govorim. Bas sam otisla privatno radi UZV stitnjace, nacekala se da bi mi nabrzaka napravila UZV ispisala ofrlje nalaz, bez objasnjenja I bez da mi je uzela kompletnu anamnezu, imala sam osjecaj da sam tih 300 kn bacila u vjetar.
Meni je taj TSH od dijagnoze hashimota stalno povisen, kad sam zatrudnila isto je bio, I onda je tokom trudnoce dosao na 1, I drzao se tako cijelu trudnocu, tada sam pila euthyrox od 50. 3 mjeseca nakon poroda TSH mi je skocio na 11, 56, pa mi je povecana terapija na 75, onda na kontroli prije operacije mi je 6, 23 (operacija mi je bila 6 mjeseci nakon poroda), povecana mi je doza lijeka na 75-100, nakon mjeseca TSH je dosao na 3, 9 I sljedeca kontrola 6 mjeseci od tada TSH mi je bio 0, 033, FT4 17, 7, smanjen euthyrox na 50…15 dana nakon toga TSH 5, 34, FT4 17, 4, povecan euthyrox na 75…20 dana nakon toga TSH 5, 59, FT4 16, 4, tada sam otisla na UZV; oba reznja povecana, policiklicna straznjih kontura, istimus zadebljan, ispod donjih polova nekoliko reaktivnih limfonoda, zile pojacanog protoka….Jos nesto pise na nalazu, uglavnom ja to nista nevkuzim sto je, a kad sam pitala samo mi je rekla da jednom godisnje moram raditi UZV I povecala terapiju, tako da bi sad pocetkom 12. opet morala ici kontrolirati hormone.
Sto se tice nalaza krvne slike, glukoza mi je na svakom mjerenju blago snizena, UIBC povisen, K-SE blago povisen I limfociti isto tako blago poviseni. Meni taj secer uopce ne kontroliraju redovito, tek na moj zahtjev, a u ZG-u su mi redovito radili GUK profil. Moram ici sad u skorije vrijeme opet kod ginekologinje jer od kako sam ispila antibiotik za bronhitis opet sam sva pristicava, napuhana I imam obilan menzis I bolan pa cu je bas pitati za te tablete jer izgleda da mi ove kontr. vise ne odgovaraju.
Svima id doktora je bilo bas cudno sto imam taj tlak, jrr kad mi je dijagnosticiran imala sam 58 kila I 175 sam visoka, sad sam evo se malo vratula u normalu id kad sam na ormidolu I kako suse te tahikardije primirile, sad imam 60 kg.
Volila bi makar jedan dan provest u miru, bez ikakvih tegoba, promjena raspolozenja, bez tamnih podocnjaka, umora…
a joj, to sa stednjom mi je najbolje...ja sam stalno u svadji sa nekim osiguranjima, sta da ti kazem.
kako opisujes, ti si jos u akutnoj fazi hashimota, sto znaci da je to sto si napisala "normalno" BTW da li ti je ikad itko objasnio sta je hashimoto, kako se ponasa itd? ako nije i ako zelis, rado cu napistai "romancic" o tome ja volim pacijentu objasniti sve u detalj, jednostavno zbog toga sto se pacijent umiri/ ne poludi zbog neke dijagnoze i zato sto poslije prati moje savjete i terapije, jer shvata zbog cega to treba raaditi, a ne samo baciti kutiju tabl. pred pacijenta i to je to. u svakom slucaju u ovoj fazi mora se cesce kontrolirati krv i naravno namjestati lijek. kad budes imala slijedecu kontrolu napisi kakvi su ti rezultati, pa mozemo ovako namjestati terapiju
tako ja radim sa sestrom i jos par pacijenata iz Europe
i uz godisnje i ne moras da pravis, ne dobijes puno vise info s tim
to sa hipertenzijom stvarno nije "normalno", ne zelim te uplasiti sa tumorom, ali probaj popricati sa svojim kucnim doktorom ili sa ginekologom, da se to kontrolira, jer kao sto rekoh to se moze izlijeciti! kad su ti pravili MRT dali su samo nogu snimali ili od kicma na dole? jedna mogucnost koja dovodi do hipertensije je i suzenje krvnih sudova koji vode prema bubregu - problem koji je isto relativno lagan za rjesenje! a ja sam vec izvadila moju 876 stranica debelu knjigu o hipertensiji da trazim dalje nemoj me pogresno shvatiti, ne trazim ti neku "bolescugu", ali mladi pacijenti jako rijetko imaju tzv. "essencijalnu hipertenziju" (bez nekog razgloga), tao da je bolje traziti i rjesiti problem nego se zezati s tim godinama i imati neke posljedice.
ostali labarotorijski rezultati pokazuju upalu - vjerovatno prikazuju taj tvoj bronhitis , samo vidim da ti je i UIBC povisen - to pokazuje manjak zeljeza. kakav ti je hemoglobin? ako imas anemiju, to isto moze dovesti so tachykardije, bolova u prsima pa na kraju i do hipertenzije....
moram priznati da ti se divim pored svega toga ti si jos i pozitivna i guras dalje! vecina bi nas sve "otkantala" i rastopila se u samosazaljenju!
izvinjavam se na opetovanom postu ko roman

14.06.2014. L ♥
Majo, nadam se da ce ta vrkuta donijeti pozitivne rezultate, kad vec tako djeluje znaci da je organizam dobro odreagirao na nju. Drzim fige

14.06.2014. L ♥
Jutro!
Prijavljuem da sam zadnji test napravila u četvrtak, hahaha, dakle tri dana izdržala :)
A danas je već nedjelja, nema M a ljekarne rade, tak da ću danas ponovo najvjerojatnije..
mada, pere me žešći pms, ne što swe tiče raspoloženja nego sam si sva nekakva podbuhla (na izgled je sve ok al ja se svejedno osjećam ko balon)...
Jutro!
Prijavljuem da sam zadnji test napravila u četvrtak, hahaha, dakle tri dana izdržala :)
A danas je već nedjelja, nema M a ljekarne rade, tak da ću danas ponovo najvjerojatnije..
mada, pere me žešći pms, ne što swe tiče raspoloženja nego sam si sva nekakva podbuhla (na izgled je sve ok al ja se svejedno osjećam ko balon)…
Držim fige da ni ne dođe M uf ja sam ovaj mjesec nakon menge ipak napravila test, bas sam se cudno osjecala, ali naravno nista...ali psiha nije dala mira
čudni su putevi nas trudilica
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
Jutro!
mada, pere me žešći pms, ne što swe tiče raspoloženja nego sam si sva nekakva podbuhla (na izgled je sve ok al ja se svejedno osjećam ko balon)…
Kad si trebala (NE)dobiti?
Anchy30

2006.
2008.
2010.
10/2015 7+5
Ne stignem sva pohvatati, ali stvarno se svega ovdje da pročitati... luki ti si tako mlada, a toliko toga vec prosla..ponekad nismo ni svijesni koji je blagoslov biti zdrav..
Majo vibram za ono najljepše..i za sve ostale naravno..
Crnokosa baš mi je drago da nam se ponekad javiš, nisam dugo bila s vama prije nego si otišla, no ostavila si baš cvrst utisak kod mene i presretna sam zbog tebe...samo pozitivno, jedva cekamo da prvi puta cujes
Mi smo ovaj ciklus uhvatili samo jedan dan i po pravilu mi je taj dan trebala biti O, no necu polagati velike nade..sljedeća menga treba doći 26.11..da li se ikoja od vas susrela sa stalnim bolovima jajnika i cica, evo danas mi je 17dc, i jos od menge me bez prestanka boli lijevi jajnik, a cice bole i na trenutke svrbe za izludjeti?
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji