Moj se drži nekog svog pravila kad se radi na bebi; sex svaki drugi dan, u plodne dane i svaki :)

2006.
2008.
2010.
10/2015 7+5
Kazem ja, objasnite mu da je ovulacija svaki drugi dan, kao sto sam ja mom 😜

Jooj sto volim kad je tema ovako aktivna, bas ste kraljice od prve do zadnje !!!
I sta ima ljepse od toga da se bas nasmijes lijepo prije spavanja
Curke, zakon ste !!
Crnokosa, uvijek si dobro dosla 😘

Larimara ovo je najbolja prica ikad bas sam se nasmijala, al mislim da bi ja bila jos gora da sam na tvom mjestu. Hahaha
Nisam sigurna dal sam u tvom postu procitala da uzimas progesteron?! Ako da kako ga uzimas, vaginalno ili?? Ja ga koristim evo 4 dan i nekako mi se cini da svaki put teze stavim tu kapsulu, koda sam natecna i zadebljana dole!?!?
Meni se moj javlja svaki dan iz skandinavije s pitanjem dal mi je mucno i onda kad ja kazem da nije , on meni a steta sto ti nije i skroz je uvjeren da mi mora biti ako sam trudna jer je tako u serijama, al totalno je sladak haha

Ajmeeee, ja uvijek zaspem kad je najzanimljivija tema...tek sam sad pročitala ostatak postića....
Crnokosa znaš da si uvijek dobrodošla, još nam je falila Nessah….
Jutroo
Evo ja jutros nisam mogla odolit iskušenju i napravila testić i on naravno negativan, tako da od mene ništa, idemo u slijedeći ciklus, sad čekam vješticu, trebala bi sutra ili prekosutra najkasnije
Curke, držim vam fige da bar vi uspijete i ugledate plusiće
Jutroo
Evo ja jutros nisam mogla odolit iskušenju i napravila testić i on naravno negativan, tako da od mene ništa, idemo u slijedeći ciklus, sad čekam vješticu, trebala bi sutra ili prekosutra najkasnijeCurke, držim vam fige da bar vi uspijete i ugledate plusiće
Ma još nije gotovo Vecka !!! Dok ne dođe ima nade!

![]()
![]()
Lista za NE dobit:
Paula5 12.11
Anchy30 15.11.
Sjuskica30 15.11.
Vecka 15.11.
Chichita 18.11.
ImanX 19.11.
Miska 24.11.
Leonaaa 24.11.
Obama2009 24.11.
Pticica2 27.11.
Orhideja 30.11.
Ivyp 01.12.
Miska-r 02.12.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji