Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mallla
    30. Listopad 2015. 12:51

Joiojjj jesu bas su ti zbrckani ciklusi. Al prosjek 30 dana. Nego ajmo uzet da prvu piskis 7.11 popodne il navecer jer ih malo imas! Ako bude bilo samo jedna crtica onda ces sacekat dan dva jer nema O na vidiku...ako budu 2 crtice onda cemo pricat o boji crtica

Obama2009
    30. Listopad 2015. 13:05

Jelda da jesu. 😁😁Pa sta mislis Kako je meni onda racunat. Gledam u onu tablu i ne kuzim odakle krenut??
    Ajde poslusam te Pa probam tako. Mislim da Mi za koji dan stize jos trakica Ali Sa ebaya 😉 
    I hvala za savjet Sa sluzi. Bas Cu isprobati. Nadam Se Da ce mi posluziti 😉a
    Vec sam Se prestrasila da Nije sta u redu. A Mrak Mi Padne na oci samo Kad Se sjetim bolnice 😩😩

url=https://lilypie.com]

Chichita
    30. Listopad 2015. 12:52

Obama, Maja Socka  je super objasnila kako prepoznati i pratiti O.

Obama2009
    30. Listopad 2015. 13:08

I Bas joj hvala. Na ulozenom Trust i vremenu. Puno Mi to znaci ☺️☺️Trudit Cu se maximalno Ovaj MJ Pa sta bude. Hvala Vam drage moje 😘😘

Mallla
    30. Listopad 2015. 12:53

Da detaljno pisem zbunit cu te

Obama2009
    30. Listopad 2015. 13:09

Hvala ti puno. ❤️ Si 
    Puno Mi to znaci znas 

url=https://lilypie.com]

ImanX
    30. Listopad 2015. 13:00

Ja nekako imam čudne bolove u jajnicima, onako kao vruće i malo probada, već par dana, a nikad mi ne bude tako pred kraj ili za vreme M... Nemam pojma, a nije mi bila ni obilna kao inače, samo jedan dan je bila obilnija :/ Bojim se da nije cista ili tako nešto?

Nisam dugo bila kod ginekologa, a iskreno, ne sviđa mi se ova moja, nekako je skroz nezainteresovana... Raspitivala sam se malo da promenim, ali niko nema preporuku... Ima li koja možda iz Vu, Os, Vk? :)

Anchy30
    30. Listopad 2015. 16:20

ImanX

Ja nekako imam čudne bolove u jajnicima, onako kao vruće i malo probada, već par dana, a nikad mi ne bude tako pred kraj ili za vreme M… Nemam pojma, a nije mi bila ni obilna kao inače, samo jedan dan je bila obilnija :/ Bojim se da nije cista ili tako nešto?

Nisam dugo bila kod ginekologa, a iskreno, ne sviđa mi se ova moja, nekako je skroz nezainteresovana… Raspitivala sam se malo da promenim, ali niko nema preporuku… Ima li koja možda iz Vu, Os, Vk? :)

Jesi probala kod Bečarevićke?Bila je prije skoro godinu dana prikupljala papire onih koje žele biti kod nje jer je otvarala svoju ordinaciju...e sad istina nisam uopće bila kod nje...ali vodila je mojoj legici 2 trudnoće i kaže da je super!A ne mogu se zamisliti da idem kod muškog ginića...znam da radi u bolnici pa u Čepinu..)ako sam dobro informirana naravno)e sad ja ću je zvati ovih dana,da vidim da se naručim za pregled...pa probaj nazvati,možda ima mjesta 

Anchy30

ImanX
    30. Listopad 2015. 13:00

A možda je i samo neka upala?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI