Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Chichita
    13. Studeni 2015. 11:21

ja sam jutros odlučila brojati koliko puta sam išla na wc, od 8 h ovo mi je bio 6 put...ovaj simptom PMS ili nečeg drugog još nisam imala....jajnici još bole....koma....

• Pticica2
    13. Studeni 2015. 11:24

Vecka rano je za testic, jos čekamo. 
    Sto se tice mm nekad on zeli sex a ja sam neraspolzena kažem. mu da cu traziti sudsku zabranu prilaska i da mu je pametnije da bude na razdaljini od 2 metra, a kad su meni plodni dani onda ga spopadam ko sumanuta, tako da ni njima nije lako.

Obama2009
    13. Studeni 2015. 11:26

Nisam bila sinoc tu Ali vidim bile ste Bas aktivne. Bas Kad su zanimljive teme mene nema. I Meni jos na trakicama Stoje roze linije i jucer mm Bio tako umoran i ja sam Bas htjelada odradimo to ali Bas sam Se jadno nekako osjecala. Zar Moram svaki put ja biti za i vodit kolo? Ufff, na kraju zaspala i Pocela plakati odjednom. Sve Mi der skupilo

Veja
    13. Studeni 2015. 11:36

Pticica2, baš sam napisala Sjuskici, da se ne nadam, nekako su mi već lađe potonule !

Obama, meni su znale trakice po par dana biti iste boje od prvog pika kadabi crtice postale iste boje bi tek imala ovulaciju nakon 4 dana, tako da je možda i kod tebe taj slučaj ili bar sličan.

Obama2009
    13. Studeni 2015. 11:46

Evo Meni dmsu u pon popodne bile roze Ali onako Blago dok Se vec u utorak pocinju vise izrazavati Pa sve Do jucer. Bas onako obe iste boje. Malo me zbunjuje to
    Evo u 12 ( nikako docekati) idem piskiti da vidim danas sta vragulje pokazuju 

Obama2009
    13. Studeni 2015. 12:47

Opet su Mi iste
    Vecka 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI