Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mallla
    30. Listopad 2015. 18:12

Pile čestitke! Kako je to lijepo kad te iznenadi :) Uživaj u svom staanju! Jesi tek saznala ili?
    Orhideja, samo hrabro! Sad je na nama red da tebi prenesemo malo pozitive. Proći će M brzo, novi mjesec nova nada! 
    Drage moje sve smo tu jedne za druge, ja sam tu od cura puno naučila, nove stvari isprobavam kao što je to praćenje sluzi od ovog mjeseca, LH trakice već 3 mjeseca, od slijedećeg ciklusa ću popratit i bazalnu temperaturu. Preko toga sam saznala razne detalje o svom ciklusu. Osim toga sam mislila da su moji ciklusi previše razbacani al sam ovdje vidjela da su zapravo uredni, a i da su cure s neurednim ciklusima ostvarile T! Super je imati mjesto za djeljenje misli, za požalit se, poveselit se!

A kad smo kod naše druge polovice khm, khm....najbolje im ništa ne govorit o plodnim danima! Samo iz te priče ja izađem ljuta!

Anchy30
    30. Listopad 2015. 20:50

MajaSocka

A kad smo kod naše druge polovice khm, khm….najbolje im ništa ne govorit o plodnim danima! Samo iz te priče ja izađem ljuta!

Slažem se s tobom!! I ti si jedna od ljutilica,hehe!

Anchy30

url=https://lilypie.com]

• pile2
    30. Listopad 2015. 19:09

Hvala na cestitkama 😘        da, saznala prije koji dan, bas kad sam najmanje ocekivala, nisam pratila nista osim sto sam dobila duphaston da mi stigne M, pa na pretrage ono nista 😉  uz neredovite cikluse i pcos! Mislim da je moja prica slicna kao i Pepita

Mallla
    30. Listopad 2015. 19:49

Bas super pile, neka je s blagoslovom!

url=https://lilypie.com]

Schinin
    30. Listopad 2015. 20:32

pilence cestitke od   da imas ugodnu T bez problema!

Pepita2109
    30. Listopad 2015. 20:36

pile čeeeestitaaaaam od srcaaaaa neka ti T uredno prođe  točno tako kad se najmanje nadaš i kad misliš da je nemoguće eto nam iznenađenja naaaajljepšeg  

Trudilice samo hrabro, stižu plusići pomalo 

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Schinin
    30. Listopad 2015. 20:44

drage cure, da ste mi blize pa da vam preporucim ovu doktoricu - prvi put sam kod nje, jer kao sto rekoh ne zivim ovdje bas dugo, i zena je fantasticna ! sjedila je sa mnom sigurno 1.5h, postavila miliardu pitanja, tisuce nekih testova je narucila (uzeli su mi 17! epruveta krvi) i kaze, cim dodju rezultati, koji ce biti ok (neka vidovita zena ) odmah akcija. a ja mislim, moze se malo i trenirati dok dodju resultati, jel?

Anchy30
    30. Listopad 2015. 20:45

Schinin

drage cure, da ste mi blize pa da vam preporucim ovu doktoricu - prvi put sam kod nje, jer kao sto rekoh ne zivim ovdje bas dugo, i zena je fantasticna ! sjedila je sa mnom sigurno 1.5h, postavila miliardu pitanja, tisuce nekih testova je narucila (uzeli su mi 17! epruveta krvi) i kaze, cim dodju rezultati, koji ce biti ok (neka vidovita zena ) odmah akcija. a ja mislim, moze se malo i trenirati dok dodju resultati, jel?

Da,da svakako trenirati!!Odakle si ti?

Anchy30

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI