Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Obama2009
    12. Studeni 2015. 20:55

Ja probala piskiti jos jednom tranige i opet Mi pokazuju dvije crte od ponedjeljka jos. Jel moguce toliko dugo?

Obama2009
    12. Studeni 2015. 20:55

**trakice

Schinin
    12. Studeni 2015. 21:40

ma moj bi se mjesao u to  on mene izludi, ne ja njega - stalno mi govori da je vjerovatnoca da ce odmah uspjeti vrlo niska, al mi onako uvece kad legnemo u krevet mazi stomak i kaze, znas mozda je vec uspjelo 

JanaH.
    12. Studeni 2015. 21:41

I ja kupujem testove, počnem čim krene pms pa sve dok ne stigne M... 
    Sad bih trebala dobiti, zapravo između 11.-15 jer mi ciklusi variraju od 29-33 dana... 
    Ovo mi je skroz čudno, jer smo sa svo troje isti mjesec dobili plusić, pa me ovo išćekivanje ubija u pojam, već evo od proljeća (uz jedan sponatni) .... 
    Već sam potrošila sigurno za jedna kvalitetna kolica :)))

2006.
    2008.
    2010.
    10/2015 7+5

Chichita
    12. Studeni 2015. 21:58

Uh sto ste se raspisale i to o vrlo zanimljivoj temi- muzevi.
    Ma njima ne treba nista objasnjavati sve je to njima atomska fizika ...a i poznato je da muskarci nemogu dvije stvari raditi odjednom, ako pocnu u "kljucnom" trenutku razmisljati gornjom glavom ode sve.......hahahhahaha 
    Zakljucak: prije sexa nema ozbiljnih tema i nema kreveta, treba iskoristiti svaki dio stana....vise ozbiljnosti vise stresa....

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.