Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    JanaH.
    12. Studeni 2015. 22:46

Moj se drži nekog svog pravila kad se radi na bebi; sex svaki drugi dan, u plodne dane i svaki :)

2006.
    2008.
    2010.
    10/2015 7+5

Schinin
    12. Studeni 2015. 22:54

Kazem ja, objasnite mu da je ovulacija svaki drugi dan, kao sto sam ja mom 😜

Veja
    12. Studeni 2015. 23:10

Jooj sto volim kad je tema ovako aktivna, bas ste kraljice od prve do zadnje !!! 
    I sta ima ljepse od toga da se bas nasmijes lijepo prije spavanja
    Curke, zakon ste !!
    Crnokosa, uvijek si dobro dosla 😘

miska
    12. Studeni 2015. 23:20

Larimara ovo je najbolja prica ikad  bas sam se nasmijala, al mislim da bi ja bila jos gora da sam na tvom mjestu. Hahaha
    Nisam sigurna dal sam u tvom postu procitala da uzimas progesteron?! Ako da kako ga uzimas, vaginalno ili??  Ja ga koristim evo 4 dan i nekako mi se cini da svaki put teze stavim tu kapsulu, koda sam natecna i zadebljana dole!?!?

Meni se moj javlja svaki dan iz skandinavije s pitanjem dal mi je mucno i onda kad ja kazem da nije , on meni a steta sto ti nije i skroz je uvjeren da mi mora biti ako sam trudna jer je tako u serijama, al totalno je sladak haha

Chichita
    13. Studeni 2015. 08:20

Ajmeeee, ja uvijek zaspem kad je najzanimljivija tema...tek sam sad pročitala ostatak postića....
    Crnokosa znaš da si uvijek dobrodošla, još nam je  falila Nessah….

Veja
    13. Studeni 2015. 08:40

Jutroo

Evo ja jutros nisam mogla odolit iskušenju i napravila testić i on naravno negativan, tako da od mene ništa, idemo u slijedeći ciklus, sad čekam vješticu, trebala bi sutra ili prekosutra najkasnije
    Curke, držim vam fige da bar vi uspijete i ugledate plusiće

sjuskica30
    13. Studeni 2015. 11:02

Vecka

Jutroo

Evo ja jutros nisam mogla odolit iskušenju i napravila testić i on naravno negativan, tako da od mene ništa, idemo u slijedeći ciklus, sad čekam vješticu, trebala bi sutra ili prekosutra najkasnijeCurke, držim vam fige da bar vi uspijete i ugledate plusiće

Ma još nije gotovo Vecka !!! Dok ne dođe ima nade!

Veja
    [UREĐENO] 10. Svibanj 2017. 15:11

Lista za NE dobit:

Paula5 12.11
    Anchy30 15.11.
    Sjuskica30 15.11.
    Vecka 15.11.
    Chichita 18.11.
    ImanX 19.11.
    Miska 24.11.
    Leonaaa 24.11.
    Obama2009 24.11.
    Pticica2 27.11.
    Orhideja 30.11.
    Ivyp 01.12.
    Miska-r 02.12.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI