Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Veja
    30. Listopad 2015. 15:27

Lista za NE dobit:

Ivyp 30.10.
    Miska-r 02.11.
    Zabica25 03.11.
    MajaSocka 09.11
    Paula5 12.11
    Anchy30 15.11.
    Chichita 18.11.
    ImanX 19.11.
    Miska 24.11.
    Orhideja 30.11.

Pticice, baš mi je žao, brzo  će proći, pa u nove pobjede
    Cure, da vas utješim vaši rade malo dalje pa vam je problem, moj je svakodnevno samnom, pa nam  previše pritisak sa svih strana utječe i ono "MORAŠ"

LuKi5
    30. Listopad 2015. 17:48

Orhideja, bas mi je zao zbog M, bila sam uvjerena da je kod tebe T u pitanju. Drzi se draga 

Obama, nemas razloga za brigu sto se tice ciklusa, I nisu ti tako zbrckani kako znaju biti. Svakome se dogodi da kasni nevezano uz T, zena moze biti najzdravija, sve je to normalno dok nisu drasticna odstupanja, a koliko vidim kod tebe su to mala kasnjenja. Nemoj mislit crno, pozitiva I u borbu za plus 

14.06.2014. L ♥

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.