Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Veja
    30. Listopad 2015. 08:35

Lista za NE dobit:

Orhideja 27.10.
    Pticica 29.10.
    Ivyp 30.10.
    Miska-r 02.11.
    Zabica25 03.11.
    MajaSocka 09.11
    Paula5 12.11
    ImanX 19.11.
    Miska 24.11.

• orhideja
    30. Listopad 2015. 08:45

Jutro draage. Sinoc pred spavanje temperatura pade na 36.5 i evo od jutros cista vodena krv. Znaci ponovo na listu za ne dobit...sad otprilike opet 30.11. 
    Jedino sto mi u grudima kao vatra da gori.

Veja
    30. Listopad 2015. 08:48

Chichita, i ja sam saznala prekjučer da ću postati tetka, presretna sam još kad bi meni urodilo plodom ovaj mjesec, pa da budu vršnjaci, dvostruka sreća

Orhideja, Ima još nade, držim fige

Schinin, meni već na jedno uhu uđe na drugo izađe kad me pitaju ima li novine

zabica25
    30. Listopad 2015. 09:40

Jutro drage dame..
    Što se tiče kila, ja sam sretna svojima: 58 kg na 168 cm visine, ono što mi fali je nešto u košaricama grudnjaka 
    Od danas, sad ujutro, počele su me peći bradavice, glavobolja, neka slabost i ne mogu jesti. Išla sam nahraniti psa i čim sam podigla željezni lokot, dizao mi se trbuh. Svaki mogući simptom tražim 
    Jel to znak T ili i mogućeg dolaska M? Znam da i jedno i drugo. Dolje me malo pecka, ne kod mokrenja. I još nešto, uopće nemam volju za seksom.  ne da mi se i ne da. Već mi je žao muža. Budim se u 6, pola 7, a spavam već oko 21 sat. 
    Ja kavu ne pijem...ne prija mi...

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

zabica25
    30. Listopad 2015. 10:33

Meni (ne) treba doći 3.11.
    Vidjet ćemo. Sve je u Božjim rukama...

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.