Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Obama2009
    30. Listopad 2015. 12:10

Neki strah me lovi, jesam li ja bolesna??
    Jeli i ostale imate bas tako neredovite? Ludim lagano

Nessah
    30. Listopad 2015. 12:20

Obama meni su isto tako setali ciklusi i zato mi je trebalo 4 ciklusa da ulovimo O . Meni su ciklusi bili u rasponu od 37 dana pa do 60 dana. Zatrudnila sam i imala spontani u 7 tjednu trudnoce. Nakon spontanog sam dobila sljedecu M nakon 25 dana i nakon te M smo lovali O i evo ja sam ostala trudna vec prvi ciklus pokusavanja. 
    Dakle sve je moguce! Smiri se i ne panici. sve sto je na silu nije dobro. Oko LH trakica ti nemogu pomoci jer ih nisam stigla koristiti ali ima cura ovdje koje ce ti pomoci bolje od mene! Zelim ti srecu od ❤️

ImanX
    30. Listopad 2015. 12:22

Pozdrav cure

Orhideja jesi sigurna da je to M? Ja se nadam da nije, ali ako jeste, glavu gore i uskoro u nove pobede :)

Ima li novosti kod ostalih cura?

Nessah super će nam doći ovaj tvoj popis i opis simptoma, hvala ti ;)

Chichita

Obama, pa nije ti toliko neredovita računala sam ti samo prva tri mjeseca i ciklus ti je između 28-30 dana i to je sasvim normalno. Normalan je ciklus od 28-34 dana... ne mora ti M dolaziti uvik na isti datum, sve je ok ako ti dolazi svaki 28 do 34 dana. Nije ni meni uvik redovita, datumi se pomiču i dani ciklusa ali nekim čudom svake godine dobijem za Novu godinu hahahah..

Chichita

Obama, pa nije ti toliko neredovita računala sam ti samo prva tri mjeseca i ciklus ti je između 28-30 dana i to je sasvim normalno. Normalan je ciklus od 28-34 dana... ne mora ti M dolaziti uvik na isti datum, sve je ok ako ti dolazi svaki 28 do 34 dana. Nije ni meni uvik redovita, datumi se pomiču i dani ciklusa ali nekim čudom svake godine dobijem za Novu godinu hahahah..

Mallla
    30. Listopad 2015. 12:39

Chicita akcija akcija akcija pa cemo s tobom cekat +!

Ja sam ovaj mj pocela sa sluzi i malo vise sam se raspitala kako pratit sluz to bi bila bilingsova metoda. Ugl. Radim tako da operem doooobro ruke i zavucem prst i kad izvuces na prstu bude sluz i onda vidis koje je boje i rastezljivosti! Kod mene je samo jedan dan bila ovulacijska sluz i bas se vidi razlika od sluzi taj dan dan prije i dan poslije. Malo googlaj imaju slike.

Lh trakice Obama blesice 100kn potrosi za 5 trakica....cek da ti izracunam prosjek!

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.