Jutro ili dan trudilice! Ima li ijedna od vas kakvih lipih vijesti?! Evo podijelit cu vam moje simptome na 6 weeks trudnoce pa vas mozda ohrabri i dade nadu.
Dakle wc je cesta prostorija danju i nocu. Piskim ko luda. Zedj mi se pojacala za 50%. Stalno sam zedna a inace mi prodju dani da se ni ne napijem. Vec 2 jutra za redom mi je muka kao pred povracanje i sve mi se skupi u grlu no ne povracam. Cim pojedem odmah bude bolje. Cicke bole sa strana i narasle su malo. Bradavice i aureola su iste boje kao prije no pocele su mi biti vidljive vene po cijeloj povrsini cicki. Cesto imam osjecaj "tezine" u trbuhu, cesto me zna zaboliti lijeva pa onda desna strana pa onda kad legnem navecer onda me zna zaboliti unutrasnjost maternice. Stalno je prisutna neka tupa bol u donjim ledjima (kao ona kad dobijes M samo tuplja). Inace vidim da sam dosta umornija nego inace ali nemam poriv za spavanje u sred bilog dana jer to nikad nisam volila. Radije istrpim pa vecer zaspem ko' top 💪🏼😁 Imam dosta cestu glavobolju a cim sam imala migrenu neki dan znala sam da sam trudna i bez testa jer mi je i prosla trudnoca bila okidac za migrenu koju nisam imala godinama tako da mi je to samo potvrdilo sumnje… Njuh mi se istančao. Sve mi sad mirise ili smrdi 300% vise… I jos jedna stvar, slina u ustima je jako cesta i bas me zivcira. Moram stalno pljuckat ka' one stare babe i dide jer mi smeta disanju i gutanju. Temp je idalje 37 sa 1 ili 37 sa 2.
Eto nadam se da ce neka od vas prepoznati mozda nesto sto ce joj skrenuti paznju.
Zelim vam svakoj srecu od ❤️

Orhideja, ako je to to sto je stigla onda neka brzo prođe da mozes u nove pobjede. Zafrkani su ti simptomi....lako im sve povjerujemo od silne zelje! Ali bit ce taj plusic!
Di nam je pticica? Jucer trebala ne dobit!
Imanx neka nama tebe tu u blizini! Stic ce svima namA plusici!
Ja bi najradje prespavala do ocekivane M tako da ne razmisljam o nicemu. Grudi i dalje bolne, sastrane! Desni donji dio trbuha i dalje zica, kao da pecka! Lice puno bubuljica. A sve to moze bit najava M!

url=https://lilypie.com]
Nessah hvala na detaljnom opisu, to nam je trebalo. Fino je citati ali jos lijepse zamisliti se u toj ulozi! Pisi nam, uvijek nas obradujes!

url=https://lilypie.com]
Ja sam lagano u plodnim danima, cice počinju bujati i boljeti, jučer iscjedak danas ništa....e to sam vas htjela pitati, dosta cura prati plodne dane po iscjetku, ja ga nemam baš svaki dan pa da pratim promjene kad će biti proziran i sl.Jučer mi je bio vidljiv na wc papiru, gust i lagano žućkast...skoro bijel...jeste li vi kad pratile PD i O. na taj način.
Helpppp
Citam vas i pratim Pa da se ubacim. Kupila sam danas trakice u dm-u ( nisam mogla izdrzati a da ih ne kupim) Ali samo za 5 dana ih ima. Dok Mi ne stignu ostale Sa ebaya.
E sad , s obzirom da ja ne kontam nista, molim Vas za pomoc. Dakle ovako, M zavrsila jučer.Htjela bi od ovog mj Počet koristit trakice.
Gledam sam onu tablu i ne kužim kako da odredim sad taj dan ciklusa??
HelppppCitam vas i pratim Pa da se ubacim. Kupila sam danas trakice u dm-u ( nisam mogla izdrzati a da ih ne kupim) Ali samo za 5 dana ih ima. Dok Mi ne stignu ostale Sa ebaya. E sad , s obzirom da ja ne kontam nista, molim Vas za pomoc. Dakle ovako, M zavrsila jučer.Htjela bi od ovog mj Počet koristit trakice.Gledam sam onu tablu i ne kužim kako da odredim sad taj dan ciklusa??
Neki strah me lovi, jesam li ja bolesna??
Jeli i ostale imate bas tako neredovite? Ludim lagano
Obama meni su isto tako setali ciklusi i zato mi je trebalo 4 ciklusa da ulovimo O . Meni su ciklusi bili u rasponu od 37 dana pa do 60 dana. Zatrudnila sam i imala spontani u 7 tjednu trudnoce. Nakon spontanog sam dobila sljedecu M nakon 25 dana i nakon te M smo lovali O i evo ja sam ostala trudna vec prvi ciklus pokusavanja.
Dakle sve je moguce! Smiri se i ne panici. sve sto je na silu nije dobro. Oko LH trakica ti nemogu pomoci jer ih nisam stigla koristiti ali ima cura ovdje koje ce ti pomoci bolje od mene! Zelim ti srecu od ❤️
Ma jojj, Tek sad vidim koliko Mi svrlja. A jos sam i Pila biljne kapi za regulaciju i opet nista. Hvala ti puno za utjehu ☺️☺️ Probat cemo da trakicama Pa sta bude 😝 cure Koje ste koriatile javljajte Se. Svaka pomoc Mi je dobrodosla 😉

Pozdrav cure
Orhideja jesi sigurna da je to M? Ja se nadam da nije, ali ako jeste, glavu gore i uskoro u nove pobede :)
Ima li novosti kod ostalih cura?
Nessah super će nam doći ovaj tvoj popis i opis simptoma, hvala ti ;)

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji