Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Veja
    30. Listopad 2015. 11:07

Lista za NE dobit:

Orhideja 27.10.
    Pticica 29.10.
    Ivyp 30.10.
    Miska-r 02.11.
    Zabica25 03.11.
    MajaSocka 09.11
    Paula5 12.11
    Chichita 18.11.

ImanX 19.11.
    Miska 24.11.

Veja
    30. Listopad 2015. 11:07

Lista za NE dobit:

Orhideja 27.10.
    Pticica 29.10.
    Ivyp 30.10.
    Miska-r 02.11.
    Zabica25 03.11.
    MajaSocka 09.11
    Paula5 12.11
    Chichita 18.11.
    ImanX 19.11.
    Miska 24.11.

Veja
    30. Listopad 2015. 11:32

Lista za NE dobit:

Pticica 29.10.
    Ivyp 30.10.
    Miska-r 02.11.
    Zabica25 03.11.
    MajaSocka 09.11
    Paula5 12.11
    Anchy30 15.11.

Chichita 18.11.
    ImanX 19.11.
    Miska 24.11.
    Orhideja 30.11.

Veja
    30. Listopad 2015. 11:35

Aaaa kako me iživcira ovo što mi odvaja redove, a ne prikaže kad pišem, uff
    Ja ću sebe stavit na listu, kad budem točno znala kad je O

Nessah
    30. Listopad 2015. 11:48

Jutro ili dan trudilice! Ima li ijedna od vas kakvih lipih vijesti?! Evo podijelit cu vam moje simptome na 6 weeks trudnoce pa vas mozda ohrabri i dade nadu. 
    Dakle wc je cesta prostorija danju i nocu. Piskim ko luda. Zedj mi se pojacala za 50%. Stalno sam zedna a inace mi prodju dani da se ni ne napijem. Vec 2 jutra za redom mi je muka kao pred povracanje i sve mi se skupi u grlu no ne povracam. Cim pojedem odmah bude bolje. Cicke bole sa strana i narasle su malo. Bradavice i aureola su iste boje kao prije no pocele su mi biti vidljive vene po cijeloj povrsini cicki. Cesto imam osjecaj "tezine" u trbuhu, cesto me zna zaboliti lijeva pa onda desna strana pa onda kad legnem navecer onda me zna zaboliti unutrasnjost maternice. Stalno je prisutna neka tupa bol u donjim ledjima (kao ona kad dobijes M samo tuplja). Inace vidim da sam dosta umornija nego inace ali nemam poriv za spavanje u sred bilog dana jer to nikad nisam volila. Radije istrpim pa vecer zaspem ko' top 💪🏼😁 Imam dosta cestu glavobolju a cim sam imala migrenu neki dan znala sam da sam trudna i bez testa jer mi je i prosla trudnoca bila okidac za migrenu koju nisam imala godinama tako da mi je to samo potvrdilo sumnje… Njuh mi se istančao. Sve mi sad mirise ili smrdi 300% vise… I jos jedna stvar, slina u ustima je jako cesta i bas me zivcira. Moram stalno pljuckat ka' one stare babe i dide jer mi smeta disanju i gutanju. Temp je idalje 37 sa 1 ili 37 sa 2.
    Eto nadam se da ce neka od vas prepoznati mozda nesto sto ce joj skrenuti paznju. 
    Zelim vam svakoj srecu od ❤️

Mallla
    30. Listopad 2015. 11:51

Orhideja, ako je to to sto je stigla onda neka brzo prođe da mozes u nove pobjede. Zafrkani su ti simptomi....lako im sve povjerujemo od silne zelje! Ali bit ce taj plusic!

Di nam je pticica? Jucer trebala ne dobit!

Imanx neka nama tebe tu u blizini! Stic ce svima namA plusici!

Ja bi najradje prespavala do ocekivane M tako da ne razmisljam o nicemu. Grudi i dalje bolne, sastrane! Desni donji dio trbuha i dalje zica, kao da pecka! Lice puno bubuljica. A sve to moze bit najava M!

url=https://lilypie.com]

Mallla
    30. Listopad 2015. 11:55

Nessah hvala na detaljnom opisu, to nam je trebalo. Fino je citati ali jos lijepse zamisliti se u  toj ulozi! Pisi nam, uvijek nas obradujes!

url=https://lilypie.com]

Chichita
    30. Listopad 2015. 12:05

Ja sam lagano u plodnim danima, cice počinju bujati i boljeti, jučer iscjedak danas ništa....e to sam vas htjela pitati, dosta cura prati plodne dane po iscjetku, ja ga nemam baš svaki dan pa da pratim promjene kad će biti proziran i sl.Jučer mi je bio vidljiv na wc papiru, gust i lagano žućkast...skoro bijel...jeste li vi kad pratile PD i O. na taj način.

Obama2009
    30. Listopad 2015. 12:05

Helpppp
    Citam vas i pratim Pa da se ubacim. Kupila sam danas trakice u dm-u ( nisam mogla izdrzati a da ih ne kupim) Ali samo za 5 dana ih ima. Dok Mi ne stignu ostale Sa ebaya. 
    E sad , s obzirom da ja ne kontam nista, molim Vas za pomoc. Dakle ovako, M zavrsila jučer.Htjela bi od ovog mj Počet koristit trakice.
    Gledam sam onu tablu i ne kužim kako da odredim sad taj dan ciklusa??

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.