Jutro!
Prijavljuem da sam zadnji test napravila u četvrtak, hahaha, dakle tri dana izdržala :)
A danas je već nedjelja, nema M a ljekarne rade, tak da ću danas ponovo najvjerojatnije..
mada, pere me žešći pms, ne što swe tiče raspoloženja nego sam si sva nekakva podbuhla (na izgled je sve ok al ja se svejedno osjećam ko balon)...
2006.
2008.
2010.
10/2015 7+5
Ne stignem sva pohvatati, ali stvarno se svega ovdje da pročitati... luki ti si tako mlada, a toliko toga vec prosla..ponekad nismo ni svijesni koji je blagoslov biti zdrav..
Majo vibram za ono najljepše..i za sve ostale naravno..
Crnokosa baš mi je drago da nam se ponekad javiš, nisam dugo bila s vama prije nego si otišla, no ostavila si baš cvrst utisak kod mene i presretna sam zbog tebe...samo pozitivno, jedva cekamo da prvi puta cujes
Mi smo ovaj ciklus uhvatili samo jedan dan i po pravilu mi je taj dan trebala biti O, no necu polagati velike nade..sljedeća menga treba doći 26.11..da li se ikoja od vas susrela sa stalnim bolovima jajnika i cica, evo danas mi je 17dc, i jos od menge me bez prestanka boli lijevi jajnik, a cice bole i na trenutke svrbe za izludjeti?
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
darliv, mene isto jajnici bole svakodnevno iako su već trebali prestati s obzirom da je 22. dan ciklusa. Isto i sa cicama i svrbe i bole, obično me ne bole toliko, bar ne do dan-dva pred M, sad me bole već nekih 5 dana, ako ne i duže, i to više nego inače, a M treba stići 19.
Htela sam početi i ja s vrkutom, i baš sam razmišljala o mešavini vrkute i stolisnika, mislim da je to super, dosta sam čitala o tome, a vidim da i neke od vas tako kombiniraju... Zanima me koliko čaja dnevno pijete, oko 500ml? i da li pijete kroz celi ciklus? Nisam htela još početi s maruljom, možda kasnije, za sada bih samo vrkutu i eventualno stolisnik.
Ja prijavljujem M, stigla danas al sta se mora, mora se, idemo dalje !! 😊
Curke, drzim fige da vama ne stigne !!
Lista za NE dobit:
Paula5 12.11
Anchy30 15.11.
Chichita 18.11.
ImanX 19.11.
Miska 24.11.
Leonaaa 24.11.
Obama2009 24.11.
Darliv 26.11.
Pticica2 27.11.