Pticica2, baš sam napisala Sjuskici, da se ne nadam, nekako su mi već lađe potonule !
Obama, meni su znale trakice po par dana biti iste boje od prvog pika kadabi crtice postale iste boje bi tek imala ovulaciju nakon 4 dana, tako da je možda i kod tebe taj slučaj ili bar sličan.
Obama, ajde ujutro probaj izmjeriti i temperaturu, čisto da budeš sigurna, a večeras opet piški trakicu Btw. samo ti akciju i dalje nastavi da ne bi profulala, nedaj Bože
Pozdrav cure :)
evo da se i ja malo javim, nisam dugo... Ne znam ni šta bih rekla, M (ne) treba doći 19., znači za nekih nedelju dana, a meni već prije 3 dana počeli neki simptomi kao da je PMS :/ (obično budu dan ili dva prije M)... Jako sam bila razdraživa, sve me nešto pogađalo, malo tužna, malo nervozna... i evo još uvek traje... Grudi me takođe bole već nekoliko dana, jajnici me bole još od plodnih dana, sad je to prešlo u neko probadanje, malo jedan, malo drugi, malo oba... sad mi je 14 dpo, otprilike, i joj, nemam pojma. Nemam neki osećaj da je T, ali za PMS mi je prerano... drugih simptoma nema.
Treba čekat još 6-7 dana, predugo mi je to :)
Sortiraj odgovore
Najstariji