ja se odjavljujem malo dragi i ja idemo na 'intimnu vecericu" mora se proslaviti, da smo toliko izdrzali jedno uz drugo
zelim vam ugodno vece ili ga vama vec noc
ja se odjavljujem malo dragi i ja idemo na 'intimnu vecericu" mora se proslaviti, da smo toliko izdrzali jedno uz drugo
anchy: ma i ja budem ljuta i te kako jadan on, nimalo mu nije lako sa mnom... ali onda budem malo ljuta, pa ne poduzim absolutno nista i eto njega opet s puno vise njeznosti
Orhideja ja jos duboko vjerujem u tvoju T! Ti simptomi su bas bas skolski. Bila je ovdje cura bambola kojoj je test tek nakon dosta kasnjenja dao + a do tad sve -. Dok ne procuris zaprave vjerujem i nadam se!
Anchy da naljutim budem gora od papricice. U 9mj najplodniji dan on meni kaze umoran sam ufff i sad bi ga pojela zbog toga!
Ja i dalje imam zicanje s desne strane, grudi bolne ali malo! Ubi ovo cekanje....jos 10 dana!
url=https://lilypie.com]
Drage moje, ja se dugo ne javljam, ali sve sam čitala, pa sad, nadam se da nešto važno neću zaboraviti napisati :D
Najprije, Crnokosa i Nessah (ako ima još koja ispričavam se, možda mi je promaknulo), čestitke od srca Drago mi je zbog vas, želim vam da sve prođe u najboljem redu
Ostalim trudilicama želim puno sreće i što prije da ugledaju +, kao i ja ^_^
Meni je danas zadnji dan M, i uskoro krećemo u akciju (nema šta da se čeka). Bila bih presrećna kad bi ovaj ciklus bio taj... Ne trebam dobiti 19.11., ne znam sad di je popis da se ubacim :D
Moram vas još samo sve pohvaliti, super ste cure, sa svojim savetima, podrškom... Stvarno je uz vas sve puno lakše <3 Vaše su priče jako dirljive, želim vam svima da ubrzo bude + i nakon toga školsku trudnoću... A i ja krećem u nove pobede :)
SREĆNO NAM!!
Jutro svima,
Orhidejice kakvo je stanje jutros? ja sam prošli mjesec imala isto čudnu M, kasnila mi je 10 dana, svi simptomi T. su bili tu, a uspostavilo se da taj mjesec uopće nisam imala O. trebalo joj je dva tri dana da krene i nije bila obilna kao što joj je običaj.
napravila sam bila 3 testa ali minusi veliki ko kuća.
ne želim te bedirati...kod ne krene ima šanse....
ajme drage moje, oko mene same nove trudnice...jučer sam saznala da mi je prijateljica opet trudna, a vratila se s porodiljnog prije 4 mj...nitko sretniji od mene..sad su tri moje prije trudne. možda ta vibra zahvati i mene, tko zna....
Sortiraj odgovore
Najstariji