ja sam jutros odlučila brojati koliko puta sam išla na wc, od 8 h ovo mi je bio 6 put...ovaj simptom PMS ili nečeg drugog još nisam imala....jajnici još bole....koma....
Vecka rano je za testic, jos čekamo.
Sto se tice mm nekad on zeli sex a ja sam neraspolzena kažem. mu da cu traziti sudsku zabranu prilaska i da mu je pametnije da bude na razdaljini od 2 metra, a kad su meni plodni dani onda ga spopadam ko sumanuta, tako da ni njima nije lako.
Nisam bila sinoc tu Ali vidim bile ste Bas aktivne. Bas Kad su zanimljive teme mene nema. I Meni jos na trakicama Stoje roze linije i jucer mm Bio tako umoran i ja sam Bas htjelada odradimo to ali Bas sam Se jadno nekako osjecala. Zar Moram svaki put ja biti za i vodit kolo? Ufff, na kraju zaspala i Pocela plakati odjednom. Sve Mi der skupilo
Pticica2, baš sam napisala Sjuskici, da se ne nadam, nekako su mi već lađe potonule !
Obama, meni su znale trakice po par dana biti iste boje od prvog pika kadabi crtice postale iste boje bi tek imala ovulaciju nakon 4 dana, tako da je možda i kod tebe taj slučaj ili bar sličan.
Evo Meni dmsu u pon popodne bile roze Ali onako Blago dok Se vec u utorak pocinju vise izrazavati Pa sve Do jucer. Bas onako obe iste boje. Malo me zbunjuje to
Evo u 12 ( nikako docekati) idem piskiti da vidim danas sta vragulje pokazuju

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji