Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    JanaH.
    12. Studeni 2015. 22:27

Šteta što ne postoji višekratni test za T.. Kao ovaj za ovulaciju npr...

2006.
    2008.
    2010.
    10/2015 7+5

Schinin
    12. Studeni 2015. 22:35

Za torte isto mogu preporuciti literaturu 😜 kuhanje i kolaci su mi kao neki hobi, pa sam nedavno kupila bas super knjigu za ukrasavanje torti, moj favorit je torta monster 😃

Za trudnocu nisam bas 100%strucnjak, nisam ginekolog, ali barem nesto znam I znam gdje sta traziti 😃kao sto rekoh: koristite me 😃

A sto se muza tice, znao je  u sta se sa mnom upusta 😜

Schinin
    12. Studeni 2015. 22:36

JanaH visekratni testovi bi bili super 😃 najvise sto sam ja nasla su 3 u pakovanju

Mallla
    12. Studeni 2015. 22:40

Nema odustajanja, zahvaljujuci vama ovdje ne namjeravam odustati.... Uspjet cemo mi sve kad tad!
    Crnokosa uvijek si dobrodosla!
    Laraimara smijem se al kraljica si totalna, ne sumnjam da bi se ja isto ponasala u takvoj poziciji!
    Testove sam bila narucila s ebaya bilo ih je 10 i potrosila ih brzinom munje a onda sam prestala narucivat jer onda ipak malo izvagam kupiti ili ne!
    Muz...ah...ja sam u njegovim ocima vjerovatni malo ćuk ćuk! Al sto kazete prije se nisam mogla obranit od njega a sad ga moram molit....npr. jedan put, sram me i pisat o tome al hocu, poceli se sexsat najplodniji dan i njemu se spusti u meni...koji ocajan osjecaj! Tako sam se naljutila, povrijedilo me i prakticki napravila scenu, da bi na kraju shvatila da je mozda gore njemu....onda me pokusavao odljutit i ja pitam pa zasto se isao sexat ako ti se neda...on kaze pa htio sam ti udovoljit rekla si da je najplodniji dan. Zapravo je najbolje da nista nezna!

url=https://lilypie.com]

JanaH.
    12. Studeni 2015. 22:46

Moj se drži nekog svog pravila kad se radi na bebi; sex svaki drugi dan, u plodne dane i svaki :)

2006.
    2008.
    2010.
    10/2015 7+5

Schinin
    12. Studeni 2015. 22:54

Kazem ja, objasnite mu da je ovulacija svaki drugi dan, kao sto sam ja mom 😜

Veja
    12. Studeni 2015. 23:10

Jooj sto volim kad je tema ovako aktivna, bas ste kraljice od prve do zadnje !!! 
    I sta ima ljepse od toga da se bas nasmijes lijepo prije spavanja
    Curke, zakon ste !!
    Crnokosa, uvijek si dobro dosla 😘

miska
    12. Studeni 2015. 23:20

Larimara ovo je najbolja prica ikad  bas sam se nasmijala, al mislim da bi ja bila jos gora da sam na tvom mjestu. Hahaha
    Nisam sigurna dal sam u tvom postu procitala da uzimas progesteron?! Ako da kako ga uzimas, vaginalno ili??  Ja ga koristim evo 4 dan i nekako mi se cini da svaki put teze stavim tu kapsulu, koda sam natecna i zadebljana dole!?!?

Meni se moj javlja svaki dan iz skandinavije s pitanjem dal mi je mucno i onda kad ja kazem da nije , on meni a steta sto ti nije i skroz je uvjeren da mi mora biti ako sam trudna jer je tako u serijama, al totalno je sladak haha

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.