orhideja: bolovi su mogli biti u jajniicima, ponekad se desi da kod sazrijevanja folikula (kak se on siri i raste) to boli, neke zene imaju i uzasnu bol pri ovulaciji - ne hranim laznu nadu, ali uzmimo kao hipotezu, da si Ti imal tada o, zacece se desilo, dok dodje do implatacije treba neki 6 dana (sto bi bilo sada - implantacijsko krvarenje), a HCG podje da raste poslije implantacije, sto bi opet objasnilo neg test
kao sto rekoh: nada umire zadnja! dok pravo ne prozuris, drzimo fige
orhideja: bolovi su mogli biti u jajniicima, ponekad se desi da kod sazrijevanja folikula (kak se on siri i raste) to boli, neke zene imaju i uzasnu bol pri ovulaciji - ne hranim laznu nadu, ali uzmimo kao hipotezu, da si Ti imal tada o, zacece se desilo, dok dodje do implatacije treba neki 6 dana (sto bi bilo sada - implantacijsko krvarenje), a HCG podje da raste poslije implantacije, sto bi opet objasnilo neg test
kao sto rekoh: nada umire zadnja! dok pravo ne prozuris, drzimo fige
E pa tako gledajuci, ima nade :) Hvala ti na lijepim rijecima da ugledamo sve nase plusice. Idem sad spavati inace cu se preseliti u wc. Svako pet min mi se ide piskit. Pisemo se ujutro. Nadam se bez vjestica :)

ja se odjavljujem malo dragi i ja idemo na 'intimnu vecericu" mora se proslaviti, da smo toliko izdrzali jedno uz drugo
zelim vam ugodno vece ili ga vama vec noc
ja se odjavljujem malodragi i ja idemo na 'intimnu vecericu" mora se proslaviti, da smo toliko izdrzali jedno uz drugo
Želim vam da ugodnu i mirnu večer provedete!!
Anchy30

ja se odjavljujem malo dragi i ja idemo na 'intimnu vecericu" mora se proslaviti, da smo toliko izdrzali jedno uz drugo

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji