anchy: ma i ja budem ljuta i te kako jadan on, nimalo mu nije lako sa mnom... ali onda budem malo ljuta, pa ne poduzim absolutno nista i eto njega opet s puno vise njeznosti
anchy: ma i ja budem ljuta i te kakojadan on, nimalo mu nije lako sa mnom… ali onda budem malo ljuta, pa ne poduzim absolutno nista i eto njega opet s puno vise njeznosti
Heheh,znaći nisam ni ja jedina...mene to živcira-kad bi on-ja uvijek mogu...ali kad bi ja on je ili umoran ili ga nešto naživcira pa mu nije ni do čega...e onda se ja tu naljutim i to još kako...uf...heheh ni mome bome samnm,hehehe!E tako je i on došao kod mene...ah ti naši muškarci!
Anchy30

Orhideja ja jos duboko vjerujem u tvoju T! Ti simptomi su bas bas skolski. Bila je ovdje cura bambola kojoj je test tek nakon dosta kasnjenja dao + a do tad sve -. Dok ne procuris zaprave vjerujem i nadam se!
Anchy da naljutim budem gora od papricice. U 9mj najplodniji dan on meni kaze umoran sam ufff i sad bi ga pojela zbog toga!
Ja i dalje imam zicanje s desne strane, grudi bolne ali malo! Ubi ovo cekanje....jos 10 dana!
Orhideja ja jos duboko vjerujem u tvoju T! Ti simptomi su bas bas skolski. Bila je ovdje cura bambola kojoj je test tek nakon dosta kasnjenja dao + a do tad sve -. Dok ne procuris zaprave vjerujem i nadam se!
Anchy da naljutim budem gora od papricice. U 9mj najplodniji dan on meni kaze umoran sam ufff i sad bi ga pojela zbog toga!
Ja i dalje imam zicanje s desne strane, grudi bolne ali malo! Ubi ovo cekanje….jos 10 dana!
Uf,što to mene živcira,kad kaže da je umoran...kao da od njega tražim da to satima radimo!Meni danas počinju plodni dani,vidjet ćemo...a NE očekujem je 15.11-tada mi je 28 dan!Držim fige da ni tebi NE dođe!!
Anchy30

url=https://lilypie.com]
Drage moje, ja se dugo ne javljam, ali sve sam čitala, pa sad, nadam se da nešto važno neću zaboraviti napisati :D
Najprije, Crnokosa i Nessah (ako ima još koja ispričavam se, možda mi je promaknulo), čestitke od srca Drago mi je zbog vas, želim vam da sve prođe u najboljem redu
Ostalim trudilicama želim puno sreće i što prije da ugledaju +, kao i ja ^_^
Meni je danas zadnji dan M, i uskoro krećemo u akciju (nema šta da se čeka). Bila bih presrećna kad bi ovaj ciklus bio taj... Ne trebam dobiti 19.11., ne znam sad di je popis da se ubacim :D
Moram vas još samo sve pohvaliti, super ste cure, sa svojim savetima, podrškom... Stvarno je uz vas sve puno lakše <3 Vaše su priče jako dirljive, želim vam svima da ubrzo bude + i nakon toga školsku trudnoću... A i ja krećem u nove pobede :)
SREĆNO NAM!!
I još samo nešto, neke ste pisale o borbi s viškom/manjkom kilograma... I ja s tim imam problem, želim se udebljati ali u zadnje vreme jako loše jedem i loše spavam... Imam 51kg, visoka sam 168cm.. Idealno bi mi bilo da dođem do 55, već mi je dosta svega, ali definitvno se moram uozbiljiti, barem da ne prommašujem doručak skoro svaki dan :/ Ako neko ima nekakav savet, dobro bi mi došao ;)

Jutro svima,
Orhidejice kakvo je stanje jutros? ja sam prošli mjesec imala isto čudnu M, kasnila mi je 10 dana, svi simptomi T. su bili tu, a uspostavilo se da taj mjesec uopće nisam imala O. trebalo joj je dva tri dana da krene i nije bila obilna kao što joj je običaj.
napravila sam bila 3 testa ali minusi veliki ko kuća.
ne želim te bedirati...kod ne krene ima šanse....
ajme drage moje, oko mene same nove trudnice...jučer sam saznala da mi je prijateljica opet trudna, a vratila se s porodiljnog prije 4 mj...nitko sretniji od mene..sad su tri moje prije trudne. možda ta vibra zahvati i mene, tko zna....
![]()
![]()
Lista za NE dobit:
Orhideja 27.10.
Pticica 29.10.
Ivyp 30.10.
Miska-r 02.11.
Zabica25 03.11.
MajaSocka 09.11
Paula5 12.11
ImanX 19.11.
Miska 24.11.
Vecka, možeš li i mene staviti na ovu hrabru listu za NE dobit. Meni bi trebala NE doći 18.11
Lista za NE dobit:
Orhideja 27.10.
Pticica 29.10.
Ivyp 30.10.
Miska-r 02.11.
Zabica25 03.11.
MajaSocka 09.11
Paula5 12.11
ImanX 19.11.
Miska 24.11.
Vecka,dodaj i mene Ne očekujem je 15.11. ,.....hvala ti
Anchy30

Jutro draage. Sinoc pred spavanje temperatura pade na 36.5 i evo od jutros cista vodena krv. Znaci ponovo na listu za ne dobit...sad otprilike opet 30.11.
Jedino sto mi u grudima kao vatra da gori.
Chichita, i ja sam saznala prekjučer da ću postati tetka, presretna sam još kad bi meni urodilo plodom ovaj mjesec, pa da budu vršnjaci, dvostruka sreća
Orhideja, Ima još nade, držim fige
Schinin, meni već na jedno uhu uđe na drugo izađe kad me pitaju ima li novine

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji