Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Chichita
    13. Studeni 2015. 08:20

Ajmeeee, ja uvijek zaspem kad je najzanimljivija tema...tek sam sad pročitala ostatak postića....
    Crnokosa znaš da si uvijek dobrodošla, još nam je  falila Nessah….

Veja
    13. Studeni 2015. 08:40

Jutroo

Evo ja jutros nisam mogla odolit iskušenju i napravila testić i on naravno negativan, tako da od mene ništa, idemo u slijedeći ciklus, sad čekam vješticu, trebala bi sutra ili prekosutra najkasnije
    Curke, držim vam fige da bar vi uspijete i ugledate plusiće

Veja
    13. Studeni 2015. 08:43

Lista za NE dobit:

Paula5 12.11
    Anchy30 15.11.
    Sjuskica30 15.11.
    Vecka 15.11.
    Chichita 18.11.
    ImanX 19.11.
    Miska 24.11.
    Leonaaa 24.11.
    Obama2009 24.11.
    Pticica2 27.11.
    Orhideja 30.11.
    Ivyp 01.12.
    Miska-r 02.12.

Chichita
    13. Studeni 2015. 11:21

ja sam jutros odlučila brojati koliko puta sam išla na wc, od 8 h ovo mi je bio 6 put...ovaj simptom PMS ili nečeg drugog još nisam imala....jajnici još bole....koma....

• Pticica2
    13. Studeni 2015. 11:24

Vecka rano je za testic, jos čekamo. 
    Sto se tice mm nekad on zeli sex a ja sam neraspolzena kažem. mu da cu traziti sudsku zabranu prilaska i da mu je pametnije da bude na razdaljini od 2 metra, a kad su meni plodni dani onda ga spopadam ko sumanuta, tako da ni njima nije lako.

Obama2009
    13. Studeni 2015. 11:26

Nisam bila sinoc tu Ali vidim bile ste Bas aktivne. Bas Kad su zanimljive teme mene nema. I Meni jos na trakicama Stoje roze linije i jucer mm Bio tako umoran i ja sam Bas htjelada odradimo to ali Bas sam Se jadno nekako osjecala. Zar Moram svaki put ja biti za i vodit kolo? Ufff, na kraju zaspala i Pocela plakati odjednom. Sve Mi der skupilo

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.