Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LuKi5
    31. Listopad 2015. 10:55

Pile, ako sam dobro skuzila oni su tebi dali dijagnozu PCOS-a bez da su ti napravili pretrage kojima dijagnosticiraju radi li se o PCO-u ili PCOS-u?

14.06.2014. L ♥

Pepita2109
    31. Listopad 2015. 11:14

LuKi meni su dali dijagnozu bez ikakvih pretraga samo na temelju onoga šta su vidjeli i po onome šta su čuli od mene o mom stanju odnosno ciklusu, i simptomima koje imam.. ali ja sam se samoinicijativno pripremala na vađenje hormona, nakon što mi je kasnila kao nikad,ali eto ovaj put nije bilo potrebe no to ne znači da neću kontrolirati nakon poroda jer me zanima stanje.. iako smatram da imam problema sa štitnjačom iz razloga jer sam se u pola godine udebljala skoro 10kg...

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.