I ja sama sebi obećajem da neću više raditi test sve dok mi barem desetak dana ne kasni, alli onda vozim se gradom kraj ljekarne, a ima ih na svakom uglu, stanem i kupim test, ponekad i dva....
2006.
2008.
2010.
10/2015 7+5
larimama -a a ti još u dodatnom iskušenju na poslu, mogu si misliti.. Sve ti je dostupno....
2006.
2008.
2010.
10/2015 7+5
Schinin hvala ti na prijašnjim savjetima i ponudi literature,ali bolje da za sada više ništa ne čitam! I ovako mi dragi kaže da previše čitam po netu i opterećujem se...čak me nije htjeo slušati ni za nuhalni,samo je rekao da će sve biti ok...takvi su valjda muški!A tvoj je isti kao moj s tim :"Možda smo već uspjeli!"...tako je i moj stalno govorio,a pred mengu kad bi rekla da me cicke bole odmah bi bilo :"Znači ništa!" pa bi ja šizila jer mu nisam mogla objasniti da su simptomi isti! Moj već sad za nas priča u množini,tj.Mi smo trudni(naravno i on sa mnom) a pozdravlja me sa:"Bok ekipa!" Zabrijo je da su blizanci i ne pušta....nek mu bude do prvog uzv E da a to sa sex-om...cure moj baš vas briga ako su i umorni,pa vi možete skoro same sve obaviti! Npr.ja ne znam dali sam ja ostala trudna taj dan kad smo došli kući s folikulometrije pa me on uhvatio na brzaka ili sutra navečer kad sam ja sve odradila,a on skoro napola spavo....jbg.razbudi se on kad treba ili barem onaj dio koji nama treba
Joj, crnokosa, bas do me nasmijala 😃 moj vec kaze da ja provodim "silovanje u braku"...
Mm je uvijek zelio djete, Ali jednostavno nije nekako bilo vrijeme za to, tako da nam je ovo principijelno prvi ciklus trudjenja, ali moj dragi je vec kupio I prvu igracku 😃 I sta da mu radim 😂
Ne trebas zahvaljivati za savjete, zao mi je ako nesto "napadno" objasnjavam, to mi je profesionalna deformacija (lijecnik sam)! Ali ako ima pitanja, cure tu sam, iskoristite me 😃
Larimara ha,ha ma ti si zakon...hoćeš se okladiti da bi ovdje većina cura isto tako postupila da ima mogućnosti,a i ja s njima! Možda ti je bolje da si malo slobodna,ono što ne možeš kontrolirati ne možeš!Opusti se....
A drage cure, sto se testova tice - imam ih vec punu ladicu 😃
Cini mi se da je to nekako normalno 😊
A drage cure, sto se testova tice - imam ih vec punu ladicu 😃
Cini mi se da je to nekako normalno 😊
Schinin ne brini nije ništa napadno i super je što si ovako možemo pomoći i savjetovati!Ti pogotovo ako si u toj struci,ja vam baš nemogu profesionalno pomoći na ovoj našoj temi...ali ako vam treba savjet za torte...e tu sam vam stručnjak! Meni je samo žao što se nisam prije prijavila ovdje,barem bi mi bilo lakše ove 3 god.ali šta je tu je....sad sam tu i super mi je!Ma daj...kakvo silovanje...muški se ne mogu silovati...pa nismo mi krivi što oni imaju 2 glave,a jednoj se uvijek da...to onda nije silovanje kladim se da je njima drago,ali moraju malo zezati!
Sortiraj odgovore
Najstariji