Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • orhideja
    30. Listopad 2015. 12:51

Evo kratak izvjestaj..za vise nemam snage. Iz mene izlazi kao kad sam spontani imala, Boze sacuvaj. Tako mi je jutros muka bilo i manta mi se, da jedva cekam muz da dodje kuci i malo malog preuzme. Zao mi ga, hoce da se igra i vani da ide a ja nemam snage do wc-a otici.
    Sto se akcije dalje tice...nema svrhe ista da pratim jer je muz samo vikendom tu, nekad i to fula. Znaci kad je tu, svakako pokrivamo te dane (al moram priznati, od kako radimo na bebi..dosta manju zelju za sexom osjetim, dal je to onaj podsvjesni strah od trudnoce, nemam pojma al bas ruzno). Eto, idem sad obaviti sto jos mogu i da i ovaj dan prodje aBd. 
    Svim koje sad ne ocekuju, zelim da i ne dodje...one koje su u plodnim danima, AKCIJA 😂 a mi ostale...mjesec dana pred nama.

Mallla
    30. Listopad 2015. 12:51

Joiojjj jesu bas su ti zbrckani ciklusi. Al prosjek 30 dana. Nego ajmo uzet da prvu piskis 7.11 popodne il navecer jer ih malo imas! Ako bude bilo samo jedna crtica onda ces sacekat dan dva jer nema O na vidiku...ako budu 2 crtice onda cemo pricat o boji crtica

url=https://lilypie.com]

Chichita
    30. Listopad 2015. 12:52

Obama, Maja Socka  je super objasnila kako prepoznati i pratiti O.

Mallla
    30. Listopad 2015. 12:53

Da detaljno pisem zbunit cu te

url=https://lilypie.com]

ImanX
    30. Listopad 2015. 13:00

Ja nekako imam čudne bolove u jajnicima, onako kao vruće i malo probada, već par dana, a nikad mi ne bude tako pred kraj ili za vreme M... Nemam pojma, a nije mi bila ni obilna kao inače, samo jedan dan je bila obilnija :/ Bojim se da nije cista ili tako nešto?

Nisam dugo bila kod ginekologa, a iskreno, ne sviđa mi se ova moja, nekako je skroz nezainteresovana... Raspitivala sam se malo da promenim, ali niko nema preporuku... Ima li koja možda iz Vu, Os, Vk? :)

ImanX
    30. Listopad 2015. 13:00

A možda je i samo neka upala?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.