Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Chichita
    30. Listopad 2015. 12:22

Obama, pa nije ti toliko neredovita računala sam ti samo prva tri mjeseca i ciklus ti je između 28-30 dana i to je sasvim normalno. Normalan je ciklus od 28-34 dana... ne mora ti M dolaziti uvik na isti datum, sve je ok ako ti dolazi svaki 28 do 34 dana. Nije ni meni uvik redovita, datumi se pomiču i dani ciklusa ali nekim čudom svake godine dobijem za Novu godinu hahahah..

Chichita
    30. Listopad 2015. 12:22

Obama, pa nije ti toliko neredovita računala sam ti samo prva tri mjeseca i ciklus ti je između 28-30 dana i to je sasvim normalno. Normalan je ciklus od 28-34 dana... ne mora ti M dolaziti uvik na isti datum, sve je ok ako ti dolazi svaki 28 do 34 dana. Nije ni meni uvik redovita, datumi se pomiču i dani ciklusa ali nekim čudom svake godine dobijem za Novu godinu hahahah..

Obama2009
    30. Listopad 2015. 12:28

chichita
    Jojj Ma suti 🙈🙈 i Meni je prosle godine Bas za novu dosla. Poludila sam 😂😂😂
    Probam Ovaj mjesec trakice 
    Koje sam srece i to ce me zaobic 😤😤

Mallla
    30. Listopad 2015. 12:39

Chicita akcija akcija akcija pa cemo s tobom cekat +!

Ja sam ovaj mj pocela sa sluzi i malo vise sam se raspitala kako pratit sluz to bi bila bilingsova metoda. Ugl. Radim tako da operem doooobro ruke i zavucem prst i kad izvuces na prstu bude sluz i onda vidis koje je boje i rastezljivosti! Kod mene je samo jedan dan bila ovulacijska sluz i bas se vidi razlika od sluzi taj dan dan prije i dan poslije. Malo googlaj imaju slike.

Lh trakice Obama blesice 100kn potrosi za 5 trakica....cek da ti izracunam prosjek!

Obama2009
    30. Listopad 2015. 12:42

Ma znam ali vrag Mi Nije dao mira. U Austriji sam Pa sam tu uzela.  Oko 12.90 su. Ma bemu, samo da posluze 😏😏

Chichita
    30. Listopad 2015. 12:50

Hvala ti, pokušat ću na tvoj način...i to čim dođem doma s posla

url=https://lilypie.com]

• orhideja
    30. Listopad 2015. 12:51

Evo kratak izvjestaj..za vise nemam snage. Iz mene izlazi kao kad sam spontani imala, Boze sacuvaj. Tako mi je jutros muka bilo i manta mi se, da jedva cekam muz da dodje kuci i malo malog preuzme. Zao mi ga, hoce da se igra i vani da ide a ja nemam snage do wc-a otici.
    Sto se akcije dalje tice...nema svrhe ista da pratim jer je muz samo vikendom tu, nekad i to fula. Znaci kad je tu, svakako pokrivamo te dane (al moram priznati, od kako radimo na bebi..dosta manju zelju za sexom osjetim, dal je to onaj podsvjesni strah od trudnoce, nemam pojma al bas ruzno). Eto, idem sad obaviti sto jos mogu i da i ovaj dan prodje aBd. 
    Svim koje sad ne ocekuju, zelim da i ne dodje...one koje su u plodnim danima, AKCIJA 😂 a mi ostale...mjesec dana pred nama.

ImanX
    30. Listopad 2015. 12:56

orhideja

Evo kratak izvjestaj..za vise nemam snage. Iz mene izlazi kao kad sam spontani imala, Boze sacuvaj. Tako mi je jutros muka bilo i manta mi se, da jedva cekam muz da dodje kuci i malo malog preuzme. Zao mi ga, hoce da se igra i vani da ide a ja nemam snage do wc-a otici.
    Sto se akcije dalje tice…nema svrhe ista da pratim jer je muz samo vikendom tu, nekad i to fula. Znaci kad je tu, svakako pokrivamo te dane (al moram priznati, od kako radimo na bebi..dosta manju zelju za sexom osjetim, dal je to onaj podsvjesni strah od trudnoce, nemam pojma al bas ruzno). Eto, idem sad obaviti sto jos mogu i da i ovaj dan prodje aBd. 
    Svim koje sad ne ocekuju, zelim da i ne dodje…one koje su u plodnim danima, AKCIJA 😂 a mi ostale…mjesec dana pred nama.

Baš mi je žao :( Nadam se da će ti biti bolje... Ja nekako upravo suprotno, odkad radimo na bebi još se više veselim seksu :) ne znam, nakako imam na umu to da možda stvorimo novi život, i još sam više uzbuđena i više uživam (iako nikad nije bilo da nisam imala želju, ovime se još više povećala)... Probaj tako da razmišljaš.. Mada, istina, ko sam ja da bilo šta govorim, ne pokušavamo dugo, i nema još tog opterećenja i živciranja, situacija je skroz drukčija nego kod tebe, verovatno ti je već na vrh glave da ti neko govori da se opustiš, ali eto, ne znam, ja sam inače malo napetija, ali uspem da se dovedem u to  "opušteno" stanje

Anchy30
    30. Listopad 2015. 16:14

orhideja

Sto se akcije dalje tice…nema svrhe ista da pratim jer je muz samo vikendom tu, nekad i to fula. Znaci kad je tu, svakako pokrivamo te dane (al moram priznati, od kako radimo na bebi..dosta manju zelju za sexom osjetim, dal je to onaj podsvjesni strah od trudnoce, nemam pojma al bas ruzno). Eto, idem sad obaviti sto jos mogu i da i ovaj dan prodje aBd. 
    Svim koje sad ne ocekuju, zelim da i ne dodje…one koje su u plodnim danima, AKCIJA 😂 a mi ostale…mjesec dana pred nama.

Kao prvo žao mi je,otkad sam tu pratim te...Drži se!!Ovo što si napisala da baš i nemaš želje za sexom,tako je i kod mene!Nemam pojma zašto!?Ali uvijek sam bila za...možda su to moje godine već hihi...Kad ti bude bolje javi se!

Anchy30

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI