Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Schinin
    13. Studeni 2015. 20:40

ej drage moje, da me vidite sta jedem, rekle bi ste das t 100%: jedem salaticu sa jagodama, pecan orasima, brusnicom, lukom, piletinom i przenim paprikama. dressing chilli i med sa senfom i malinama 
    imam definitivno cudne navike...

sjuskica30
    13. Studeni 2015. 20:49

Štitnjača je ustvari iskontrolirana na moje inzistiranje! Za kalcij ne znam,ali sa bolovima u mišićima imam problema (već mjesecima idem na medicinske masaže). Kakve to veze ima sa začećem?

Schinin
    13. Studeni 2015. 20:55

bol u misicu apsolutno nikakve  ali kombinacija GERB, bolovi u misicima, maljak kalcijuma, ceste glavobolje.... mogu biti znak za drugu bolest zvanu Hypoparathyreoidismus, koja opet vodi do smetnje s hormonlnom aksom, sto opet uzrokuje nizak progesteron....
    da li su ti vadili i druge hormone????

sjuskica30
    13. Studeni 2015. 21:06

jesu,svi uredni,samo prolaktin blago povišen! ali u kojim uvjetima ga vade kod nas u laboratoriju,nije ni čudno.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.