Ajmeeee, ja uvijek zaspem kad je najzanimljivija tema...tek sam sad pročitala ostatak postića....
Crnokosa znaš da si uvijek dobrodošla, još nam je falila Nessah….
Jutroo
Evo ja jutros nisam mogla odolit iskušenju i napravila testić i on naravno negativan, tako da od mene ništa, idemo u slijedeći ciklus, sad čekam vješticu, trebala bi sutra ili prekosutra najkasnije
Curke, držim vam fige da bar vi uspijete i ugledate plusiće
Lista za NE dobit:
Paula5 12.11
Anchy30 15.11.
Sjuskica30 15.11.
Vecka 15.11.
Chichita 18.11.
ImanX 19.11.
Miska 24.11.
Leonaaa 24.11.
Obama2009 24.11.
Pticica2 27.11.
Orhideja 30.11.
Ivyp 01.12.
Miska-r 02.12.
ja sam jutros odlučila brojati koliko puta sam išla na wc, od 8 h ovo mi je bio 6 put...ovaj simptom PMS ili nečeg drugog još nisam imala....jajnici još bole....koma....
Vecka rano je za testic, jos čekamo.
Sto se tice mm nekad on zeli sex a ja sam neraspolzena kažem. mu da cu traziti sudsku zabranu prilaska i da mu je pametnije da bude na razdaljini od 2 metra, a kad su meni plodni dani onda ga spopadam ko sumanuta, tako da ni njima nije lako.
Nisam bila sinoc tu Ali vidim bile ste Bas aktivne. Bas Kad su zanimljive teme mene nema. I Meni jos na trakicama Stoje roze linije i jucer mm Bio tako umoran i ja sam Bas htjelada odradimo to ali Bas sam Se jadno nekako osjecala. Zar Moram svaki put ja biti za i vodit kolo? Ufff, na kraju zaspala i Pocela plakati odjednom. Sve Mi der skupilo
Sortiraj odgovore
Najstariji